UP&Down - Programy do ściągania z RS, Gdzie uploadować?
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Kiedyś to rapidshare było najlepszym rozwiązaniem. Teraz dobrą alternatywą jest hotfile.com lub storage.to.
Fajną opcją jest to, iż płacą oni za pobrania waszych plików.
Odsiebie.com też może być, tylko że często mają awarie serwerów. Innym minusem jest to, że są kasowane po okresie 35 dni od ostatniego pobrania. Są minusy, lecz plusy też spore. Nie ma limitów, dobre transfery.
Pozdrawiam, kryzelek
Fajną opcją jest to, iż płacą oni za pobrania waszych plików.
Odsiebie.com też może być, tylko że często mają awarie serwerów. Innym minusem jest to, że są kasowane po okresie 35 dni od ostatniego pobrania. Są minusy, lecz plusy też spore. Nie ma limitów, dobre transfery.
Pozdrawiam, kryzelek
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Kontakt:
Mam takie pytanie, można w Free Download Manager wkleić kilka linków jednocześnie z rapidshare tak jak się to robi w RSM? A nie plik po pliku ręcznie??
Mam RSM pod Vistą działa super ale pod XP ta nowa wersja 1.99 nie działa a nie mam dostępu do starej wersji podajże 1.0001 czy 1.0000 co działa pod XP i nie wiem czy będzie działać nadal. Ktoś ma jakiś pomysł??
Mam RSM pod Vistą działa super ale pod XP ta nowa wersja 1.99 nie działa a nie mam dostępu do starej wersji podajże 1.0001 czy 1.0000 co działa pod XP i nie wiem czy będzie działać nadal. Ktoś ma jakiś pomysł??
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Polecam program JDownloader.
http://jdownloader.org/download
Program co prawda napisany w java jednak najbardziej funkcjonalny ze wszystkich jakich używałem.
Automatycznie przechwytuje linki do chyba wszystkich znanych serwisów hostingowych, w tym linki z youtube - możliwość zapisania jako 3gp, mp4, fla.
Plik podzielony na party grupuje w jeden "folder" na liście ściągania.
Automatycznie rozpakowuje archiwum i kasuje rar.
Ma możliwość zapisania hasła do archiwum rar + to co wyżej.
Obsługuje konta premium.
Własny system odczytywania captcha.
Możliwość limitu szybkości pobierania.
Automatyczne sprawdzanie CRC (ang. Cyclic Redundancy Check – cykliczny kod nadmiarowy) to matematyczna suma kontrolna wykorzystywana do wykrywania uszkodzonych danych binarnych.
Możliwość konfiguracji automatycznego rozłączania w celu uzyskania nowego adresu IP.
Minusem jest dla mnie akceptacja regulaminu każdego nowego hostingu plików z którego chcemy coś ściągnąć. To zapewne z jakiś kwestii prawnych wprowadzono takie "zabezpieczenia".
POLECAM SZCZERZE.
W przypadku problemów - zainstalować nową jave. www.java.com
http://jdownloader.org/download
Program co prawda napisany w java jednak najbardziej funkcjonalny ze wszystkich jakich używałem.
Automatycznie przechwytuje linki do chyba wszystkich znanych serwisów hostingowych, w tym linki z youtube - możliwość zapisania jako 3gp, mp4, fla.
Plik podzielony na party grupuje w jeden "folder" na liście ściągania.
Automatycznie rozpakowuje archiwum i kasuje rar.
Ma możliwość zapisania hasła do archiwum rar + to co wyżej.
Obsługuje konta premium.
Własny system odczytywania captcha.
Możliwość limitu szybkości pobierania.
Automatyczne sprawdzanie CRC (ang. Cyclic Redundancy Check – cykliczny kod nadmiarowy) to matematyczna suma kontrolna wykorzystywana do wykrywania uszkodzonych danych binarnych.
Możliwość konfiguracji automatycznego rozłączania w celu uzyskania nowego adresu IP.
Minusem jest dla mnie akceptacja regulaminu każdego nowego hostingu plików z którego chcemy coś ściągnąć. To zapewne z jakiś kwestii prawnych wprowadzono takie "zabezpieczenia".
POLECAM SZCZERZE.
W przypadku problemów - zainstalować nową jave. www.java.com
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
dla posiadaczy firefoxa jest dodatek https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/15051
komputer zaczyna sciaganie automatycznie po 40 sekundach nie trzeba czekac ani o tym pamietac zeby klikac raz jeszcze i mozna wybrac miejsce gdzie sie sciagnie
komputer zaczyna sciaganie automatycznie po 40 sekundach nie trzeba czekac ani o tym pamietac zeby klikac raz jeszcze i mozna wybrac miejsce gdzie sie sciagnie
-
Wskaż do odpowiedzi
Mam zamiar wykupić konto premium na rapidshare, ale nie potrzeba mi aż na 30 dni.
Znalazłem, więc taką ofertę na allegro:
http://www.allegro.pl/item890861464_7_d ... _reki.html
Czy taka forma kupowania konta premium jest sprawdzona?
Proszę o opinie, bo ja nigdy nie kupowałem konta premium.
Znalazłem, więc taką ofertę na allegro:
http://www.allegro.pl/item890861464_7_d ... _reki.html
Czy taka forma kupowania konta premium jest sprawdzona?
Proszę o opinie, bo ja nigdy nie kupowałem konta premium.
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Fileserve
Jako, ze ostatnio serwis Fileserve stal sie calkiem popularny, a JCDownloader sobie z nim nie radzi, polecam darmowa stronke do zasysania www.leechtube.com Sciaga sie wszystko (popularni providerzy), momentalnie, jedyne ograniczenie to 256 MB na dzien.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial