Będzie w ogóle czwarty sezon? bo jak dla mnie o mogłoby już się zakończyć w sumie... [spoiler]Hank aresztowany, czyli co? Proces? Obawiam się, że już dalej poziom spadłby znacząco[/spoiler]
AreQ_BAH tu się nie zgodzę bo 3 sezon był według mnie najgorszy a przez to ze był strasznie nierówny. Zawierał najsłabszy odcinek z calej serii(ten z przyjacielem Hanka) i najlepszy (ten w jego domu co przychodziły kolejno jego panienki). A do tego Zdecydowanie za mało było Sue Colini. Powinno jej być co najmniej tyle co Ashbyego w poprzedniej serii
[b]AreQ_BAH[/b] tu się nie zgodzę bo 3 sezon był według mnie najgorszy a przez to ze był strasznie nierówny. Zawierał najsłabszy odcinek z calej serii(ten z przyjacielem Hanka) i najlepszy (ten w jego domu co przychodziły kolejno jego panienki). A do tego Zdecydowanie za mało było Sue Colini. Powinno jej być co najmniej tyle co Ashbyego w poprzedniej serii
Można powiedzieć, że serial zatoczył pewnego rodzaju koło. Wracamy do punktu wyjścia, a raczej Hank wraca.
Spoiler:
Jego związek z Karen ma małe szanse. Zapewne ponownie spłynie na niego blask i uznanie za odzyskane dzieło. Tylko ciekawe, jak w nowej sytuacji będzie ono smakowało. Faktycznie zaleciało Polańskim
No i ciekawe jaka nową postać scenarzyści dorzucą,
Spoiler:
może jakąś następczynie Karen?
W każdym razie, wierzę, że nowy sezon nie zawiedzie :-]
Można powiedzieć, że serial zatoczył pewnego rodzaju koło. Wracamy do punktu wyjścia, a raczej Hank wraca. [spoiler]Jego związek z Karen ma małe szanse. Zapewne ponownie spłynie na niego blask i uznanie za odzyskane dzieło. Tylko ciekawe, jak w nowej sytuacji będzie ono smakowało. Faktycznie zaleciało Polańskim ;)[/spoiler] No i ciekawe jaka nową postać scenarzyści dorzucą, [spoiler]może jakąś następczynie Karen?[/spoiler] W każdym razie, wierzę, że nowy sezon nie zawiedzie :-]
Jak cały sezon trzymał bardzo dobry poziom szczególnie sceny z Collini , to samo zakończenie
Spoiler:
moim zdaniem denne, wkurzające i zalatujące polańskim :/. Liczyłem na coś o wiele lepszego. Nie ma mowy żebym z powodu gorszego zakończenia nie czekał z niecierpliwością na następny sezon, ale myślę że przerwa dobrze serialowi zrobi. Sprawa polańskiego ucichnie kompletnie i scenarzyści będą mogli coś bardziej twórczego wymyśleć
Jak cały sezon trzymał bardzo dobry poziom szczególnie sceny z Collini :D, to samo zakończenie [spoiler] moim zdaniem denne, wkurzające i zalatujące polańskim :/. Liczyłem na coś o wiele lepszego. Nie ma mowy żebym z powodu gorszego zakończenia nie czekał z niecierpliwością na następny sezon, ale myślę że przerwa dobrze serialowi zrobi. Sprawa polańskiego ucichnie kompletnie i scenarzyści będą mogli coś bardziej twórczego wymyśleć[/spoiler]
A mi się zakończenie podobało; liczę, że w następnym sezonie jakoś to twórczo rozwiną
Spoiler:
(rozstania i powroty Hanka i Karen powoli zaczynają już nużyć)
Co do trzeciego sezonu: jest słabszy od poprzednich, ale serial wciąż trzyma wysoki poziom. Szkoda, że nie rozwinęli bardziej wątku Hanka jako profesora i postaci Collini [Collini... out. ]
A mi się zakończenie podobało; liczę, że w następnym sezonie jakoś to twórczo rozwiną [spoiler](rozstania i powroty Hanka i Karen powoli zaczynają już nużyć)[/spoiler]
Co do trzeciego sezonu: jest słabszy od poprzednich, ale serial wciąż trzyma wysoki poziom. Szkoda, że nie rozwinęli bardziej wątku Hanka jako profesora i postaci Collini [[i]Collini... out.[/i] :D ]
Collini jest zdecydowanie najmocniejszym punktem trzeciego sezonu!
Brava dla aktorki za to że nie wypadła ta postac sztucznie, bo łatwo tu było wejść w przesadę. Taką postać podzwignąć z taką wiarygodnością, wow
Collini jest zdecydowanie najmocniejszym punktem trzeciego sezonu! Brava dla aktorki za to że nie wypadła ta postac sztucznie, bo łatwo tu było wejść w przesadę. Taką postać podzwignąć z taką wiarygodnością, wow :salut:
Ja ogólnie bardzo lubię seriale Showtime. United States of Tara, Dexter, Tudorsi już zakończeni. No i L word jako jeden z pierwszych Weeds nadrobiłam w 2 tygodnie rok temu
Ja ogólnie bardzo lubię seriale Showtime. United States of Tara, Dexter, Tudorsi już zakończeni. No i L word jako jeden z pierwszych ;) Weeds nadrobiłam w 2 tygodnie rok temu :D