Kyle XY

a long, long time ago..
piterkow
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: piterkow »

Na n24 są napisy do 2-ch odcinków 3 sezonu (na napiprojekt też).
maciej77
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: maciej77 »

Nikt nie ogląda tego serialu ?
Już jest osiem odcinków 3-go sezonu z napisami a tutaj 44 dni ciszy (nie jestem Kyle ale liczyć umiem :P)
Spoiler:
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Nom, mi sie ten serial naprawde podoba, wczoraj wyszedl 9 odcinek i szkoda ze to przedostatni bo 10 ma byc finalem sezonu i serialu :/
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Czy na 100% jest przesądzone że to już koniec serialu?
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

moim skromnym zdaniem juz dawno powinno to nastąpić, przeciagaja bez sensu
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Na hataku byl news o tym ze to 10 odcinkow bedzie liczyl 3 i ostatni sezon Kyle'a a na wszelkich spisach epizodow jest podane tylko do 10-go wiec to raczej koniec :/ A szkoda, nie wiem dlaczego ale 3 sezon calkiem przyjemnie sie oglada, nie nudzi, nie zerkam co chwile na zegarek zeby sprawdzic ile do konca(jak to czasami byla w przypadku innych seriali) ale ogladalnosc w USA mial kiepska wiec wycofali go :/
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

http://tvseriesfinale.com/articles/kyle ... y-tv-show/
Jest szansa na uratowanie Kyle.Wejdźcie w powyższy link i kliknijcie Sing the petition
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Wpisałem się już jakiś czas temu, ale tylko dla zasady. Petycja na nic się przyda, serial umiera śmiercią naturalną. Oglądalność na poziomie 1,3 mln, to mówi samo za siebie... a szkoda ;)
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Ogólnie byłem zwolennikiem zakończenia serialu po 3 sezonach, no ale nie w ten sposób. Przydałby się choć jeszcze jeden odcinek, w którym rozwiązano by całą historię. Choć jeden też mógłby nie wystarczyć, już w 10-tym były liczne przeskoki i przesunięcia akcji, zabrakło im po prostu czasu.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

W 100% sie zgadzam, w taki sposob jak to zrobili to nie powinno sie konczyc nawet sezonu, nie mowiac juz o calym serialu....
Spoiler:
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Kyle XY Season3 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
KNiq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: KNiq »

hmm jesli to koniec to jestem bardzo zaskoczona. po 10-tym wygladalo jak sam srodek sezonu, a tu wchodze na forum i czytam, ze koniec :shock:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Skończyło mi się Dollhouse, Fringe, Desperate Housewives i The Sarah Connor Chronicles (czyli wszystkie seriale z którymi się kiedyś zatrzymałem, a teraz nadrobiłem), no i został mi ten nieszczęsny Kyle. 10 odcinków, więc przebrnąłem, chociaż poziom nie poprawił się ani trochę od sezonu drugiego.

Zakończenie urwane, widać że nie spodziewali się cancela. co prawda można sobie doczytać, jak to się miało skończyć, ale to jednak nie to samo.

Ogólnie nie polecam tego serialu. Jest dużo ciekawszych zajęć w życiu.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ