A i jeszcze jedno. Kumpel swojego 360 Elita( czarna 120 gb) nie może nigdzie przerobić. W był już w kilku miejscach w Łodzi ale generalnie nikt do tej pory nie chciał podjąć się przeróbki.
Może ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce, bo to pozwoli oszczędzić trochę kasy na samych grach.
dane poszly na PW
koles przerabial moja konsole i jeszcze kilka innych (brata i paru kumpli)
przerobka u niego kosztowala mnie 250zeta ale bylo t w czasach kiedy nie mozna bylo zrobic flasha napedu lite on (ktory pewnie ma twoj kumpel) i musialem zmieniac caly naped
Obecnie juz mozna i kosztuje to jakies 50 zeta.
Koles zna sie na rzeczy, jedziesz do niego z konsola i po 20 miuntach wychodzisz z przerobiona.
Przerobilem swoja zaraz po kupieniu (grudzien 2008) i do tej pory wszystko smiga idealnie
Jezeli chodzi o granie to katuje obecnie Brutal Legend - gra wbija w fotel i w 100% jest w moim klimacie
Ponizej mini recenzja dema gry ktora zrobilem na potrzeby innego portalu
Graficznie nie jest to moze gears of war ale swoj urok ma i nadrabia to po stokroć klimatem i muzyka.
Rewelacyjnie animowana mimika twarzy, kozacki humor (What is this "french kissing" ), swietnie pasujacy do glownej postaci glos Jack'a Black jednym slowem jest swietnie.
Demo nie jest obszerne (mozna je ukonczyc w jakies 20-30 minut) ale pokazuje kilka smaczkow (combo topor + gitara rulez ), wykrecone potworki do masakrowania (cos a'la zakonnica ubrana w czerwony obcisly lateksowy kombinezon i tak na oko ze 3 razy wyzsza od glownego bohatera), schodzenie z gory czaszek i kosci na "czyms" majacym 4 nogi i sterowanym magicznymi inkantacjami robi masakryczne wrazenie, rozwalka przy pomocy samochodu w stylu hot rod czy zabawa w stylu guitar hero pozwalajaca zagrac solo na gitarze i tym samym uzyskac dostep do...tego juz nei zdradze.
Jak widac po demie to tylko czubek gory ktora cos czuje w starych kosciach, bedzie najwazniejsza gra 2009 dla metalowej braci.
Premiera juz za kilka dni, zapas czarnych kotow do przegryzania podczas wstawek filmowych juz zrobiony, tak samo jaki pelna lodowka piwska i jak tylko gra wyladuje w czytniku mojej konsoli pewnie opusci go dopiero po calkowitym jej rozpracowaniu.
Co do serii tekken to zjadlem na niej zeby. Gram w nia od 1996 roku i mozna powiedziec ze jestem absolutnym maniakiem (posaidam tatuaze jak Jin Kazama i Craig Murdock) wygralem swojego czasu kilka turniejow jednak tylko w T3 i TTT. Jakos Tekken 4 a juz na pewno 5 do mnie nie przemawia i boje sie ze 6 moze podzielic ich los, no ale sie zobaczy.
Przekręt z padem? Nie słyszałem:P
no to juz wyjasniam
mozna wyrwac od M$ darmowego pada do x360
jak ktos zainteresowany to zapraszam na pw po szczegoly