Kolejny kanadyjski serial (po np. The Listener) który pod swoje skrzydła wzięła amerykańska stacja ABC
Premiera w pierwszej połowie tego roku. Dokładna data nieznana.
Copper to 13-to odcinkowy serial, koncentrujący się na życiu piątki młodych policjantów (rookies). Śledzimy ich losy od policyjnej akademii poprzez pierwsze samodzielne patrole na ulicach wielkiej metropolii, gdzie wyniesione ze szkoły nauki i procedury nijak się mają do brutalnych sytuacji z jakimi będą się spotykać na służbie.
Serial zapowiada się na dość widowiskowy dramat policyjny
[youtube][/youtube]
W jednej z głównych rół Missy Peregrym, którą znamy choćby z serialu Reaper.
Scenariusz Tassie Cameron twórczyni serialu Flashpoint.
edit sindar 2015: Copper to był tytuł roboczy. Zmieniono go na Rookie Blue.
Copper to 13-to odcinkowy serial, koncentrujący się na życiu piątki młodych policjantów (rookies). Śledzimy ich losy od policyjnej akademii poprzez pierwsze samodzielne patrole na ulicach wielkiej metropolii, gdzie wyniesione ze szkoły nauki i procedury nijak się mają do brutalnych sytuacji z jakimi będą się spotykać na służbie.
Serial zapowiada się na dość widowiskowy dramat policyjny
Kolejny serial o policjantach. Przedstawia losy kilku świeżaków którzy rozpoczynają właśnie prace na posterunku. Dziś pojawił się pierwszy odcinek więc napisów narazie brak. Sam serial zapowiada się przyzwoicie. Może niektórych to zniechęci ale po obejrzeniu 1 odcinka mam wrażenie że to taki policyjny grey's anatomy
Kolejny serial o policjantach. Przedstawia losy kilku świeżaków którzy rozpoczynają właśnie prace na posterunku. Dziś pojawił się pierwszy odcinek więc napisów narazie brak. Sam serial zapowiada się przyzwoicie. Może niektórych to zniechęci :-p ale po obejrzeniu 1 odcinka mam wrażenie że to taki policyjny grey's anatomy :)
O widzisz, dobrze że mówisz jak to policyjny GA to wywalam, mam na dysku miałem później pooglądać, może wystawiać jak się spodoba,a tak to już nie zmarnuje czasu
Dzięki.
O widzisz, dobrze że mówisz jak to policyjny GA to wywalam, mam na dysku miałem później pooglądać, może wystawiać jak się spodoba,a tak to już nie zmarnuje czasu :-) Dzięki.
Daje znać. Pierwszy sezon zakończony (13odcinków). Napisy są. Muszę powiedzieć, że miło mi się to oglądało. Mocno niezobowiązujący serialik, ale miał coś w sobie.
Daje znać. Pierwszy sezon zakończony (13odcinków). Napisy są. Muszę powiedzieć, że miło mi się to oglądało. Mocno niezobowiązujący serialik, ale miał coś w sobie.
A mnie się na przemian podobał i denerwował mnie. Porównanie, że to trochę jak GA jest trafne, tyle, że GA jest o niebo lepsze. A tutaj pewne problemy głównej bohaterki są tak denerwujące. Ale obejrzałam wszystko, bo są też inni ciekawi bohaterowie (choć czasami też denerwujący). Właściwie to chyba jedyną nie denerwującą postacią jest Nash i reszta policjantów, już nie świeżaków. Mam nadzieję, że w drugim sezonie serial się rozkręci.
A mnie się na przemian podobał i denerwował mnie. Porównanie, że to trochę jak GA jest trafne, tyle, że GA jest o niebo lepsze. A tutaj pewne problemy głównej bohaterki są tak denerwujące. Ale obejrzałam wszystko, bo są też inni ciekawi bohaterowie (choć czasami też denerwujący). Właściwie to chyba jedyną nie denerwującą postacią jest Nash i reszta policjantów, już nie świeżaków. Mam nadzieję, że w drugim sezonie serial się rozkręci.
beata101 kiedy brodę zapuściłaś ? xvidasd nie wiem czemu to jest w charts'ie, przecież napisałeś że wstawisz jak będą napisy, to po co to całe głosowanie
Co do serialu, mi się nawet podobało te pare odcinków co widziałem, więc zagłosowałem na
Lubię czasem takie se bzdety pooglądać, tylko szkoda że nie starcza mi czasu na wartościowe produkcje
[b]beata101[/b] kiedy brodę zapuściłaś ? :D :P [b]xvidasd[/b] nie wiem czemu to jest w charts'ie, przecież napisałeś że wstawisz jak będą napisy, to po co to całe głosowanie :] ;) Co do serialu, mi się nawet podobało te pare odcinków co widziałem, więc zagłosowałem na :ok Lubię czasem takie se bzdety pooglądać, tylko szkoda że nie starcza mi czasu na wartościowe produkcje :(