Stargate Universe
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Przyłącze się do powyższych opinii. Fajna realizacja, kamerka też ciekawa.. choć odcinek przewidywalny to.. daje duży plusik. Takiego czegoś oczekujemy a nie "ludzkich pseudo dramatów" w postaci płaczu za brakiem papieru w toalecie:)
Choć jest problem to pewnie jeden z nielicznych takich epizodów.. a 2 lepsze odcinki w sezonie serialu nie uratują.
Choć jest problem to pewnie jeden z nielicznych takich epizodów.. a 2 lepsze odcinki w sezonie serialu nie uratują.
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
No to przekonajmy się jaki jest 8 odcinek 
mirror
Numer odcinka w zipie błędny, ale odcinek jest właściwy. W torrencie będzie już poprawione:)

Kod: Zaznacz cały
[1x08] - http://rapidshare.com/files/307514445/Stargate_Universe__1x08___XviD_asd__EnglishV_NapisyPL_-_www.xvidasd.com.zip
[1x08] - http://www.megaupload.com/?d=G3VW2MQS
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Niedawno nadrobiłem zaległości w oglądaniu SGU i muszę przyznać że byłem raczej pozytywnie zaskoczony. Serial może rzeczywiście nie jest jakiś mega i arcy (narazie) ale IMO nie jest też tak tragicznie jak to niektórzy malują. Na początek trzeba podkreślić że jest to serial z gatunku science - fiction i ta fikcja czasem bierze górę z czym się należało by w końcu pogodzić, dużo fikcji było też w poprzednich odsłonach serii, nie jest to więc jakaś niesamowita niespodzianka. W końcu jest to serial który ma służyć rozrywce a nie nauce praw fizyki czy jakichkolwiek innych praw... Mamy tu klasyczne "Don't make me think, I just wanna be entertained." i mi to nie przeszkadza.
Zdaję sobie sprawę że jeśli ktoś właśnie skończył piąty sezon SGA i od razu zaczął oglądać SGU oczekując że zobaczy "to samo tylko więcej i lepiej" to ma prawo być zawiedziony. Ja zanim zacząłem oglądać SGU dość sporo czytałem o tej produkcji i nowa formuła serialu nie była dla mnie więc zaskoczeniem. Trzeba sobie zdać sprawę z tego że o ile SGA było (IMO) ulepszoną kopią Stargate SG-1 to SGU jest nowym produktem który tylko nawiązuje do stargetowej mitologii. Ciągle będą się więc pojawiać mniej lub bardziej udane nowinki, jak np. design nowego statku który jest paskudny
...z którymi trzeba jakoś żyć, albo zrezygnować z serialu. Ja w każdym razie rezygnować nie zamierzam i zachęcam do tego Was. Trochę mniej krytyki, trochę więcej luzu, dajmy twórcom SGU szansę pokazać że nowe Stargate może dorównać legendzie poprzednich.
BTW. Coś ostatnio czytałem że filmy produkcja kolejnych filmów o SG-1 i SGA z powodu trudności ekonomicznych została zawieszona
Mam nadzieję że to tylko jakiś tymczasowy problem...
Zdaję sobie sprawę że jeśli ktoś właśnie skończył piąty sezon SGA i od razu zaczął oglądać SGU oczekując że zobaczy "to samo tylko więcej i lepiej" to ma prawo być zawiedziony. Ja zanim zacząłem oglądać SGU dość sporo czytałem o tej produkcji i nowa formuła serialu nie była dla mnie więc zaskoczeniem. Trzeba sobie zdać sprawę z tego że o ile SGA było (IMO) ulepszoną kopią Stargate SG-1 to SGU jest nowym produktem który tylko nawiązuje do stargetowej mitologii. Ciągle będą się więc pojawiać mniej lub bardziej udane nowinki, jak np. design nowego statku który jest paskudny

BTW. Coś ostatnio czytałem że filmy produkcja kolejnych filmów o SG-1 i SGA z powodu trudności ekonomicznych została zawieszona

Ignorance is a virtue.
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
To nie narzekaj, a reszta niech ogląda 
Nowy odcinek:
Added after 13 hours 22 minutes:
Mirror

Nowy odcinek:
[1x09] - http://rapidshare.com/files/310317231/Stargate_Universe__1x09___XviD_asd__EnglishV_NapisyPL_-_www.xvidasd.com.zip
Added after 13 hours 22 minutes:
Mirror
[1x09] - http://www.megaupload.com/?d=RRR7DEUW
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Świetny odcinek od początku do końca!
[1x10] - http://rapidshare.com/files/316853433/Stargate_Universe__1x10___XviD_asd__EnglishV_NapisyPL_-_www.xvidasd.com.zip
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
problem z rapidshare
nie moge wejść w free. Też macie takie problemy? 

-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Nie polecam oglądać w tym samym czasie SGU i BSG (zachciało mi się wrócić do tego serialu...). Unaoczniło mi to jak słaby jest nowy stargate, niestety. Oczywiście ma też lepsze odcinki, ale ogółem to się zawiodłem (po 10ciu odcinkach i mid-season finale można już spokojnie oceniać serial).
Co do ostatniego odcinka - mnie nie zachwycił, chociaż zakończenie jest niezłe: ciekawe jak
Co do ostatniego odcinka - mnie nie zachwycił, chociaż zakończenie jest niezłe: ciekawe jak
Spoiler:
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial