Hawaii Five-0
-
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
Hawaii Five-0
Hawaii Five-O. Dziś premiera. W rolach głównych między innymi znany z Lost Daniel Dae Kim oraz nieziemsko seksowna Grace Park. Zajawki wyglądają znakomicie.
http://www.filmweb.pl/serial/Hawaii+Five-0-2010-568529
Nawet muzyka z trailera jest wypasiona;-)
http://www.filmweb.pl/serial/Hawaii+Five-0-2010-568529
Nawet muzyka z trailera jest wypasiona;-)
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Bassecik Alex (Alex O'Loughlin) w głównej roli ,dodaj jeszcze
znany z roli krwiopijcy z zasadami w "Moonlight"
Chociaz urody mu przez lata raczej ubyło niz przybyło
Opis serialu:
Hawaii Five-0 to remake oryginalnej serii z 1968 r.
Detektyw Steve McGarret ( Alex O'Loughlin) wraca do domu, na wyspę Oahu chcąc wykryć zabójcę lub zabójców ojca. Gubernator Hawajów ( w tej roli Jean Smart) przekonuje go do pozostania i mianuje szefem nowego zespołu, majacego za zadanie prowadzenie najtrudniejszych spraw, działającego bez zasad i bez biurokracji. Detektyw Danny "Danno" Williams ( Scott Caan) dołącza do zespołu motywowany chęcią zapewnienia bezpiecznego życia swojej 8- letniej córce. W skład druzyny wchodzi również detektyw Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) , który niesłusznie został oskarżony o korupcję i kuzynka China, Kono Kalakua ( Grace Park) , która jest świeżo po akademii. W serialu obserwujemy pracę zespołu prowadzącego śledztwa w egzotycznej scenerii Hawajów, poznajemy nie tylko sprawy które bada specjalna jednostka McGarretta, ale również osobiste życie bohaterów.
Policyjny produkcyjniak, ale przynajmniej ciepło bedzie 

Chociaz urody mu przez lata raczej ubyło niz przybyło

Opis serialu:
Hawaii Five-0 to remake oryginalnej serii z 1968 r.
Detektyw Steve McGarret ( Alex O'Loughlin) wraca do domu, na wyspę Oahu chcąc wykryć zabójcę lub zabójców ojca. Gubernator Hawajów ( w tej roli Jean Smart) przekonuje go do pozostania i mianuje szefem nowego zespołu, majacego za zadanie prowadzenie najtrudniejszych spraw, działającego bez zasad i bez biurokracji. Detektyw Danny "Danno" Williams ( Scott Caan) dołącza do zespołu motywowany chęcią zapewnienia bezpiecznego życia swojej 8- letniej córce. W skład druzyny wchodzi również detektyw Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) , który niesłusznie został oskarżony o korupcję i kuzynka China, Kono Kalakua ( Grace Park) , która jest świeżo po akademii. W serialu obserwujemy pracę zespołu prowadzącego śledztwa w egzotycznej scenerii Hawajów, poznajemy nie tylko sprawy które bada specjalna jednostka McGarretta, ale również osobiste życie bohaterów.

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Jestem zachwycony. Jak dla mnie to będzie najbardziej hitowy nowy serial w tym sezonie, chociaż oprócz niego na razie obejrzałem tylko pilota The Event. Nie będę się rozpisywać, ale namawiam do oglądania 

Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
A mnie z kolei ta premiera rozczarowała. Toż to zwykły serial kryminalny z Hawajami w tle! Na plus mogę zaliczyć humor (głównie sceny między głównym bohaterem a tym detektywem; nie pamiętam ich imion), ale nawet Grace Park mnie (o dziwo!) zbytnio nie zachwyciła. No ale zobaczę jeszcze przynajmniej jeden odcinek, może się to jakoś rozwinie...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
obejrzałem dwa odcinki - nic niezwykłego, ale jednak na razie będę oglądał, no najwyżej jak się jakiś inny lepszy procedural akcji w xvid asd trafi 

dodam, że to dopiero drugi serial akcji (wcześniej był justified, zecydowanie lepszy od tego, ale również nic wyjątkowego - obejrzałem 3odc : ), bo kryminałem nie mogę tego nazwać, który widziałem z napisami, a z lektorem się nie liczą, bo wtedy to już katastrofa
ps. literki do 1x1 by marwiee katastrofa, polecam te od hataka, kolejne już jak patrzyłem są lepsze

dla mnie najmniej hitowy z tych co oglądam naraziepanjandrum pisze:Jestem zachwycony. Jak dla mnie to będzie najbardziej hitowy nowy serial w tym sezonie, chociaż oprócz niego na razie obejrzałem tylko pilota The Event. Nie będę się rozpisywać, ale namawiam do oglądania

dodam, że to dopiero drugi serial akcji (wcześniej był justified, zecydowanie lepszy od tego, ale również nic wyjątkowego - obejrzałem 3odc : ), bo kryminałem nie mogę tego nazwać, który widziałem z napisami, a z lektorem się nie liczą, bo wtedy to już katastrofa

ps. literki do 1x1 by marwiee katastrofa, polecam te od hataka, kolejne już jak patrzyłem są lepsze
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
ja bylam bardzo sceptyczna co do tego serialu nawet go nie nia mialam w planach obejrzec ale przez przypadek u meża na dysku znalazlam i mi sie spodobalo
znaczy bez rewelacji ale mozna obejrzec nie ejstem zwoleniczka takich seriali typu jedna sprawa na jeden odcinek ale ten jest calkiem przyjemny Alex O'Loughlin wciąż dobrze wyglada ja bym nawet powiedziała ze swietnie
czasem w serialu pojawiaja sie fajne teksty szczegolnie między dedektywem Stevem a Danno
a najbardziej podoba mi sie czołowka lata dziecinstwa mi sie przypominaja
stara dobra czołówka
nowa tez jest niczego sobie 

a najbardziej podoba mi sie czołowka lata dziecinstwa mi sie przypominaja
stara dobra czołówka

-
Wskaż do odpowiedzi
Ja jednak zdecydowałem się zabrać za ten serial i nie żałuję.
Ładne widoki, Hawaje, świetna muzyka w czołówce. To uznaję za plusy tego serialu. Może niewiele, ale tyle jest seriali kryminalnych na antenie obecnie, ze ciężko się wyróżniać. Może po zakończeniu sezonu będę mógł coś więcej powiedzieć.
Jak dołuję Cię szarzyzna za oknem to zdecydowanie powinieneś/powinnaś włączyć Hawaii Five-Oh!
Ładne widoki, Hawaje, świetna muzyka w czołówce. To uznaję za plusy tego serialu. Może niewiele, ale tyle jest seriali kryminalnych na antenie obecnie, ze ciężko się wyróżniać. Może po zakończeniu sezonu będę mógł coś więcej powiedzieć.
Jak dołuję Cię szarzyzna za oknem to zdecydowanie powinieneś/powinnaś włączyć Hawaii Five-Oh!
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Oceń ten serial