House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

House

Post autor: Liroy »

Czy ten serial będzie kontynuowany na tvshows?
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

serial jak najbardziej jest kontynuowany, odcinki wrzuca An25driu
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Czuję się wywołany do tablicy więc proszę :D Obrazek
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

An25driu pisze:Czuję się wywołany do tablicy więc proszę :D Obrazek
Ocena BDB (bardzo dobra)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

dzieki :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

obejrzałem najnowszy odcinek, i musze przyznac że główny wątek - pacjent , był moim zdaniem nudny, ale wątki poboczne - Motyw "Cuddy's Strings" dosłownie powalający. Również niezły był wątek z kawą (kto obejrzał ten wie o co chodzi) . No i Housowi pozostały juz tylko 4 osoby, ja mam cichą nadzieje że odbadnie "Bezwzględna Zdzira" xD bo normalnie nie moge na nią patrzeć juz... blee :evil:

fakt, mój błąd :), juz poprawiłem
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 15:59 przez Helventis, łącznie zmieniany 2 razy.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

chyba chciales powiedziec 4 :> plastyk, 13, zdzira, kutchner
Juto
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Juto »

Mi się podobała scena w windzie jak sie na niego patrzył, spojrzenie typu jak ON to ku.. zrobił :?: :?: . Ogólnie odcinek średni.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Juto pisze:Mi się podobała scena w windzie jak sie na niego patrzył, spojrzenie typu jak ON to ku.. zrobił :?: :?: . Ogólnie odcinek średni.
no dokładnie karpie strzelał równe xD
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Akcja ze stringami Cuddy - super :-D
Kurcze, żałuje że w przyszłym odcinku House będzie musiał wreszcie dokonać wyboru, bo podobają mi się te ich próby przetrwania. Dwulicowa zdzira jest w tym najlepsza i mimo iż nie przepadam za nia za bardzo to naprawdę wiele wnosi do serialu i żal by mi jednak było by odpadła. Kutner też jest dość barwna postacią. Plastyk ujdzie, a 13 tak jakoś powoli przeistacza się w Cameron, która była strasznie nudna, tak więc mam nadzieje że to jednak ona.
A mnie się wydaje czy niestety jakaś przerwa tutaj będzie? Bo widzę że po nastepnym odcinku znów powtórki będa :-(
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Przyznam, że pewne odświeżenie formuły/obsady House'a było jeśli nie potrzebne to całkiem przydatne, ale....SPOJLERY: nowy zespół, eliminacje etc. według mnie ma potencjał na jeszcze 3-4 odcinki, potem byłbym jednak wdzięczny za powrót do starego zespołu (może wcześniej znudził mi się trochę, ale nowe twarze jakie się pojawiły, z wyjątkiem może "zdziry" i 13 są na tyle "ciekawe", że znów za nim zatęskniłem), do czego scenarzyści powoli chyba nas nawet przyzwyczajają (zwłaszcza, że stara trójka ma kontrakty na cały 4 sezon, a wątpię, żeby twórcy pozwolili sobie na trzech kolejnych pierwszoplanowych aktorów). Tak więc pewne czeka nas powtórka z wątku z panem policjantem- przez pół sezonu budowane napięcie, groźba przewrócenia fabuły do góry nogami, a potem banalne rozwiązanie i powrót do starego.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Machnijcie z łaski swojej jakieś większe te napisy "spojler" bo w każdym poście prawie się nadziałem.

Ps. Myślę, że trzeba by zrobić jakąś ankietę z najlepszym tekstem z Housa xD
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Ja kibicuje zdzirze , jest idealna dla House'a , zrobi wszystko dla własnych korzyści. Gawith co do ankiety to genialny pomysł. Szczególnie że zgryźliwości House'a nie brakuje :)
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

no napisy juz wyszly wiec czekamy na An25driu
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Wszystko w swoim czasie @Liroy
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

a ja juz miałem sie martwić że nikt nie tłumaczy, bo na liscie tłumaczeń na napisy24 nie było :/. No to mnie pocieszyłeś tą wiadomością :D. Również czekam na wersje 120mb
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

ale ja nie lubie dlugo czekac na dobre seriale :P
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Liroy pisze:ale ja nie lubie dlugo czekac na dobre seriale :P
Cóż czasem trzeba poczekać troszke dłużej
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Liroy pisze: no napisy juz wyszly wiec czekamy na An25driu
Czasami jest tak, że nie ma mnie w domu więc ciężko coś wstawić.
Rano wstawię odcinek jak się wyśpię :)

No to jak obiecałem to tak robię :D House M.D. [4x09] Obrazek
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

YEAH!!!! dzieki jestes wielki chlopie!!! :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ