Widze ze niezbyt popularny jest ten serial na forum, na szczescie w usa ma calkiem niezla ogladalnosc i drugi sezon zostal oficjalnie zapowiedziany. Koncowka pierwszego sezonu to taki cliffhanger ze ciesze sie z takiego obrotu spraw.
Widze ze niezbyt popularny jest ten serial na forum, na szczescie w usa ma calkiem niezla ogladalnosc i drugi sezon zostal oficjalnie zapowiedziany. Koncowka pierwszego sezonu to taki cliffhanger ze ciesze sie z takiego obrotu spraw.
O kurcze Shen to się zdziwiłam. Kiedyś jakieś źródło podawało, że serial ma mieć 20 parę odcinków, a tu koniec. No ładnie nawet nie wiedziałam..
Sam serial przyjemnie się ogląda, taki na luzie i zabawny
O kurcze [b]Shen[/b] to się zdziwiłam. Kiedyś jakieś źródło podawało, że serial ma mieć 20 parę odcinków, a tu koniec. No ładnie nawet nie wiedziałam.. Sam serial przyjemnie się ogląda, taki na luzie i zabawny :D
Po dobrym początku serialu i fajnych kilku odcinkach ostatnio nudzę się na nim niesamowicie. Sam nie wiem czy to wina nieco fajtłapowatego agenta FBI, mało charyzmatycznego głównego bohatera, czy po prostu niezbyt ciekawych spraw (wątków) danego odcinka. Niestety na ostatnim odcinku wymiękłem na samym początku, chyba sobie odpuszczę drugi sezon.
Po dobrym początku serialu i fajnych kilku odcinkach ostatnio nudzę się na nim niesamowicie. Sam nie wiem czy to wina nieco fajtłapowatego agenta FBI, mało charyzmatycznego głównego bohatera, czy po prostu niezbyt ciekawych spraw (wątków) danego odcinka. Niestety na ostatnim odcinku wymiękłem na samym początku, chyba sobie odpuszczę drugi sezon.
A ja go oglądam na bieżąco, lubię ten serial, fajny jest. Dobra rozrywka. Też jestem zaskoczony że to koniec, jeszcze nie pooglądałem nowego odcinka, skoro mamy klasycznie clifhanger to chyba poczekam na nowy sezon przed obejrzeniem go.
A ja go oglądam na bieżąco, lubię ten serial, fajny jest. Dobra rozrywka. Też jestem zaskoczony że to koniec, jeszcze nie pooglądałem nowego odcinka, skoro mamy klasycznie clifhanger to chyba poczekam na nowy sezon przed obejrzeniem go.
Hmm, no niby konczy sie glowny wątek ale zostawili furtke na kolejny sezon, nie chce spoilerowac bo zepsuje Ci zabawe, mysle ze warto obejrzec ten ostatni ep.
Hmm, no niby konczy sie glowny wątek ale zostawili furtke na kolejny sezon, nie chce spoilerowac bo zepsuje Ci zabawe, mysle ze warto obejrzec ten ostatni ep.
Ja też oglądam Ostatnio 3 odcinki na raz w asd, nadal bardzo przyjemnie się go ogląda. No i wróciła ta agentka z pierwszego odcinka pierwszej serii co jakoś dziwnie się zapodziała w następnych odcinkach.
Mozzie jest debeściak i lubię tę aktorkę co gra żonę Burkea choć za często się nie pojawia.
Ja też oglądam :D Ostatnio 3 odcinki na raz w asd, nadal bardzo przyjemnie się go ogląda. No i wróciła ta agentka z pierwszego odcinka pierwszej serii co jakoś dziwnie się zapodziała w następnych odcinkach. Mozzie jest debeściak i lubię tę aktorkę co gra żonę Burkea choć za często się nie pojawia.