Filmweb.pl pisze:Detektyw Crockett mieszka na łodzi ochranianej przez jego aligatora Elvisa. Jego partner, Tubus jest czarnoskórym gliniarzem z Nowego Yorku, szukającym mordercy swojego brata. Razem walczą ze światem narkotykowym Florydy...
Serial już od samego początku zdobył ogromną popularność na całym świecie, a dzięki niemu Don Johnson stał się super-gwiazdą!
Polskie napisy do wszystkich odcinków sezonów 1, 2 i 3 są tu:
Na napisy.info są również wszystkie napisy do pierwszych trzech sezonów, a ponadto do większości odcinków z sezonów 4 i 5:
[quote="Filmweb.pl"]Detektyw Crockett mieszka na łodzi ochranianej przez jego aligatora Elvisa. Jego partner, Tubus jest czarnoskórym gliniarzem z Nowego Yorku, szukającym mordercy swojego brata. Razem walczą ze światem narkotykowym Florydy... Serial już od samego początku zdobył ogromną popularność na całym świecie, a dzięki niemu Don Johnson stał się super-gwiazdą![/quote]
Polskie napisy do wszystkich odcinków sezonów 1, 2 i 3 są tu:
Na napisy.info są również wszystkie napisy do pierwszych trzech sezonów, a ponadto do większości odcinków z sezonów 4 i 5:
ostatnio ogladałem kilka odcinkow, nawet chyba leci jeszcze na tvn 7 obecnie,
nie ma juz takiego uroku jak kiedys za młodych lat, wtedy ogladało sie zdecydowanie lepiej,
ostatnio ogladałem kilka odcinkow, nawet chyba leci jeszcze na tvn 7 obecnie, nie ma juz takiego uroku jak kiedys za młodych lat, wtedy ogladało sie zdecydowanie lepiej,
xvidasd pisze:Przydał by sie w naszej bazie ale mnie sie nie chce za niego zabiera - może kiedyś.
To może ktoś inny miałby chęć, by go wystawić?
Przypomnę, że kiedyś, chyba pod koniec lat 90-tych, leciał na RTL7, a na jego podstawie w 2006 roku nakręcono pełnometrażowy film o tym samym tytule z Colinem Farrellem(Crockett) i Jamie Foxem(Tubbs). Co do serialu to poniżej kilka charakterystycznych kawałków:
[quote="xvidasd"]Przydał by sie w naszej bazie ale mnie sie nie chce za niego zabiera - może kiedyś.[/quote] To może ktoś inny miałby chęć, by go wystawić? Przypomnę, że kiedyś, chyba pod koniec lat 90-tych, leciał na RTL7, a na jego podstawie w 2006 roku nakręcono pełnometrażowy film o tym samym tytule z Colinem Farrellem(Crockett) i Jamie Foxem(Tubbs). Co do serialu to poniżej kilka charakterystycznych kawałków:
Intro-->[url]http://pl.youtube.com/watch?v=miWfaUPGG88&feature=related[/url] Jan Hammer - Crockett's Theme--> [url]http://pl.youtube.com/watch?v=47XaK4XJxFQ[/url] Jan Hammer - Payback--> [url]http://pl.youtube.com/watch?v=wncUUB7wuJc&feature=related[/url]
A ja uważam, że serial bardzo zacny jest. Oglądałem go za szczawia i też bałem się, że po wielu latach jego czar minie. Obejrzałem dzięki Wam 1 sezon i znów jestem pod wielkim wrażeniem.Szkoda, że nie dane nam będzie obejrzeć kolejnych serii.
A ja uważam, że serial bardzo zacny jest. Oglądałem go za szczawia i też bałem się, że po wielu latach jego czar minie. Obejrzałem dzięki Wam 1 sezon i znów jestem pod wielkim wrażeniem.Szkoda, że nie dane nam będzie obejrzeć kolejnych serii.
Witam
Często nie wypowiadam się na tym forum ale korzystając z takiej okazji chciałbym zaproponować pozostałe odcinki Miami Vice, czyli od sezonu drugiego aż do końca. Serial przynajmniej dla nie to klasyk, mimo że nie jest progresywny, co ostatnio jest w modzie ale potrafi wciągnąć, mnie wciągą i sadząc po ilości ocen nie tylko mnie. Może nie jest pierwszej świeżości jednak wole go oglądać niż za przeproszeniem "młodzieżówki" coraz częściej tu spotykane.
Witam Często nie wypowiadam się na tym forum ale korzystając z takiej okazji chciałbym zaproponować pozostałe odcinki Miami Vice, czyli od sezonu drugiego aż do końca. Serial przynajmniej dla nie to klasyk, mimo że nie jest progresywny, co ostatnio jest w modzie ale potrafi wciągnąć, mnie wciągą i sadząc po ilości ocen nie tylko mnie. Może nie jest pierwszej świeżości jednak wole go oglądać niż za przeproszeniem "młodzieżówki" coraz częściej tu spotykane.
Linki wydają się w tym przypadku nie potrzebne aczkolwiek jeden wrzucę żeby nie było: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Policjanci_z_Miami[/url]
PS. Polskie napisy do sezony drugiego są :) PS2. Nie jestem jakimś tam fanem starych seriali ale ten akurat zasługuje na uwagę.
Zapamiętałem ten serial jako bardzo dobry - nie chcę sobie burzyć tego wspomnienia więc na pewno nie będę oglądał. Dlatego ja jestem na nie.
Tak z ciekawości - ile osób oglądnęło I-szy sezon, który został wystawiony?
Zapamiętałem ten serial jako bardzo dobry - nie chcę sobie burzyć tego wspomnienia więc na pewno nie będę oglądał. Dlatego ja jestem na nie. Tak z ciekawości - ile osób oglądnęło I-szy sezon, który został wystawiony?