Wiem, że od razu mnie zlinczujecie, bo to mój pierwszy post i w takiej formie, ale przepraszając z góry zadam pytanie: Czy istnieje możliwość ściagnięcia tego serialu z innych źródeł niźli torrenty? Pack sezonów 1-6 idzie z okropnie wolnym transferem Myślałem, że wszucał to ktoś na RSa lub MU ...
Dzięki za odpowiedź i sorka za lamerskie pytanie (nie mogłęm znaleźć żadnego FAQ...)
EDIT 21.01.2009
Ściągam serial przez torrenty i idzie od 1 do 6 kbps. Chyba się popłaczę Dziewczyna mnie co godzinę ciśnie o nowy odcinek a nic nie poradzę:( Buuuu
Wiem, że od razu mnie zlinczujecie, bo to mój pierwszy post i w takiej formie, ale przepraszając z góry zadam pytanie: Czy istnieje możliwość ściagnięcia tego serialu z innych źródeł niźli torrenty? Pack sezonów 1-6 idzie z okropnie wolnym transferem :( Myślałem, że wszucał to ktoś na RSa lub MU ...
Dzięki za odpowiedź i sorka za lamerskie pytanie (nie mogłęm znaleźć żadnego FAQ...)
EDIT 21.01.2009 Ściągam serial przez torrenty i idzie od 1 do 6 kbps. Chyba się popłaczę :( Dziewczyna mnie co godzinę ciśnie o nowy odcinek a nic nie poradzę:( Buuuu :(
[quote="djjasiek"]Nie chcę się czepiać ale jest sesja i naprawdę cienko z czasem stoję. Po jutrzejszym egzaminie nadrobię zaległości ;)[/quote] Nie wiedziałem, myślałem, że albo zapomniałeś, albo porzuciłeś. ;P
Mam małe pytanko, czy u Was niektóre epizody z sezonu 3 i 4 tez tak dziwnie chodzą? Zwalniają w trakcie oglądania (normalny bullettime ) aby po czym przyspieszyć... Mówię oczywiście o obrazie w porównaniu do dźwięku...
Mam małe pytanko, czy u Was niektóre epizody z sezonu 3 i 4 tez tak dziwnie chodzą? Zwalniają w trakcie oglądania (normalny bullettime :)) aby po czym przyspieszyć... Mówię oczywiście o obrazie w porównaniu do dźwięku...
[quote="djjasiek"]Nie chcę się czepiać ale jest sesja i naprawdę cienko z czasem stoję. Po jutrzejszym egzaminie nadrobię zaległości ;)[/quote] Jak przedstawia się sytuacja z wystawieniem całego 7 sezonu? Są jakieś plany? Wszak sesja już dawno za nami... :)
Przepraszam ze te wszystkie niedogodności, ale miałem taki zapie.... przez ostatni miesiąc, że już mi to bokiem zaczyna wychodzić (praca + studia niezbyt ciekawe rozwiązanie). Ale już się trochę odkułem, i od mnie więcej czwartku będę mógł poświęcić więcej czasu. A więc poczekajcie jeszcze trochę, a Monk będzie Wam dany
Przepraszam ze te wszystkie niedogodności, ale miałem taki zapie.... przez ostatni miesiąc, że już mi to bokiem zaczyna wychodzić (praca + studia niezbyt ciekawe rozwiązanie). Ale już się trochę odkułem, i od mnie więcej czwartku będę mógł poświęcić więcej czasu. A więc poczekajcie jeszcze trochę, a Monk będzie Wam dany ;)
Dzięki za wstawkę 7 sezonu. To już niestety przedostatni sezon Monka. Już wiem, że będę tęsknił i mam nadzieję, że [spoiler]sprawa śmierci Trudy zostanie rozwiązana.[/spoiler]
To jest przedostatni sezon? Jesteście pewni, że będzie jeszcze jakiś?
Bo np w ostatnim odcinku tego sezonu, np w minucie 10.20 pojawia się informacja, że teraz leci 'Monk Season Finale', czyli ostatni sezon Co wg mnie jest tragiczną wiadomością, bo nie rozumiem jak można zakończyć w taki głupi sposób taki wspaniały serial
To jest przedostatni sezon? Jesteście pewni, że będzie jeszcze jakiś? Bo np w ostatnim odcinku tego sezonu, np w minucie 10.20 pojawia się informacja, że teraz leci 'Monk Season Finale', czyli ostatni sezon :( Co wg mnie jest tragiczną wiadomością, bo nie rozumiem jak można zakończyć w taki głupi sposób taki wspaniały serial :cry:
Skończyłem właśnie 7 sezon oglądnąć i oczywiście serial wciąż bawi, scenarzyści wpadają na całkiem nowe pomysły ukazania natręctw Monka, ale z drugiej strony same zagadki i sposoby ich rozwiązywania już nie są tak nowatorskie jak były na początku serialu, bo ileż można wymyślać.
Właśnie z tego powodu cieszę się, że przed nami ostatni sezon Monka, choć z ciężkim sercem przyjdzie mi się z nim pożegnać ;(
I powtórzę jeszcze raz, mam bardzo głęboką nadzieję, że
Spoiler:
sprawa śmierci Trudy zostanie rozwiązana, dla spokoju dusz Adriana Monka i widzów ; )
Skończyłem właśnie 7 sezon oglądnąć i oczywiście serial wciąż bawi, scenarzyści wpadają na całkiem nowe pomysły ukazania natręctw Monka, ale z drugiej strony same zagadki i sposoby ich rozwiązywania już nie są tak nowatorskie jak były na początku serialu, bo ileż można wymyślać. Właśnie z tego powodu cieszę się, że przed nami ostatni sezon Monka, choć z ciężkim sercem przyjdzie mi się z nim pożegnać ;( I powtórzę jeszcze raz, mam bardzo głęboką nadzieję, że [spoiler]sprawa śmierci Trudy zostanie rozwiązana, dla spokoju dusz Adriana Monka i widzów ; )[/spoiler]
7 sierpnia, w ostatni piątek ruszył ostatni sezon przygód najbardziej znerwicowanego serialowego detektywa. Jedną z ciekawszych informacji jest powrót Sharony, która gościnnie wystąpi w jednym z odcinków...
Sharona returns! Bitty Schram, an original cast member who played Mr. Monk's nurse Sharona Fleming, will return for a guest appearance during the eighth and final season of Monk. Schram last appeared on the show in Season 3 when her character Sharona moved back to New Jersey with her son to re-marry her ex-husband. http://www.usanetwork.com/series/monk/
7 sierpnia, w ostatni piątek ruszył ostatni sezon przygód najbardziej znerwicowanego serialowego detektywa. Jedną z ciekawszych informacji jest powrót Sharony, która gościnnie wystąpi w jednym z odcinków... [quote]Sharona returns! Bitty Schram, an original cast member who played Mr. Monk's nurse Sharona Fleming, will return for a guest appearance during the eighth and final season of Monk. Schram last appeared on the show in Season 3 when her character Sharona moved back to New Jersey with her son to re-marry her ex-husband. [i]http://www.usanetwork.com/series/monk/[/i][/quote] Napisy do pierwszego odcinka już się tłumaczą...