5. Ciężko mi napisać o czym jest ten film, skoro go jeszcze nie oglądałam Nie chce się wczytywać za bardzo w opisy bo moga się pojawiać jakieś spojlery. Spróbuję więc baaaardzo ogólnie.
Serial jest podobno rozwinięciem filmu Moje wielkie greckie wesele. Opowiada on o perypetiach Rustyego, kujona który w nowej szkole zapragnał zmienić swój wizerunek. Brak wsparcia ze strony siostry Casey, która w przeiwieństwie do niego jest bardzo towarzyska, sprawia że życie w college'u jest pełne niespodzianek i przygód.
6. The show is aboust Rusty, the geek who wants to change his image in new school. Lack of support his sister Casey, who is, in opposition, very popular, cause that life in college is full of suprises and adventures.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2008, 15:46 przez nova.nike, łącznie zmieniany 1 raz.
4. a) nie moge otworzyć strony :? b) http://www.imdb.com/title/tt0976014/ c) http://fdb.pl/f78556,Greek,(2007).html d) http://epguides.com/Greek/ e) http://abcfamily.go.com/abcfamily/path/section_Shows+Greek/page_Detail
5. Ciężko mi napisać o czym jest ten film, skoro go jeszcze nie oglądałam ;) Nie chce się wczytywać za bardzo w opisy bo moga się pojawiać jakieś spojlery. Spróbuję więc baaaardzo ogólnie. Serial jest podobno rozwinięciem filmu Moje wielkie greckie wesele. Opowiada on o perypetiach Rustyego, kujona który w nowej szkole zapragnał zmienić swój wizerunek. Brak wsparcia ze strony siostry Casey, która w przeiwieństwie do niego jest bardzo towarzyska, sprawia że życie w college'u jest pełne niespodzianek i przygód.
6. The show is aboust Rusty, the geek who wants to change his image in new school. Lack of support his sister Casey, who is, in opposition, very popular, cause that life in college is full of suprises and adventures.
i jak z tym serialem ? bo widze ze nikt sie nie zainteresowa :| ostatnio byl maraton na mtv z tym serialem i calkiem calkiem...ponizej przestawie polski opis..moze to kogos skloni
Rusty (Jacob Zachar) wprowadza się do akademika przy swoim college'u, w którym studiuje już jego towarzyska siostra - Casey (Spencer Grammer). Rusty chce zmienić swoje życie i college, w którym nie zna nikogo i traktuje jako dobry początek - nie chce już być kojarzony jako kujon; postanawia więc zasilić szeregi jednego z uniwersyteckich bractw.
i jak z tym serialem ? bo widze ze nikt sie nie zainteresowa :| ostatnio byl maraton na mtv z tym serialem :) i calkiem calkiem...ponizej przestawie polski opis..moze to kogos skloni :)
Rusty (Jacob Zachar) wprowadza się do akademika przy swoim college'u, w którym studiuje już jego towarzyska siostra - Casey (Spencer Grammer). Rusty chce zmienić swoje życie i college, w którym nie zna nikogo i traktuje jako dobry początek - nie chce już być kojarzony jako kujon; postanawia więc zasilić szeregi jednego z uniwersyteckich bractw.
Moze ktoś sie zainteresuje jak pojawia sie napisy do całego 1 sezonu (22 odcinki) narazie jak widac sa do 20
co do serialu to ogladałem na biezaco jak leciał i musze przyznac ze mi sie podobał. Taki lekki typowo amerykanski serial o studentach. nic wielkiego ale mimo wszystko bardzo fajnie sie go oglada
Moze ktoś sie zainteresuje jak pojawia sie napisy do całego 1 sezonu (22 odcinki) narazie jak widac sa do 20
co do serialu to ogladałem na biezaco jak leciał i musze przyznac ze mi sie podobał. Taki lekki typowo amerykanski serial o studentach. nic wielkiego ale mimo wszystko bardzo fajnie sie go oglada
Ja niestety nie wymysle lepszego krotkiego opisu bo nie ogladalam tego serialu. Zreszta wszystkie opisy w necie chyba sa w miare podobne, to po prostu serial o zyciu w college'u mlodych wkraczajacych w doroslosc ludzi.
Jesli ktos ogoadal to moze niech napisze kika zdan wiecej
Ja niestety nie wymysle lepszego krotkiego opisu bo nie ogladalam tego serialu. Zreszta wszystkie opisy w necie chyba sa w miare podobne, to po prostu serial o zyciu w college'u mlodych wkraczajacych w doroslosc ludzi. Jesli ktos ogoadal to moze niech napisze kika zdan wiecej :grin:
Miałem jakies problemy z netem, włączyłem seedowanie na noc i okazało się że wysyłało mi całą noc 10-15 kb/s, :x (ratio mi podskoczyło o zaledwie 0,20) wszytsko już śmiga więc dziś w nocy powinienem całośc wyseedować. Z drugiej strony to dobrze przynjamniej pijawki nie uciekną tak szybko
Miałem jakies problemy z netem, włączyłem seedowanie na noc i okazało się że wysyłało mi całą noc 10-15 kb/s, :x (ratio mi podskoczyło o zaledwie 0,20) wszytsko już śmiga więc dziś w nocy powinienem całośc wyseedować. Z drugiej strony to dobrze przynjamniej pijawki nie uciekną tak szybko :)
No nie wiem ; > Ja obejrzałem i podrzuciłem kilku znajomym i im też się spodobało... ogolnie posucha jest teraz z takimi lajtowymi serialami więc myślę, że na pewno jest popyt na Greeks ; )
No nie wiem ; > Ja obejrzałem i podrzuciłem kilku znajomym i im też się spodobało... ogolnie posucha jest teraz z takimi lajtowymi serialami więc myślę, że na pewno jest popyt na Greeks ; )