P90X.Xtreme.Workout.Series.

Posty nie warte czytania.
zens
piszę
piszę
youtube Warszawa

P90X.Xtreme.Workout.Series.

Post autor: zens »

Ja jak zwykle nie w temacie ale mam coś ciekawego do zaproponowania!!!!!!
Można zrobić coś dla zdrowia wyglądu dla innych!!!!
Jest seria Amerykańskich dysków poświęconych zdrowiu chudnięciu kondycji , a wszystko w domu bez siłowni i kosztownych inwestycji!!!!
A mam na myśli P90X.Xtreme.Workout.Series. , niestety dla mnie po angielsku 80 % rozumiem , ale byłoby fajnie gdyby ktoś dorobił napisy pl.
Dyski są na torrentach.
Pozwólcie że przytoczę opis ze stronki.
Czym jest P90X?

P90X czyli inaczej Power 90 Extreme jest programem treningowym który możemy wykonywać w warunkach domowych. Niezależnie od naszej sprawności fizycznej, wieku, wagi i innych czynników każdy z nas może podjąć wyzwanie Tonego Hortnoa - głównego trenera P90X. Ja zaczynałem praktycznie od zera a teraz nie wyobrażam sobie dnia bez P90X. Wielką zaletę P90X jest olbrzymia różnorodność ćwiczeń , dzięki czemu nie możliwym jest popadnięcie w monotonie treningów. Ćwiczenia są intensywne, jednak zawsze wykonujemy je na miarę swoich możliwości. Z czasem będziemy zwiększać obciążenie do poszczególnych ćwiczeń, dzięki czemu będziemy ćwiczyć intensywniej. Podstawowy program Classic+ trwa 90 dni. Jeżeli nie będziemy usatysfakcjonowani jego wynikami możemy przejść do kolejnych programów. Lean+ oraz Doubles X +, w którym ćwiczenia wykonujemy rano jak i wieczorem.

Musimy pamiętać że P90X nie jest tylko treningiem - jest również stylem życia!

Niewątpliwą zaletą programu P90X jest to że nie potrzebujemy praktycznie żadnego sprzętu. Będą nam potrzebne jedynie hantle, przyda się także drążek chodź cześć ćwiczeń na nim można zastąpić ekspanderem. Na filmach zobaczymy że trenerzy używają uchwytów do robienia pompek jednak także możemy się obejść bez nich.

1. CHEST & BACK - TRENING WYTRZYMAŁOŚCIOWY Z NACISKIEM NA GÓRNE PARTIE MIĘŚNI

2. PLYOMETRICS - POLEPSZA KOORDYNACJE, ZWINNOŚĆ, SKOCZNOŚĆ, SIŁĘ, SZYBKOŚĆ

3. SHOULDERS & ARMS - ĆWICZENIA NA BICEPS, TRICEPS, RAMIONA I PLECY

4. YOGA X - ŁĄCZY W SOBIE WYTRZYMAŁOŚĆ, ELASTYCZNOŚĆ, RÓWNOWAGĘ, PRAWIDŁOWY ODDECH, ZWIĘKSZA SPOKÓJ CIAŁA I DUCHA

5. LEGS & BACK - TRENING MIĘŚNI NÓG ORAZ GÓRNYCH PARTII CIAŁA

6. KENPO X - INTENSYWNY TRENING WPŁYWAJĄCY NA UKŁAD SERCOWO-NACZYNIOWY, KOPANIE NA WYTRZYMAŁOŚĆ, KOORDYNACJE I RÓWNOWAGĘ

7. X STRETCH - ROZCIĄGANIE, POPRAWIE UKRWIENIE MIĘŚNI, ZAPOBIEGA KONTUZJĄ

8. CORE SYNERGISTICS - TRENING OGÓLNOROZWOJOWY Z NACISKIEM NA MIĘŚNIE BRZUCHA

9. CHEST, SHOULDERS & TRICEPS - TRENING NA KLATKĘ PIERSIOWĄ, RAMIONA ORAZ TRICEPSA

10. BACK & BICEPS - TRENING MIĘŚNI GRZBIETU, PLECÓW ORAZ BICEPSA

11. CARDIO X - TRENING CARDIO O UMIARKOWANEJ INTENSYWNOŚCI MAJĄCY NA CELU SPALANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ

12. AB RIPPER X - TRENING MIĘŚNI BRZUCHA
Awatar użytkownika
najphil
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Się poczułem jak w MANGO TV ;)
ObrazekObrazek
Oceń ten serial
Zablokowany