[mini] Mad Dogs [UK][2011]
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
[mini] Mad Dogs [UK][2011]
Max Beesley, Philip Glenister, John Simm and Marc Warren łączą siły w nowym psychologicznym thrillerze kanału Sky1.
Woody (Beesley), Quinn (Glenister), Baxter (Simm) and Rick (Warren) są przyjaciółmi z czasów młodości. Piątym członikem grupy jest Alvo (Ben Chaplin), ryzykant który dorobił się majątku w handlu nieruchomościami i teraz delektuje się luksusowym życiem na Majorce.Choć każdy z nich wybrał w życiu bardzo różne drogi, ich los splata sie ponownie, gdy Alvo zaprasza ich do swej wspaniałej willi by uczcić swą wcześniejszą emeryturę.
Wszystko jednak komplikuje się i znajdują się oni uwikłani w sieć intryg i morderstwo.
- oficjalna strona
- http://imdb.com
- http://tv.com
- http://filmweb.pl
napisy do 1-szego odcinka są w tłumaczniu na napisy24.pl
1-szy odcinek powoli buduje atmosferę, ale zapowiada się ciekawie.
Woody (Beesley), Quinn (Glenister), Baxter (Simm) and Rick (Warren) są przyjaciółmi z czasów młodości. Piątym członikem grupy jest Alvo (Ben Chaplin), ryzykant który dorobił się majątku w handlu nieruchomościami i teraz delektuje się luksusowym życiem na Majorce.Choć każdy z nich wybrał w życiu bardzo różne drogi, ich los splata sie ponownie, gdy Alvo zaprasza ich do swej wspaniałej willi by uczcić swą wcześniejszą emeryturę.
Wszystko jednak komplikuje się i znajdują się oni uwikłani w sieć intryg i morderstwo.
- oficjalna strona
- http://imdb.com
- http://tv.com
- http://filmweb.pl
napisy do 1-szego odcinka są w tłumaczniu na napisy24.pl
1-szy odcinek powoli buduje atmosferę, ale zapowiada się ciekawie.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
asd
-
Expert

Zapraszam na pierwszy odcinek - sam jestem ciekawy co to za serial ale obsada i scenariusz zachęca!
No to oglądamy!
Added after 3 hours 28 minutes:
No, no - początek obiecujący! Początkowa sielanka faktycznie pod koniec zmienia się w intrygujące "piekiełko"... Mieli pecha, że byli w niewłaściwym miejscu i o niewłaściwej porze. Podoba mi się dobór cech charakterów do tej grupy - każdy przedstawia inną postać jak to w życiu. Myślę, że to będzie najmocniejsza strona serialu -zobaczymy jak zachowają się przyjaciele w ciężkich chwilach. (Notabene już ich przyjaźń okazuje się wcale nie tak głęboka jak o niej mówią).
Strzał w dychę

POLECAM! :star :star :star :star :star

-
Wskaż do odpowiedzi
po pierwszym odcinku mam dobre przeczucie co do dalszej czesci. Szczegolnie podoba mi sie obsada i sposob w jaki przedstawione sa postacie. Nie jest slodko i milo, a kazdy z nich jest taki hmm normalny i po przejsciach
... w sumie troche takie badassy i kazdy bedzie dbal na koncu tylko o wlasny interes : D

-
asd
-
Expert
Drugi odcinek jeszcze lepszy niż pierwszy.
Teraz to sobie dopiero dorobili...Trudno im będzie z tego wybrnąć zwłaszcza, że Nixon przyjechał na "sygnale"...
I tak jak podejrzewałem ich przyjaźń wystawiona zostaje na ciężką próbę - obawiam się, że w przypadku 3mln euro nie wytrzyma
Teraz to sobie dopiero dorobili...
Spoiler:
I tak jak podejrzewałem ich przyjaźń wystawiona zostaje na ciężką próbę - obawiam się, że w przypadku 3mln euro nie wytrzyma

-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
asd
-
Expert
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
asd
-
Expert
Kurcze nie wiem czy się cieszyć, czy radować...
Generalnie serial był świetny i doskonale mi się go oglądało jednak samo zakończenie wyglądało na pośpieszne zakończenie np. na wskutek niskiej oglądalności/braku pomysłu...
O czym więc będzie drugi sezon? Dalej będą ciągnąć tamten wątek, który notabene jest trochę "spalony" czy poznamy całkiem nową historię? Tylko po co? żeby znowu tak spalili zakończenie??
Generalnie serial był świetny i doskonale mi się go oglądało jednak samo zakończenie wyglądało na pośpieszne zakończenie np. na wskutek niskiej oglądalności/braku pomysłu...
O czym więc będzie drugi sezon? Dalej będą ciągnąć tamten wątek, który notabene jest trochę "spalony" czy poznamy całkiem nową historię? Tylko po co? żeby znowu tak spalili zakończenie??

-
grego1980
2 sezon już w styczniu. Ja się mimo wszystko cieszę.
http://www.popcorner.pl/blogi/serialebr ... na_ekranie
http://www.popcorner.pl/blogi/serialebr ... na_ekranie
-
grego1980
-
asd
-
Expert

Mad Dogs Season2
Drugi sezon to kontynuacja pierwszego ale wygląda na to, że będzie to inna historia - chłopaki będą teraz mieć pecha na Ibizie. Pierwszy odcinek niezły - zwłaszcza sceny jak
ta:

Od razu skojarzył mi się BB

Oglądając zajawkę drugiego odcinka można przypuszczać, że szczęście ich nie opuściło... heheh

-
yar
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
Re: [mini] Mad Dogs [UK][2011]
Po dwóch odcinkach mogę stwierdzić: że to już nie ten sam, stary Mad Dogs Season1... Zabrakło trochę emocji i powagi... Wprawdzie oglądnąłem na razie tylko dwa odcinki (z czterech) ale mam wrażenie, że
Chętnie zaraz oglądnę do końca ale patrząc na ostatnią linijkę napisów ostatniego odcinka drugiego sezonu:
nie napawa to optymizmem...
-- 04.06.2012 16:50 --
Trzeci odcinek nawet zabawny - zwłaszcza akcja z Maryją jak i w ogóle ten cały pośpiech...
W sumie to nawet niezłe zakończenie. Jedyny mankament to
Czy będę oglądał dalej? No jasne - może być zabawnie choć nie powiem, żebym specjalnie czekał z utęsknieniem na trzeci sezon.
Spoiler:
Spoiler:
-- 04.06.2012 16:50 --
Trzeci odcinek nawet zabawny - zwłaszcza akcja z Maryją jak i w ogóle ten cały pośpiech...
W sumie to nawet niezłe zakończenie. Jedyny mankament to
Spoiler:

-
grego1980
W końcu naszła mnie chęć i odpaliłem sobie drugi sezon.
Miałem podobne wrażenie ale jak na razie nic na to nie wskazuje.
Chociaż mam podobne wrażenie, co do odbioru drugiej serii, jak Xvidasd to jednak dalej serial jest świetną rozrywką.
Duży wpływ na to ma podobna koncepcja drugiego sezonu. Mam na myśli słońce, wyspę i problemy naszych bohaterów.
A swoją drogą to Leticia Dolera grjąca Carmen to normalnie miód, piękna kobieta. :bounce:xvidasd pisze:Spoiler:
Miałem podobne wrażenie ale jak na razie nic na to nie wskazuje.
Chociaż mam podobne wrażenie, co do odbioru drugiej serii, jak Xvidasd to jednak dalej serial jest świetną rozrywką.
Spoiler:
Spoiler:
-
grego1980
Serial wraca 4 czerwca.
-
asd
-
Expert
O kurcze nie wiem czy to dobry pomysł... Ale tradycyjnie trzeba będzie oglądnąć..

Oceń ten serial