Leverage
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Jestem po pierwszym epizodzie i... podoba mi się. Dziś zaczęłam oglądać też The Philantropist, no i Leverage zdecydowanie wygrywa ten "pojedynek".
W tym ostatnim mamy akcję, ciekawe postacie, a do tego klimat Ocean's Eleven - każdy z bohaterów ma jakieś unikalne zdolności, z których robią dość ciekawy użytek :-]
Kawał dobrej rozrywki
W tym ostatnim mamy akcję, ciekawe postacie, a do tego klimat Ocean's Eleven - każdy z bohaterów ma jakieś unikalne zdolności, z których robią dość ciekawy użytek :-]
Kawał dobrej rozrywki
-
Wskaż do odpowiedzi
-
najphil
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Wskaż do odpowiedzi
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
najphil
- Kontakt:
AreQ_BAH Pamiętam ten odcinek, rzeczywiście scenarzyści wymyślili aferę, która jak się teraz okazuje niewiele odbiegała od prawdy.
Przedstawioną ją w nieco komediowy sposób (zgodnie z klimatem serialu), ale teraz niestety rozwiązanie jej nie będzie takie łatwe.
Pamiętam, że ostry głos krytyczny w stosunku do prywatnych firm najemników podniesiono także w serialu Jerricho
Przedstawioną ją w nieco komediowy sposób (zgodnie z klimatem serialu), ale teraz niestety rozwiązanie jej nie będzie takie łatwe.
Pamiętam, że ostry głos krytyczny w stosunku do prywatnych firm najemników podniesiono także w serialu Jerricho

-
Wskaż do odpowiedzi
Właśnie skończyłem oglądać 1 sezon Leverage i serial zdecydowanie na plus. Zaletą tego serialu jest, że sprawy, którymi się zajmują obejmują naprawdę różne kręg tematyczne, co do szansę scenarzystom na naprawdę ciekawe epizody, jeśli oczywiście serial się podoba widzom w USA, a tym się akurat nie interesowałem.
A wśród postaci zdecydowanie najbardziej mi do gustu przypadła Parker, taka trochę aspołeczna, nie umie się znaleźć w pewnych sytuacjach społecznych, ale kradnie znakomicie i ten słodki uśmiech ; )
W serialu naprawdę są różnorodne postaci, więc które wam przypadły do gustu njabardziej? ; >
A wśród postaci zdecydowanie najbardziej mi do gustu przypadła Parker, taka trochę aspołeczna, nie umie się znaleźć w pewnych sytuacjach społecznych, ale kradnie znakomicie i ten słodki uśmiech ; )
W serialu naprawdę są różnorodne postaci, więc które wam przypadły do gustu njabardziej? ; >
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Gawith
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial