Przeglądając jedną ze stron natknąłem się na ten serial i kiedy zobaczyłem zdjęcie ujrzałem Gregorego Housa oczywiście chodzi mi o Hugha Lauriego. Kiedy to go zobaczyłem, postanowiłem, że przedstawie go na naszym forum, bo napewno jest tu wielu fanów tego aktora. Serial ma jedną, wielką wadę: nie ma do niego napisów. Może jest ktoś kto podjął by się przetłumaczenia. Z opisu, który przeczytałem dowiedziałem się, że jest on czymś ma kształt kabaretów Monty Pythona. Składa sięon z 25 odcinków zawartych w 4 sezonach.
[b]Przeglądając jedną ze stron natknąłem się na ten serial i kiedy zobaczyłem zdjęcie ujrzałem Gregorego Housa oczywiście chodzi mi o Hugha Lauriego. Kiedy to go zobaczyłem, postanowiłem, że przedstawie go na naszym forum, bo napewno jest tu wielu fanów tego aktora. Serial ma jedną, wielką wadę: nie ma do niego napisów. Może jest ktoś kto podjął by się przetłumaczenia. Z opisu, który przeczytałem dowiedziałem się, że jest on czymś ma kształt kabaretów Monty Pythona. Składa sięon z 25 odcinków zawartych w 4 sezonach.[/b]
scenki z tego są na youtube, i faktycznie, jest sie z czego posmiac . Ale do odcinków całych, to nigdzie napisów nie widzialem niestety, wiec jezeli jakaś dobra dusza nie przetłumaczy to wątpie aby sie pojawiło, a szkoda, wielka szkoda
scenki z tego są na youtube, i faktycznie, jest sie z czego posmiac :D. Ale do odcinków całych, to nigdzie napisów nie widzialem niestety, wiec jezeli jakaś dobra dusza nie przetłumaczy to wątpie aby sie pojawiło, a szkoda, wielka szkoda :(
A ja dzisiaj dopiero zauważylem, że coś się ruszyło fajnie, ze jest. może ktoś wrzuci na jakiś serwer to ściagne, bo torrenta nie używam już, ale ważne, że jest
A ja dzisiaj dopiero zauważylem, że coś się ruszyło ;) fajnie, ze jest. może ktoś wrzuci na jakiś serwer to ściagne, bo torrenta nie używam już, ale ważne, że jest ;)
Mi osobiście serial się podoba, dialogi mistrzostwo. Jak widać Dr. House zanim został doktorem też był świetny Dobrze byłoby jakby pojawiły się kolejne sezony w Xvid asd
Mi osobiście serial się podoba, dialogi mistrzostwo. Jak widać Dr. House zanim został doktorem też był świetny :] Dobrze byłoby jakby pojawiły się kolejne sezony w Xvid asd
Oglądałem stawki/wycinki BBC na YouTubie, i skecze były komicznie śmieszne.
Pooglądałem parę odcinków, część zawierała nawet tamte skecze... nie wiem czemu ale już mnie tak nie bawiły (ani tamte, ani nowe).
Oglądałem stawki/wycinki BBC na YouTubie, i skecze były komicznie śmieszne. Pooglądałem parę odcinków, część zawierała nawet tamte skecze... nie wiem czemu ale już mnie tak nie bawiły (ani tamte, ani nowe).