Muszę przebrnąć przez sezon 3, ale będzie to sama przyjemność bo serial jest inny niż wszystkie. Najlepsza brytyjska produkcja moim skromnym zdaniem. Akurat zobaczę 3 i posłuży mi to jako piękne wejście w sezon 4
Muszę przebrnąć przez sezon 3, ale będzie to sama przyjemność bo serial jest inny niż wszystkie. Najlepsza brytyjska produkcja moim skromnym zdaniem. Akurat zobaczę 3 i posłuży mi to jako piękne wejście w sezon 4 :)
Przepraszam, ale może ktoś wie, jak wygląda sprawa z napisami do 4 sezonu? Bo tam, gdzie mogę zajrzeć, nie widzę. Oznacza to, że nie ma, czy też są gdzieś, gdzie nie mogę zajrzeć?
Przepraszam, ale może ktoś wie, jak wygląda sprawa z napisami do 4 sezonu? Bo tam, gdzie mogę zajrzeć, nie widzę. Oznacza to, że nie ma, czy też są gdzieś, gdzie nie mogę zajrzeć? :)
O ile wiem ( chyba że się mylę) 4 sezon był nadawany tylko w TVN Style , nadali 8 odcinków jak do tej pory ( przynajmniej tyle jest w sieci) Serial był juz z polskim lektorem więc nikt nie zawracał sobie głowy napisami.
O ile wiem ( chyba że się mylę) 4 sezon był nadawany tylko w TVN Style , nadali 8 odcinków jak do tej pory ( przynajmniej tyle jest w sieci) Serial był juz z polskim lektorem więc nikt nie zawracał sobie głowy napisami.
Tak, w końcu wyemitowało I był faktycznie na TVN Style, co nadal uważam za dość niesamowite wydarzenie Interesowało mnie więc, czy napisy się pojawią, ale wygląda na to, że albo w ogóle nie, albo sporo później.
Tak, w końcu wyemitowało :) I był faktycznie na TVN Style, co nadal uważam za dość niesamowite wydarzenie :) Interesowało mnie więc, czy napisy się pojawią, ale wygląda na to, że albo w ogóle nie, albo sporo później.