Bo dorastała w normalnej rodzinie i nigdy nie miała powodu sądzić, że jest czymś innym niż zwykłą dziewczyną. Przekonała się jednak, że jest sukubem - istotą żywiącą się ludzką energią seksualną. Jej chłopak przypłacił te wiedzę własnym życiem. Przerażona Bo uciekła z domu, i ku swemu zdumieniu odkryła, że świat jest pełen Fae, istot jej podobnych - ukrywających się od wieków wśród normalnych ludzi i potajemnie, w rozmaity sposób, karmiących się nimi. Choć czuje ulgę, że nie jest samotna, Bo decyduje, że nie będzie w pełni żyła ani w jednym, ani w drugim świecie, i szuka złotego środka, by móc trwać miedzy nimi. Równocześnie stara się odkryć, skąd wzięła się jej niezwykła moc. Natura sukuba wplątuje Bo w trójkąt miłosny z Dysonem (zmiennokształtnym i detektywem wydziału zabójstw w jednej osobie) oraz Loren, lekarką, która w naukowy sposób poszukuje metody, by dać Bo samokontrolę, której ta rozpaczliwie poszukuje. [Filmweb]
Jak na razie wyszedł tylko 1 odcinek
a napisy do niego są już na napiprojekt.
Mnie osobiście zainteresował i chciałabym go zobaczyć w asd. Miła odmiana w serialach fantasy - ten nie mówi tylko o wampirach, ale o różnego rodzaju demonach.
Bo dorastała w normalnej rodzinie i nigdy nie miała powodu sądzić, że jest czymś innym niż zwykłą dziewczyną. Przekonała się jednak, że jest sukubem - istotą żywiącą się ludzką energią seksualną. Jej chłopak przypłacił te wiedzę własnym życiem. Przerażona Bo uciekła z domu, i ku swemu zdumieniu odkryła, że świat jest pełen Fae, istot jej podobnych - ukrywających się od wieków wśród normalnych ludzi i potajemnie, w rozmaity sposób, karmiących się nimi. Choć czuje ulgę, że nie jest samotna, Bo decyduje, że nie będzie w pełni żyła ani w jednym, ani w drugim świecie, i szuka złotego środka, by móc trwać miedzy nimi. Równocześnie stara się odkryć, skąd wzięła się jej niezwykła moc. Natura sukuba wplątuje Bo w trójkąt miłosny z Dysonem (zmiennokształtnym i detektywem wydziału zabójstw w jednej osobie) oraz Loren, lekarką, która w naukowy sposób poszukuje metody, by dać Bo samokontrolę, której ta rozpaczliwie poszukuje. [Filmweb]
Jak na razie wyszedł tylko 1 odcinek a napisy do niego są już na napiprojekt.
Mnie osobiście zainteresował i chciałabym go zobaczyć w asd. Miła odmiana w serialach fantasy - ten nie mówi tylko o wampirach, ale o różnego rodzaju demonach.
Łeee - już na pierwszy rzut oka widać, że to pozycja dla nastoletnich widzów.
To jakaś "piąta woda" po Zmierzchu, który nie wiedzieć czemu zdobył taką popularność.
Łeee - już na pierwszy rzut oka widać, że to pozycja dla nastoletnich widzów. To jakaś "piąta woda" po Zmierzchu, który nie wiedzieć czemu zdobył taką popularność.
Bo dorastała w normalnej rodzinie i nigdy nie miała powodu sądzić, że jest czymś innym niż zwykłą dziewczyną. Przekonała się jednak, że jest sukubem - istotą żywiącą się ludzką energią seksualną. Jej chłopak przypłacił te wiedzę własnym życiem. Przerażona Bo uciekła z domu, i ku swemu zdumieniu odkryła, że świat jest pełen Fae, istot jej podobnych - ukrywających się od wieków wśród normalnych ludzi i potajemnie, w rozmaity sposób, karmiących się nimi. Choć czuje ulgę, że nie jest samotna, Bo decyduje, że nie będzie w pełni żyła ani w jednym, ani w drugim świecie, i szuka złotego środka, by móc trwać miedzy nimi. Równocześnie stara się odkryć, skąd wzięła się jej niezwykła moc. Natura sukuba wplątuje Bo w trójkąt miłosny z Dysonem (zmiennokształtnym i detektywem wydziału zabójstw w jednej osobie) oraz Loren, lekarką, która w naukowy sposób poszukuje metody, by dać Bo samokontrolę, której ta rozpaczliwie poszukuje.
Added after 2 minutes:
Nowy Serial już w dziale Up&Down miłego oglądania.
Bo dorastała w normalnej rodzinie i nigdy nie miała powodu sądzić, że jest czymś innym niż zwykłą dziewczyną. Przekonała się jednak, że jest sukubem - istotą żywiącą się ludzką energią seksualną. Jej chłopak przypłacił te wiedzę własnym życiem. Przerażona Bo uciekła z domu, i ku swemu zdumieniu odkryła, że świat jest pełen Fae, istot jej podobnych - ukrywających się od wieków wśród normalnych ludzi i potajemnie, w rozmaity sposób, karmiących się nimi. Choć czuje ulgę, że nie jest samotna, Bo decyduje, że nie będzie w pełni żyła ani w jednym, ani w drugim świecie, i szuka złotego środka, by móc trwać miedzy nimi. Równocześnie stara się odkryć, skąd wzięła się jej niezwykła moc. Natura sukuba wplątuje Bo w trójkąt miłosny z Dysonem (zmiennokształtnym i detektywem wydziału zabójstw w jednej osobie) oraz Loren, lekarką, która w naukowy sposób poszukuje metody, by dać Bo samokontrolę, której ta rozpaczliwie poszukuje. :alien:
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Nowy Serial już w dziale Up&Down miłego oglądania.
Powiem szczerze, że dla mnie to bez oglądania ten serial wygląda zniechęcająco.
Po waszych opiniach widać, że nie warto go oglądać i lepiej się zabrać za inne seriale.
No chyba, ze ktoś oglądał i mu się podobało?
Powiem szczerze, że dla mnie to bez oglądania ten serial wygląda zniechęcająco. Po waszych opiniach widać, że nie warto go oglądać i lepiej się zabrać za inne seriale. No chyba, ze ktoś oglądał i mu się podobało?
zachwycajacy nie jest ale mi sie podoba lubie takie nastoletnie nie wiadomo co a ze cos tam jest nadprzyrodzonego to bede ogladac jak narazie lepsze to niz The Gades
ale przede wszystkim podoba mi sie to ze to jest Kanadyjskie lubie Kanadyjskie mimo ze zwykle szybko zdejmuja bo ma mała ogladalnośc ale Kanadyjskie seriale maja fajny klimat jak blood ties czy stara dobra Nikita mam andzieje ze ten tez sie rozkreci
zachwycajacy nie jest ale mi sie podoba lubie takie nastoletnie nie wiadomo co a ze cos tam jest nadprzyrodzonego to bede ogladac jak narazie lepsze to niz The Gades ale przede wszystkim podoba mi sie to ze to jest Kanadyjskie :D lubie Kanadyjskie mimo ze zwykle szybko zdejmuja bo ma mała ogladalnośc ale Kanadyjskie seriale maja fajny klimat jak blood ties czy stara dobra Nikita :D mam andzieje ze ten tez sie rozkreci :D
Ten serial trochę przypomina Blade, ale w spódnicy. Wypuszczą 13 odcinków i będą czekać na recenzję całości. Albo przejdzie i będą kręcić drugi sezon z większą kasą albo jak wiele innych produkcji odejdzie w niebyt.
Ten serial trochę przypomina Blade, ale w spódnicy. Wypuszczą 13 odcinków i będą czekać na recenzję całości. Albo przejdzie i będą kręcić drugi sezon z większą kasą albo jak wiele innych produkcji odejdzie w niebyt.
Sezon pierwszy za nami wydawało się na początku, że nie doczeka do ostatniego odcinka a tu nagle zrobił się niezły cyrk. Serial jak wiele innych tego gatunku.
Kto nie widział polecam, nie zrażać się pierwszymi komentarzami
Sezon pierwszy za nami wydawało się na początku, że nie doczeka do ostatniego odcinka a tu nagle zrobił się niezły cyrk. Serial jak wiele innych tego gatunku.
Kto nie widział polecam, nie zrażać się pierwszymi komentarzami ;P
Tematu Lost Girl nikt dawno nie podnosił.
Właśnie zapowiadany jest jego 5 i jednocześnie finałowy sezon.
Kiedyś "obiły mi się o oczy" całkiem przyzwoite opinie, ale sam go nie widziałem.
Może ktoś z Was ma jakąś opinię na jego temat?
Warto się nim zainteresować czy nie?
Tematu Lost Girl nikt dawno nie podnosił. Właśnie zapowiadany jest jego 5 i jednocześnie finałowy sezon. Kiedyś "obiły mi się o oczy" ;) całkiem przyzwoite opinie, ale sam go nie widziałem. Może ktoś z Was ma jakąś opinię na jego temat? Warto się nim zainteresować czy nie?