Stargate Atlantis
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Przykro mi to pisać :-( ale mam wrażenie, że jednak serial należy skończyć. Myślę, że scenarzystom kompletnie skończyły się pomysły (obym się myliła). Takie odcinki jak ten zwiastują raczej końcowe podsumowania, i chociaż teoretycznie można by pociągnąć dalej jeden wątek, to zauważyłam że w przypadku SG-1 i SGA wystąpił identyczny problem...co dalej.
Added after 7 minutes:
W obu serialach scenarzyści rozpędzili się nieco, i przeoczyli naprawdę rozwojowe wątki, np. w SG-1 sprawę przemytniczego Przymierza. zawsze miałam wrażenie, że można by było opowiedzieć na ten temat kilka dobrych historii. W tym odcinku:
Added after 7 minutes:
W obu serialach scenarzyści rozpędzili się nieco, i przeoczyli naprawdę rozwojowe wątki, np. w SG-1 sprawę przemytniczego Przymierza. zawsze miałam wrażenie, że można by było opowiedzieć na ten temat kilka dobrych historii. W tym odcinku:
Spoiler:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Nie chce mowic "a nie mowilem" ale jak jakis miesiac temu napisalem krytyczny post nt tego co sie porobilo z Atlantis, wylistowujac dokladnie wady i wpadki - post zostal skasowany przez administratora lub ktoregos z moderatorow.
Dlatego, mimo wszystko to powiem - a nie mowilem ze to badziewie ktorego nie warto dalej ciagnac?
Dlatego, mimo wszystko to powiem - a nie mowilem ze to badziewie ktorego nie warto dalej ciagnac?

-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
jako ze mnie osobiscie SGA nie interesuje moge obiektywnie odpowiedziec na te zarzuty.wylistowujac dokladnie wady i wpadki - post zostal skasowany przez administratora lub ktoregos z moderatorow.
Jakis czas temu posypala sie baza danych (podczas testow na forum) i posty z kilku dni szlag trafil (nie tylko twoje bo i moje tez) i O ILE (podkreslam to slowo) twoj post nie zawieral wulgaryzmow to na 99,9% moge ci napisac ze to wlasnie dlatego nie mozesz odnalezc swojego posta

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
Ale sie usmialem. asd chce przekonac ludzi, ze serial nie jest logiczny, ze jest naciagany. Ogladajac 200 odcinkow SG1 przyzwyczailem sie do tego, ze serial jest jaki jest. Zaakceptowalem to, gdyz w innym wypadku nie ogladalbym go wcale. SGA jest oparty na tych samych trikach scenarzystow co jego starszy brat. Czemu mam sie dziwic? Co mam sobie uswiadomic? Ze kilka rzeczy nie trzyma sie do konca logiki? To jak ogladac film a'la matrix pierwszy raz i zamiast cieszyc sie kazda minuta, to wypatrywac bledow i niedociagniec.. Serial albo sie czuje i lubi, albo nie czuje i krytykuje bez sensu. Jak psa za szczekanie.
-
Wskaż do odpowiedzi
Może macie racje, że SGA już się kończy, ale lepiej mieć dwa seriale niż jeden który ukaże się dopiero w lato 2009
A w dodatku w SGA najważniejszy wątek nie został ukończony. Czyt. Wraith. W SG1 wątek goauldów ciągnął się do końca, aż do filmu Continuum. Wątek z wraith można jeszcze dłuugo ciągnąć. 

Ostatnio zmieniony 02 listopada 2008, 11:17 przez piter556, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Każdy tu narzeka, ale i tak pewnie większość czeka z niecierpliwością na następny odcinek
To klasyka gatunku, tego serialu nie można nie lubić.
Zdradzę, że w jutrzejszym odcinku wraca nasz stary przyjaciel

Zdradzę, że w jutrzejszym odcinku wraca nasz stary przyjaciel

Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Tam trudno jest znaleźć kogoś kto nie powinien być martwy. Niektórzy to powinni być martwi po kilka razyHelventis pisze:który powinien być martwy -.-

Ignorance is a virtue.
-
panjandrum
Wymyśliła to aktorka grająca Elizabeth, która nie chciała już grać w serialu, a później skończyło się na gościnnym zagraniu w kilku epizodach.Yugi_2142 pisze: A póki co oglądam sobie stare odcinki z drugiego sezonu i nie mogę wyjść z podziwu co za młotek wymyślił żeby zabić Elizabeth! Nie do wiary poprostu! Ale coż, stworzyli serial, mogą go zniszczyć, takie ich prawo...
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Nie chciała już grać po tym jak na początku nowego sezonu (lub na końcu... już dokładnie nie pamiętam, to było dość dawno temu) ni z gruszki ni z pietruszki usłyszała "hej, zabijemy twoją postać ale spoko, możesz zagrać gościnnyną rolę w jednym odcinku następnego sezonu"... Ty byś się nie wkurzył?
Ignorance is a virtue.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial