Posucha z Serialami... Czyli co obejrzeć teraz?

Historyczne posty.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Posucha z Serialami... Czyli co obejrzeć teraz?

Post autor: Sieniu »

Hey! Nie dawno obejrzałem 4 Sezon Supernatural i jestem w tzw martwym punkcie.Nie mam co obejrzeć i nie wiem co mógłbym zobaczyć :(
Obrazek
To jest wszystko co mam i co obejrzałem :)
Jak możecie coś polecić to będe bardzo wdzięczny!
Słyszałem coś o serialu Psych ale nie wiem z czym to sie je :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

K-Ville - coś starszego, coś krótkiego bo tylko 10 odcinków, ale warte oglądania, więcej informacji w temacie poświęconym temu serialowi.

Lucky Louie - też coś starszego, dobra komedia, ale dosyć ordynarna ;p

Day Break
- chyba wszystkie wymienione przeze mnie seriale są już zakończone, ale ten jest zdecydowanie godny polecenia, naprawdę nie wiem czemu dostał cancela, pozycja obowiązkowa!
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Veronica Mars, Charlie Jade, Tru Calling, Psych też jak najbardziej ;) Za wiele jeszcze nie widziałeś więc jesteś daleki od posuchy :-p Day Break, True Blood i jeszcze mógłbym trochę wymienić ;) ale na razie straczy :alien:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Przede wszystkim bierz się za "American Gothic" - asd w swojej wspaniałości wczoraj umieścił :)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Day Break i Lucky Louie oglądałem ale niestety po formacie padło :(
Psych , American Gothic i K-ville chyba pójdzie na pierwszy rzut :)
I dziękuje za info :)

Myślę jeszcze o rodzinie Soprano :)
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

No Psych jest spoko, dobra komedia. Jednak bardzej polecam Eleventh Hour ,serial niedawno dostał cancela jednak pierwszy sezon pokazali w całości.
Criminal Minds to narazie 4 sezony na świetnym poziomie. Dorzuć jeszcze ReGenesis i bedziesz miał co oglądać. Kolejne 4 sezony niestety już zakończonego serialu, ale jakże fantastycznego.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Bardzo mnie zaciekawił American Gothic :) Poczytałem trochę i na razie mój faworyt do obejrzenia no i za nim plasuje się Psych.
sserialnik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sserialnik »

Wile seriali masz jeszcze do oglądnięcia.
na pierwszy ogień zachęcam do oglądnięcia
Sons of Anarchy,Californication,Chuck,
i niedawnej produkcji J.J abramsa FRINGE.
Oprócz tego całkiem niezłe seriale to : greek, Eureka, Reaper, Castle, Legend of the Seeker,
nie pogardzisz także serialami z wysp brytyjskich. primeval, life on mars, apparations, Survivors, merlin.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Californication miałem tam na liście :)
Chucka oglądałem i nie przypadł mi do gustu :)
Reaper średni z lekka....
Fringe chętnie obejrze :)
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Sieniu pisze: Chucka oglądałem i nie przypadł mi do gustu :)
Dziwne....a ile oglądałeś odcinków
Może jak więcej obejrzysz to ci się spodoba.

Dextera i Kyle XY ci polecam. W szczególności Dextera.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Chuck to jeden z moich ulubieńców. Również polecam obejrzeć w całości. Zauważyłem, że nie oglądałeś Twin Peaks, moim zdaniem jest to cudo! Pozycja obowiązkowa :)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Dex też obejrzany! Podstawa :)
Twin peaks jeszcze nie widziałem, Chucka obejrzałem 1 sezon i jakoś tak no sam nie wiem..
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Sieniu w takim razie bierz się za Twin Peaks. Jedyny serial który określam mianem brylanciku, nawet moje ulubione Smallville to tylko bryła węgla przy serialu Lynch'a.
Bije po głowie niesamowitym klimatem, tajemniczością, znakomitym aktorstwem no i oczywiście genialną muzyką.
Shedin
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Shedin »

To prawda.Twin Peaks nawet na TVN7(reklamy) z lektorem jest o niebo lepsze od większości seriali... :D
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

A jak chcesz coś krótkiego to polecam Dead Set mini serial o zoombi
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

widze nie masz na liscie everybody hates chris :)
kronos
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kronos »

Widzę że nie masz 24h, a serial naprawdę świetny. A z innych to Sons of anarchy, Two and a half men <-- świetny komediowy, Rome, The Tudors, The Sopranos.
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

równiez polecam 24h i fringe... a do tego stare odcinki csi las vegas, znaczy sie sezony1-5 jesli nie widziales bo mimo braku efektow specjalnych jak w ostatniej 9 serii serio potrafia wszystkie odcinki pochłonąć widza:)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ