UP&Down - Programy do ściągania z RS, Gdzie uploadować?

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: najphil »

A ja polecam stronę
http://www.przeklej.pl/

tu chyba w ogóle nie ma żadnych limitów czasowych, bardzo szybki transfer, a max wielkość pliku to 400mb
ObrazekObrazek
wrock
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wrock »

odsiebie.com , plikus.pl

z przeklej zawsze miałem crc błedy
kryzelek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kryzelek »

Kiedyś to rapidshare było najlepszym rozwiązaniem. Teraz dobrą alternatywą jest hotfile.com lub storage.to.
Fajną opcją jest to, iż płacą oni za pobrania waszych plików.

Odsiebie.com też może być, tylko że często mają awarie serwerów. Innym minusem jest to, że są kasowane po okresie 35 dni od ostatniego pobrania. Są minusy, lecz plusy też spore. Nie ma limitów, dobre transfery.

Pozdrawiam, kryzelek
Awatar użytkownika
Bombom
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Kontakt:

Post autor: Bombom »

Mam takie pytanie, można w Free Download Manager wkleić kilka linków jednocześnie z rapidshare tak jak się to robi w RSM? A nie plik po pliku ręcznie??
Mam RSM pod Vistą działa super ale pod XP ta nowa wersja 1.99 nie działa a nie mam dostępu do starej wersji podajże 1.0001 czy 1.0000 co działa pod XP i nie wiem czy będzie działać nadal. Ktoś ma jakiś pomysł??
wrock
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wrock »

hotfile - brak możliwości wznawiania transfer na poziomie ok 60kb
storage.to czesto kasuja pliki , brak opcji wznawiania , transfer ok 60kb

duckload.com był by fajny gdyby ktoś chciał uplodować nie z polskiego ip na PL się nie zarabia wiec ...
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Polecam program JDownloader.
http://jdownloader.org/download
Program co prawda napisany w java jednak najbardziej funkcjonalny ze wszystkich jakich używałem.
Automatycznie przechwytuje linki do chyba wszystkich znanych serwisów hostingowych, w tym linki z youtube - możliwość zapisania jako 3gp, mp4, fla.
Plik podzielony na party grupuje w jeden "folder" na liście ściągania.
Automatycznie rozpakowuje archiwum i kasuje rar.
Ma możliwość zapisania hasła do archiwum rar + to co wyżej.
Obsługuje konta premium.
Własny system odczytywania captcha.
Możliwość limitu szybkości pobierania.
Automatyczne sprawdzanie CRC (ang. Cyclic Redundancy Check – cykliczny kod nadmiarowy) to matematyczna suma kontrolna wykorzystywana do wykrywania uszkodzonych danych binarnych.
Możliwość konfiguracji automatycznego rozłączania w celu uzyskania nowego adresu IP.

Minusem jest dla mnie akceptacja regulaminu każdego nowego hostingu plików z którego chcemy coś ściągnąć. To zapewne z jakiś kwestii prawnych wprowadzono takie "zabezpieczenia".

POLECAM SZCZERZE.
W przypadku problemów - zainstalować nową jave. www.java.com
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja jakiś czas też korzystam :)
Wszystko już zostało napisane, więc dodam tylko, że istnieje możliwość pobierainia z kilku różnych serwerów naraz i jest zrobione to bardzo poręcznie ;)
Obrazek
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

dla posiadaczy firefoxa jest dodatek https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/15051
komputer zaczyna sciaganie automatycznie po 40 sekundach nie trzeba czekac ani o tym pamietac zeby klikac raz jeszcze i mozna wybrac miejsce gdzie sie sciagnie
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Mam zamiar wykupić konto premium na rapidshare, ale nie potrzeba mi aż na 30 dni.
Znalazłem, więc taką ofertę na allegro:
http://www.allegro.pl/item890861464_7_d ... _reki.html

Czy taka forma kupowania konta premium jest sprawdzona?
Proszę o opinie, bo ja nigdy nie kupowałem konta premium.
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Tu są konta premium od 1 do 15 dni i możesz płacić smsem :grin:
xemil
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Fileserve

Post autor: xemil »

Jako, ze ostatnio serwis Fileserve stal sie calkiem popularny, a JCDownloader sobie z nim nie radzi, polecam darmowa stronke do zasysania www.leechtube.com Sciaga sie wszystko (popularni providerzy), momentalnie, jedyne ograniczenie to 256 MB na dzien.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Nie chce narzekać, ale nie ma lepszych serwerów niż fileserve czy filesonic, bo cały czas mam z nimi problemy, już wielokrotnie plik nie chciał się ściągać z tych serwerów. Może dlatego, ze korzystam z FreeRapid Downloader? Jak u was sytuacja wygląda z plikami z tych serwerów?
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

U mnie dobrze, aczkolwiek najbardziej zadowolona byłam z megaupload..

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ