Monk

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
sHChypp
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: SoA

Post autor: sHChypp »

Wiem, że od razu mnie zlinczujecie, bo to mój pierwszy post i w takiej formie, ale przepraszając z góry zadam pytanie: Czy istnieje możliwość ściagnięcia tego serialu z innych źródeł niźli torrenty? Pack sezonów 1-6 idzie z okropnie wolnym transferem :( Myślałem, że wszucał to ktoś na RSa lub MU ...

Dzięki za odpowiedź i sorka za lamerskie pytanie (nie mogłęm znaleźć żadnego FAQ...)

EDIT 21.01.2009
Ściągam serial przez torrenty i idzie od 1 do 6 kbps. Chyba się popłaczę :( Dziewczyna mnie co godzinę ciśnie o nowy odcinek a nic nie poradzę:( Buuuu :(
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Nie chcę się czepiać, ale wczoraj wyszedł 13 odcinek, a na stronie mamy dopiero 10. ;)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Nie chcę się czepiać ale jest sesja i naprawdę cienko z czasem stoję. Po jutrzejszym egzaminie nadrobię zaległości ;)
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

djjasiek pisze:Nie chcę się czepiać ale jest sesja i naprawdę cienko z czasem stoję. Po jutrzejszym egzaminie nadrobię zaległości ;)
Nie wiedziałem, myślałem, że albo zapomniałeś, albo porzuciłeś. ;P

Powodzenia. ;)
Awatar użytkownika
sHChypp
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Mam małe pytanko, czy u Was niektóre epizody z sezonu 3 i 4 tez tak dziwnie chodzą? Zwalniają w trakcie oglądania (normalny bullettime :)) aby po czym przyspieszyć... Mówię oczywiście o obrazie w porównaniu do dźwięku...
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

djjasiek pisze:Nie chcę się czepiać ale jest sesja i naprawdę cienko z czasem stoję. Po jutrzejszym egzaminie nadrobię zaległości ;)
Jak przedstawia się sytuacja z wystawieniem całego 7 sezonu? Są jakieś plany? Wszak sesja już dawno za nami... :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Przepraszam ze te wszystkie niedogodności, ale miałem taki zapie.... przez ostatni miesiąc, że już mi to bokiem zaczyna wychodzić (praca + studia niezbyt ciekawe rozwiązanie). Ale już się trochę odkułem, i od mnie więcej czwartku będę mógł poświęcić więcej czasu. A więc poczekajcie jeszcze trochę, a Monk będzie Wam dany ;)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

No i się udało zebrać cały sezon:

Monk Season7 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Awatar użytkownika
sHChypp
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Szefie! Dzięki po stokroć!
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Jupi Monk :D stęskniłam sie już za jego dziwactwami:) Wielkie THX
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

wielkie dzięki! :)
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Arigato, Sensei. :grin:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Dzięki za wstawkę 7 sezonu. To już niestety przedostatni sezon Monka.
Już wiem, że będę tęsknił i mam nadzieję, że
Spoiler:
Awatar użytkownika
sylwex
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: sylwex »

Przedostatni? :( Nie wiem jak Monk to przeżyje... przecież musi być 10 - to taka ładna liczba ;p
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

To jest przedostatni sezon? Jesteście pewni, że będzie jeszcze jakiś?
Bo np w ostatnim odcinku tego sezonu, np w minucie 10.20 pojawia się informacja, że teraz leci 'Monk Season Finale', czyli ostatni sezon :( Co wg mnie jest tragiczną wiadomością, bo nie rozumiem jak można zakończyć w taki głupi sposób taki wspaniały serial :cry:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

season finale to rozumiem jako ostatni odcinek sezonu, jest zapowiedziany 8 sezon, który ma być ostatnim, rozpocznie się chyba w czerwcu ; )

Oto przykładowe źródło informacji:
http://crimespreecinema.blogspot.com/20 ... -last.html
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

spiderpp od razu poprawiłeś mi humor :grin: w takim razie nie moge się juz doczekać :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Skończyłem właśnie 7 sezon oglądnąć i oczywiście serial wciąż bawi, scenarzyści wpadają na całkiem nowe pomysły ukazania natręctw Monka, ale z drugiej strony same zagadki i sposoby ich rozwiązywania już nie są tak nowatorskie jak były na początku serialu, bo ileż można wymyślać.
Właśnie z tego powodu cieszę się, że przed nami ostatni sezon Monka, choć z ciężkim sercem przyjdzie mi się z nim pożegnać ;(
I powtórzę jeszcze raz, mam bardzo głęboką nadzieję, że
Spoiler:
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

7 sierpnia, w ostatni piątek ruszył ostatni sezon przygód najbardziej znerwicowanego serialowego detektywa. Jedną z ciekawszych informacji jest powrót Sharony, która gościnnie wystąpi w jednym z odcinków...
Sharona returns! Bitty Schram, an original cast member who played Mr. Monk's nurse Sharona Fleming, will return for a guest appearance during the eighth and final season of Monk. Schram last appeared on the show in Season 3 when her character Sharona moved back to New Jersey with her son to re-marry her ex-husband.
http://www.usanetwork.com/series/monk/
Napisy do pierwszego odcinka już się tłumaczą...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Kto jest waszą ulubioną postacią?

Moją, po za Monkiem to oczywiście Randy. :grin:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ