zanim on strzelił powiedział: trzeba było zawrzeć umowe. Więc to chyba ten koles co mordował potem poszedł na ugode z policjantem a gdy ten zmarł zaczoł znowu działać. I zaproponował tą samą umowe Hotchner'owi ale ten sie niezgodził.
[spoiler] zanim on strzelił powiedział: trzeba było zawrzeć umowe. Więc to chyba ten koles co mordował potem poszedł na ugode z policjantem a gdy ten zmarł zaczoł znowu działać. I zaproponował tą samą umowe Hotchner'owi ale ten sie niezgodził.[/spoiler]
ana81 pisze:To, że strzelający był w masce może wskazywać na to, że już się pojawiał w serialu. A co do Hotchnera, eh, chyba go nie zobaczymy w następnym sezonie...
[/quote]
Ech wydaje mi się, że jednak bedzie w nastepnym sezonie... chociaz nawet gideona potrafili skasowac...
To ze ten strzelec sie pojawil jest pewne bo powiedzial cos tam o jakims ukladzie...
[spoiler] [quote="ana81"]To, że strzelający był w masce może wskazywać na to, że już się pojawiał w serialu. A co do Hotchnera, eh, chyba go nie zobaczymy w następnym sezonie... [/quote] [/quote] Ech wydaje mi się, że jednak bedzie w nastepnym sezonie... chociaz nawet gideona potrafili skasowac... To ze ten strzelec sie pojawil jest pewne bo powiedzial cos tam o jakims ukladzie... [/spoiler]
[spoiler]Już raz myśleliśmy, że Hotchner mógł zostać zabity w zamachu, a jednak przeżył. Jakoś trudno mi uwierzyć, by ponownie powtórzyli ten schemat... [/spoiler]
hej
czy ktos moglby wrzucic sez 3 i 4 do sciagania przez rapidshare, megaup, albo inne serwery? tu widze same torrenty...
bede bardzo wdzieczna;) dzieki z gory!
hej czy ktos moglby wrzucic sez 3 i 4 do sciagania przez rapidshare, megaup, albo inne serwery? tu widze same torrenty... bede bardzo wdzieczna;) dzieki z gory!
Właśnie jestem po 4 sezonie CM i serial trzyma poziom, choć coraz ciężej wymyślić scenarzystom coś zupełnie zaskakującego.
Końcówka sezonu mocna, jak dla mnie trochę straszna, ale ja nie mam nerwów dla thrillerów ani horrorów, dlatego też mi się wydawało to trochę makabryczne, ale pewnie fan horrorów odebrałbym ten finałowy odcinek inaczej.
Jeśli chodzi o samą końcówkę to...
Spoiler:
to jakoś nie wydaję mi się, żeby zabili Hotch'a, jakoś wyobrażam sobie tego.
Ale załóżmy, że go zabijają to myślicie, że ktoś nowy obejmie dowodzenie czy może np. Rossi?
Added after 1 minutes:
Niedługo cię dowiemy, bo nowy sezon startuje już 23 września ; )
Właśnie jestem po 4 sezonie CM i serial trzyma poziom, choć coraz ciężej wymyślić scenarzystom coś zupełnie zaskakującego. Końcówka sezonu mocna, jak dla mnie trochę straszna, ale ja nie mam nerwów dla thrillerów ani horrorów, dlatego też mi się wydawało to trochę makabryczne, ale pewnie fan horrorów odebrałbym ten finałowy odcinek inaczej.
Jeśli chodzi o samą końcówkę to... [spoiler]to jakoś nie wydaję mi się, żeby zabili Hotch'a, jakoś wyobrażam sobie tego. Ale załóżmy, że go zabijają to myślicie, że ktoś nowy obejmie dowodzenie czy może np. Rossi?[/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Niedługo cię dowiemy, bo nowy sezon startuje już 23 września ; )
[spoiler]Garcia już też dostała strzała i żyje.Tak samo Elle, niby ledwo zipała a ją odratowali.Choć Hotch'a nie lubię za bardzo to pewnie będzie żył. [/spoiler]
Nowy sezon wystartował i to nie z byle jakiego poziomu. Odcinek naprawdę świetny. No i zagadka z ostatniego odcinka poprzedniego sezonu w końcu wyjaśniona :-]
Btw. napisy już dostępne.
Nowy sezon wystartował i to nie z byle jakiego poziomu. Odcinek naprawdę świetny. No i zagadka z ostatniego odcinka poprzedniego sezonu w końcu wyjaśniona :-] Btw. napisy już dostępne.
Nowe odcinki bardzo dobre, choć też nie różnią się niczym specjalnym od poprzednich. Ale w tym przypadku to akurat dobrze, bo oznacza to, że serial trzyma nadal wysoki poziom.
Spory plus za postać
Spoiler:
Hotcha, która - po przejściach z finału poprzedniego sezonu - w wyraźny sposób popada w obsesję, staje się bardziej wyrazista, "mroczniejsza", zagmatwana.
Nowe odcinki bardzo dobre, choć też nie różnią się niczym specjalnym od poprzednich. Ale w tym przypadku to akurat dobrze, bo oznacza to, że serial trzyma nadal wysoki poziom.
Spory plus za postać [spoiler] Hotcha, która - po przejściach z finału poprzedniego sezonu - w wyraźny sposób popada w obsesję, staje się bardziej wyrazista, "mroczniejsza", zagmatwana. [/spoiler]