Hotel Babylon

Seriale prawdziwsze niż życie.
ana81
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ana81 »

Wróci, to mi wystarczy :grin:
Lubie jego postać i w ogóle jego styl gry, trochę zdystansowany :-]
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Premiera czwartego sezonu na świecie 19 czerwca, czyli niebawem, a więc znikną wszelkie problemy z lektorem, czy też w ogóle istnieniem serialu ;)
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Muszę przebrnąć przez sezon 3, ale będzie to sama przyjemność bo serial jest inny niż wszystkie. Najlepsza brytyjska produkcja moim skromnym zdaniem. Akurat zobaczę 3 i posłuży mi to jako piękne wejście w sezon 4 :)

Polecam wszystkim !
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Przepraszam, ale może ktoś wie, jak wygląda sprawa z napisami do 4 sezonu? Bo tam, gdzie mogę zajrzeć, nie widzę. Oznacza to, że nie ma, czy też są gdzieś, gdzie nie mogę zajrzeć? :)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

O ile wiem ( chyba że się mylę) 4 sezon był nadawany tylko w TVN Style , nadali 8 odcinków jak do tej pory ( przynajmniej tyle jest w sieci) Serial był juz z polskim lektorem więc nikt nie zawracał sobie głowy napisami.
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Z tego co pamiętam BBC chyba w końcu wyemitowało 4 sezon, lub jeszcze leci.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Tak, w końcu wyemitowało :) I był faktycznie na TVN Style, co nadal uważam za dość niesamowite wydarzenie :) Interesowało mnie więc, czy napisy się pojawią, ale wygląda na to, że albo w ogóle nie, albo sporo później.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ