..::SMYCZE::.. REGULAMIN I ZASADY

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: piotr_cebo »

Ja również jużmam smycz! Dzieki:D
Obrazek
batman2k3

Post autor: batman2k3 »

...i ja też.
Helventis

Post autor: Helventis »

smyczka dotarła, koperta mocno pognieciona była, ale zawartość nietknięta :)
nova.nike

Post autor: nova.nike »

dostałam również i dziękuję :)
haker_dream

Post autor: haker_dream »

i ja już od dłuższego czasu mam swoją, dzięki :)
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

NINIEJSZYM PIERWSZĄ TURĘ KONKURSÓW UZNAJĘ ZA ZAMKNIĘTĄ.
(Kto jeszcze nie otrzymał a znajduje się na liście otrzyma wkrótce! ).

Wkrótce kolejne konkursy :)
Obrazek When Dreams Come True...
Chmielpiwny

Post autor: Chmielpiwny »

ja tylko dodam, ze wlasnie i do mnie dotarla smyczka, za ktora bardzo dziekuje - jest super :)
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Przypomnę tylko, że smyczki ciągle można otrzymać - wystarczy tylko kompletnie (profesjonalnie) zgłosić propozycje serialu...
Rafalito

Post autor: Rafalito »

Z przyjemnością informuję, że z dniem dzisiejszym dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy smyczek z logo
..:: (XviD asd) :: www.tvshows.yoyo.pl ::..
za co wielkie dziędki @asd :ok
Mr.Wolf

Post autor: Mr.Wolf »

Słuchajcie nie wiem czy wszysty by sie na to zgodzili ale uważam że niezłym konkursem byłoby zgadywanie piosenek i soundtracków z ulubionych seriali.

Reguła mogła by być prosta że wstawiamy link do wrzuta.pl gdzie zamiescilismy np. maxymalnie 15 sekundowy kawałek dźwieku i wystawiamy adres na forum. Ucięcie takiego kawałka z mp3 kazdy potrafi bo w koncu umozliwia to juz kazdy program do obróbki dzwieku.

Zabawa przednia a w serialach są tysiące momentów z świetnymi wstawkami melodii i piosenek.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nie sądze żeby ludziom sięchciało pobierac jakies pliki i bawic w wyciaganie sciezki dzwiekowej z avi. Wiekszosc i tak nie bierze udziału w konkursach bo im sie nie chce zdjecia wkleic.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Expert
Expert

Moim zdaniem pomysł kiepski bo ma za dużo minusów:

1. Sądząc po tym gdzie to napisałeś uważasz, że miały by być w nagrode rozdawane smycze. Moim zdaniem jest to niewykonalne, bo niby jak by miało się odbywać? Każdy kto zdobędzie ileś tam pkt dostaje smycz? Prawda jest taka że w tym by startowali praktycznie sami bardziej zaangażowani używkownicy, którzy i tak już smycze mają. moim zdaniem jeżeli już coś takiego to w dzaile Forum Serialowe jako kolejny Quiz.

2. Jak by to miało wyglądać? Osoba miała by podać tytuł piosenki i serial? Praktycznie nikt nie zna tytułów piosenek lecących w jakimś momencie serialu, a znaleść jest cieżko.

3. Jeżeli wystarczyłby tytuł serialu to co by się działo w momencie, gdy piosenka była np w dwóch serialach? Osoba odpowiadająca ma racje a osoba zadająca nie wiem o tym i myśli że osoba odpowiadająca nie ma racji i pisze że nie.

4. Nie każdy potrafi wyciąć kawałek melodii, ale to by dało rade załatwic poprzez jakiś tutorial.

Jak dla mnie konkurs byłby fajny, gdyby była możliwośc jego przeprowadzenia, a moim zdaniem nie ma.
Obrazek
Mr.Wolf

Chodziło mi raczej o zorganizowanie konkursu, w formacie 20 kawałków pisoenek i jest quiz, troche wiary . :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

"...troche wiary"? SGA dostało cancela, jak tu wierzyć w cokolwiek!? :alien: To trochę tak jakbyś poprosił to "trochę wiary" po ataku na WTC.

Added after 1 minutes:

A co do konkursu to ja również uważam że pomysł jest niezły ale trudny do zrealizowania..
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nie jest trudny.
Nie widze problemu zeby wrzucic kawałki na serwer i podac linki - jeśli miała by to zrobic jedna osoba.
Mozna to przemyslec.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Expert
Expert

No tak, ale jeżeli sie okaże że ktoś kojarzy kawałek, ale nie z serialu, który jest odpowiedzią to będzie to nie w porządku do osób startujących, bo oni nie muszą znać danego utworu akurat z tego serialu z którego wymyślający konkurs.
Obrazek
Mr.Wolf

@ Tu raczej nie chodzi o to gdzie ktos to słyszał tylko czy kojarzy w jakim serialu występował ten utwór a jeszcze lepiej w jakiej scenie :)
haker_dream

Post autor: haker_dream »

A ja mam takie pytanie do ciebie Asd, czy będą jeszcze jakieś inne gadżety, o których wspominałeś? Może coś ominąłem...
Brita_

Post autor: Brita_ »

beda, ale narazie to niespodzianka :D
Awatar użytkownika
fluid
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Brita pisze:beda, ale narazie to niespodzianka

co ty nie powiesz... :D :D
Obrazek