Gilmore Girls
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
najphil
- Kontakt:
Może cię naśmiewać ze mnie, starego dziada, ale ja też lubiłem ten serial. Jakoś wprawiał mnie w pozytywny nastrój i w tym przypomina mi October Road
Swoją drogą ten serial miał w swoim charakterze coś ze społecznej misji. Co prawda znacznie subtelniejszej formie niż dajmy na to Klan, ale zawsze.
Chodziło o to, żeby pokazać siłę i finezyjność słowa, Bo słownik młodzieży amerykańskiej zaczynał się i kończył na "OMG Dude" czy "Yeah, COOL!"
Swoją drogą ten serial miał w swoim charakterze coś ze społecznej misji. Co prawda znacznie subtelniejszej formie niż dajmy na to Klan, ale zawsze.
Chodziło o to, żeby pokazać siłę i finezyjność słowa, Bo słownik młodzieży amerykańskiej zaczynał się i kończył na "OMG Dude" czy "Yeah, COOL!"

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Wskaż do odpowiedzi
-
najphil
- Kontakt:
-
-
asd
-
Expert
Ja też nie zwłaszcza, że niezbyt przyłożyłeś się do odpowiedniego zachęcenia:jan_pawian pisze:jahaha, jupii - 3 lata temu zacząłem wątek i się doczekałem, no nie wierze własnym oczom.

Ale jak widać cuda się zdarzają...Bardzo fajny, zabawny serial, ktory emitowany jest na tvn7 po tytulem "Kochane kłopoty" bleee - co za idiota to tlumaczyl......
Sezonow ma 5 czy 6 po ok 22 odcinki o ile dobrze pamietam. Serial napewno spodoba sie czesci damskiej co nie wyklucza takze pci brzydkiej:)
No to taka moja propozycja - nie wiem czy kiedys padla, bo jestem tu nowy. Pozdrowienia dla ekipy i tworcow serwisu - swietna robota!!

-
wtedy to pewnie takich sprecyzowanych wymogow co do prezentacji serialu nie bylo i a swiezy i niezorientowany bylem. Zreszta i tak sprowadzalo sie do tego czy beda chetni czy nie... - w kazdym razie znalazlem na chomiku jakims wszystkie sezony z napisami wiec moze i jest szansa na znalezienie tego bez placenia. Nie szukalem bo i zapomnialem o sprawie.....troche czasu minelo. Aczkoliwiek o ile pamietam to lepiej to ogladac z lektorem bo strasznie duzo i szybko tam gadaja:)..
Jesio raz dzieki za wstawke......ogolnie swietna robote robicie......jeszcze chcialbym zobaczyc tu serial "The district" a po polskiemu Bez pardonu [kryminalny]. Zdarzylo mi sie obejrzec kilka odcinków, robił dobre wrazenie, ale to oczywiscie temat do innego dzialu - -niestety nie widzialem zeby ktos sie nim interesowal...
Jesio raz dzieki za wstawke......ogolnie swietna robote robicie......jeszcze chcialbym zobaczyc tu serial "The district" a po polskiemu Bez pardonu [kryminalny]. Zdarzylo mi sie obejrzec kilka odcinków, robił dobre wrazenie, ale to oczywiscie temat do innego dzialu - -niestety nie widzialem zeby ktos sie nim interesowal...
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
-
najphil
- Kontakt:
Ok, właśnie zakończyłem pierwszy sezon, 21 odcinków!!!! Jestem oficjalnie ZGILMORYZOWANY. Wieczorem pomaluje sobie paznokcie u nóg.
A tak poważnie, serial dostaje ode mnie oficjalną odznakę poprawiacza nastroju!
POPROSZĘ O DRUGI SEZON!!!
Ostrzegam, że w razie odmowy, założę tu komitet o nazwie "MORE GILMORE" i będę nękał administracje wysyłaniem codziennych petycji na Priva, niczym bohater Skazanych na Shawshank, albo zjem własnego buta. Zależy co w danych okolicznościach będzie wyglądało bardziej dramatycznie.
A tak poważnie, serial dostaje ode mnie oficjalną odznakę poprawiacza nastroju!
POPROSZĘ O DRUGI SEZON!!!
Ostrzegam, że w razie odmowy, założę tu komitet o nazwie "MORE GILMORE" i będę nękał administracje wysyłaniem codziennych petycji na Priva, niczym bohater Skazanych na Shawshank, albo zjem własnego buta. Zależy co w danych okolicznościach będzie wyglądało bardziej dramatycznie.

-
asd
-
Expert
-
najphil
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
najphil
- Kontakt:
Sezon 2 dodany do Charts
NO TO ZACZYNAMY GŁOSOWANIE!!
Kliknij na ten link jeśli jesteś na TAK: http://tvshows.i365.pl/charts.php?actio ... e=1&id=442
Asd mnie pewnie za to zabije, ale co tam., zostanę męczennikiem.
NO TO ZACZYNAMY GŁOSOWANIE!!
Kliknij na ten link jeśli jesteś na TAK: http://tvshows.i365.pl/charts.php?actio ... e=1&id=442
Asd mnie pewnie za to zabije, ale co tam., zostanę męczennikiem.

-
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
najphil
- Kontakt:
Oceń ten serial