Zapraszam do oglądnięcia świetnego serialu!
Z grubsza jest to historia dwóch dziewczyn, które zaczynająnaukew nowym collegu.
Jedna jest typową "barbie" - jej ambicją jest zostać cheerleaderką i w tym celu wkupia się w grono tych "cool". Druga natomiast to zbuntowana "luzara".
Obie marzą o poznaniu gwiazdora tej uczelni (jakiś przodowy gracz w palanta czy palant z przedniej ławki etc.) a achom i ochom nie ma końca.
Typowy lekki serialik, który wszystkim się spodoba pod warunkiem, że nie skończyłeś/aśjeszcze 14-tu lat.
Zapraszam
Zapraszam do oglądnięcia świetnego serialu! Z grubsza jest to historia dwóch dziewczyn, które zaczynająnaukew nowym collegu. Jedna jest typową "barbie" - jej ambicją jest zostać cheerleaderką i w tym celu wkupia się w grono tych "cool". Druga natomiast to zbuntowana "luzara". Obie marzą o poznaniu gwiazdora tej uczelni (jakiś przodowy gracz w palanta czy palant z przedniej ławki etc.) a achom i ochom nie ma końca.
Typowy lekki serialik, który wszystkim się spodoba pod warunkiem, że nie skończyłeś/aśjeszcze 14-tu lat. Zapraszam :D
Nic nie poradzę na to, że tego typu produkcje to mój "ulubiony" gatunek
Ale wytrzymałem i oglądnąłem prawie cały pierwszy odcinek a to już sukces!
Dodam jeszcze, że serial wyprodukowało abc family...
Nic nie poradzę na to, że tego typu produkcje to mój "ulubiony" gatunek :D Ale wytrzymałem i oglądnąłem prawie cały pierwszy odcinek a to już sukces! Dodam jeszcze, że serial wyprodukowało abc [b]family[/b]...
Używam bitcometa, na uczelni leci po ~2 MB/s z innych torrentów więc porty i DHT OK, teraz ciągnę przez neo i normalnie transfer 120 kb/s, więc uwierz mi, że to nie moja wina ; >
Używam bitcometa, na uczelni leci po ~2 MB/s z innych torrentów więc porty i DHT OK, teraz ciągnę przez neo i normalnie transfer 120 kb/s, więc uwierz mi, że to nie moja wina ; >
kb czy kB? bo widzisz to spora różnica...
Użyj uTorrenta - jako jedyny (i Azureus) wykorzystuje DHT (rozproszone pobieranie). Albo musisz uzbroić się w cierpliwość.
kb czy kB? bo widzisz to spora różnica... Użyj uTorrenta - jako jedyny (i Azureus) wykorzystuje DHT (rozproszone pobieranie). Albo musisz uzbroić się w cierpliwość.
[quote="mick22"]Precyzujmy tego typu informacje. Przecież "na głównej" jest masa linków i skąd ja mogę wiedzieć o który ci chodzi???? //xvidasd[/quote] chyba jak piszę przy tym serialu wiadomo chyba że chodziło mi o to ?
Wracając do serialu...
Lata temu (tak z 10) oglądnęłam film i miałam nadzieję, że serial będzie podobny. Niestety muszę się zgodzić z xvidasd.
xvidasd pisze:Typowy lekki serialik, który wszystkim się spodoba pod warunkiem, że nie skończyłeś/aśjeszcze 14-tu lat.
Zapraszam
Jedyną postacią, dla której można się pomęczyć jest ojciec dziewczyn (m.in. dlatego, że to ten sam aktor, co w filmie - reszta, to sami nowi).
Uwielbiam jego podejście - umie wszystko sprowadzić do ciąży
Spoiler:
(np. gdy Kat chce "grzebać" w samochodzie z pomocą poradnika z internetu, mówi jej, że w internecie można pewnie też znaleźć poradnik jak odbierać poród, ale to nie znaczy, że wie, co robić z macicą).
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Wracając do serialu... :-)) Lata temu (tak z 10) oglądnęłam film i miałam nadzieję, że serial będzie podobny. Niestety muszę się zgodzić z [b]xvidasd[/b].
[quote="xvidasd"]Typowy lekki serialik, który wszystkim się spodoba pod warunkiem, że nie skończyłeś/aśjeszcze 14-tu lat. Zapraszam :D[/quote] Jedyną postacią, dla której można się pomęczyć jest ojciec dziewczyn (m.in. dlatego, że to ten sam aktor, co w filmie - reszta, to sami nowi). Uwielbiam jego podejście - umie wszystko sprowadzić do ciąży [spoiler](np. gdy Kat chce "grzebać" w samochodzie z pomocą poradnika z internetu, mówi jej, że w internecie można pewnie też znaleźć poradnik jak odbierać poród, ale to nie znaczy, że wie, co robić z macicą). :D[/spoiler]
[strasznie tu cicho :boi się: ]
Po oglądnięciu ostatniego epizodu (sezon 2, odcinek 3; no i jeszcze był w 2 odcinku) mam jedno pragnienie:
Spoiler:
chcę zobaczyć ten pokaz slajdów
Ojciec wciąż wymiata
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
[strasznie tu cicho :boi się: ;)] Po oglądnięciu ostatniego epizodu (sezon 2, odcinek 3; no i jeszcze był w 2 odcinku) mam jedno pragnienie: [spoiler]chcę zobaczyć ten pokaz slajdów :D[/spoiler] Ojciec wciąż wymiata :)