Kiedyś to w TV lecialo i całkiem niezle się zapowidalo. Oglądałem tylko pilota, bo to tylko puscili, reszta miala leciec na satelicie (mam tylko naziemna). Dzieki za wstawke, juz jakis czas nie bylo tu dobrej komedii.
Kiedyś to w TV lecialo i całkiem niezle się zapowidalo. Oglądałem tylko pilota, bo to tylko puscili, reszta miala leciec na satelicie (mam tylko naziemna). Dzieki za wstawke, juz jakis czas nie bylo tu dobrej komedii.
Hehe... Normalnie humor mi się z rana poprawił jak zobaczyłem banner na stronce 8) Nie spodziewałem się, że ktoś się tutaj za to weźmie. Ja jestem na bieżąco z normalną wersją 350 mb, ale za wstawkę jak najbardziej dziękuje.
Co do serialu - świetny. Jest się z czego pośmiać. Połączenie problematyki spraw "damsko-męskich" z klimatem "przystanku alaska" wyszło twórcom naprawdę nieźle. Gorąco polecam!
Hehe... Normalnie humor mi się z rana poprawił jak zobaczyłem banner na stronce 8) Nie spodziewałem się, że ktoś się tutaj za to weźmie. Ja jestem na bieżąco z normalną wersją 350 mb, ale za wstawkę jak najbardziej dziękuje.
Co do serialu - świetny. Jest się z czego pośmiać. Połączenie problematyki spraw "damsko-męskich" z klimatem "przystanku alaska" wyszło twórcom naprawdę nieźle. Gorąco polecam!
Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.
Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.
nawet nie przyznawaj się że patrzysz na statystyki torrenta pokazywane na mininovej. One NIGDY nie są adekwatne do kondycji danego torrenta. w tej chwili ja widzę 5 seedów i 55 peerów ze mną połączonych
nawet nie przyznawaj się że patrzysz na statystyki torrenta pokazywane na mininovej. One NIGDY nie są adekwatne do kondycji danego torrenta. w tej chwili ja widzę 5 seedów i 55 peerów ze mną połączonych
cobretti pisze:Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.
Z tego co widzę to masz tylko 17 odcinków w sezonie 1. W Australii wyemitowano 22 odcinki pierwszego sezonu, a w USA tylko 17. Także teraz emitują "niby" drugi sezon, a w rzeczywistości są to te odcinki które nie były emitowane w USA i dopiero "7odcinek drugiej serii" jest naprawdę początkiem drugiego sezonu. Trochę to zamotane, nie wiem czemu wypuścili w Australii(czy też Nowej Zelandii) te odcinki, a w USA nie, ale tak jest. Żeby jeszcze bardziej namieszać-puszczany w USA odcinek 1 drugiej serii, nie był puszczany w Australii i powinien być zakatalogowany jako odcinek 18 pierwszej serii
W każdym bądź razie cieszę się i moja żona też że ktoś wziął się za ten bardzo sympatyczny serialik. Mam nadzieję że nie przerazi Cię ta zamotka z odcinki i wypuścisz drugi sezon(ile by nie miał odcinków). Niestety zawsze było krucho z napisami do tego serialu. Dzięki i pozdrawiam
[quote="cobretti"]Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.[/quote] Z tego co widzę to masz tylko 17 odcinków w sezonie 1. W Australii wyemitowano 22 odcinki pierwszego sezonu, a w USA tylko 17. Także teraz emitują "niby" drugi sezon, a w rzeczywistości są to te odcinki które nie były emitowane w USA i dopiero "7odcinek drugiej serii" jest naprawdę początkiem drugiego sezonu. Trochę to zamotane, nie wiem czemu wypuścili w Australii(czy też Nowej Zelandii) te odcinki, a w USA nie, ale tak jest. Żeby jeszcze bardziej namieszać-puszczany w USA odcinek 1 drugiej serii, nie był puszczany w Australii i powinien być zakatalogowany jako odcinek 18 pierwszej serii :wink: W każdym bądź razie cieszę się i moja żona też że ktoś wziął się za ten bardzo sympatyczny serialik. Mam nadzieję że nie przerazi Cię ta zamotka z odcinki i wypuścisz drugi sezon(ile by nie miał odcinków). Niestety zawsze było krucho z napisami do tego serialu. Dzięki i pozdrawiam
słyszałem o tych pięciu odcinkach emitowanych w Oceanii ale spojrzałem na www.epguides.com i tam znalazłem że pierwszy sezon ma 17 odcinków a te pięć wyemitowanych w australii należą do drugiego sezonu (bodajże miała to być w zamyśle producentów przedpremiera na rynek amerykański). co do drugiego sezonu, to ja niestety go nie wystawię bo po pierwsze są problemy z napisami, po drugie po wystawieniu składanki filmów Star Trek kończę swoją karierę jako uploader. Po prostu nie cieszy mnie to już tak jak na samym początku. zresztą codziennie myślę o swoim ukochanym motorze i tej pasji chciałbym się teraz oddać. mam nadzieję że nie będziecie mieć mi tego za złe i moje releasy będziecie ciepło wspominać
słyszałem o tych pięciu odcinkach emitowanych w Oceanii ale spojrzałem na www.epguides.com i tam znalazłem że pierwszy sezon ma 17 odcinków a te pięć wyemitowanych w australii należą do drugiego sezonu (bodajże miała to być w zamyśle producentów przedpremiera na rynek amerykański). co do drugiego sezonu, to ja niestety go nie wystawię bo po pierwsze są problemy z napisami, po drugie po wystawieniu składanki filmów Star Trek kończę swoją karierę jako uploader. Po prostu nie cieszy mnie to już tak jak na samym początku. zresztą codziennie myślę o swoim ukochanym motorze i tej pasji chciałbym się teraz oddać. mam nadzieję że nie będziecie mieć mi tego za złe i moje releasy będziecie ciepło wspominać
dzięki wielkie
widzialam kilka odcinkw super połaczenie przystanku Alaska i sexu w wielkim mieście mozna sie posmiać nie tylko z bochaterów ale czesto z samego a szczególnie samej siebie
dzięki wielkie :D widzialam kilka odcinkw super :D połaczenie przystanku Alaska i sexu w wielkim mieście :D mozna sie posmiać nie tylko z bochaterów ale czesto z samego a szczególnie samej siebie :D