Malcolm in the Middle (2000-2006)

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
neotps
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: neotps »

Obrazek

Malcolm in the Middle (2000-2006) (Zwariowany świat Malcolma)
produkcja: USA gatunek: Familijny , Komedia
data premiery: 2000-01-09 (Świat)
opis: "Rodzina Malcolma składa się z sześciorga skrajnie różnych osób. Sam Malcolm jest geniuszem, co wbrew pozorom, wcale nie ułatwia mu życia.. chodzi on bowiem do klasy specjalnej i jest pośmiewiskiem dla większości znajomych, a zwłaszcza dla własnego rodzeństwa. Zwariowany świat Malcolma pozwala obserwować współżycie tych oryginalnych charakterów, zmian jakie w nich zachodzą a przede wszystkim, przekomicznych sytuacji które pomiędzy nimi wynikają."

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kondycja serialu w sieci: http://www.torrentz.com/search?q=malcol ... le&x=0&y=0
Badź wszystkie sezony dostepne na rapidshare (ewentualne linki na PW)
Napisy: http://napisy24.pl/search.php?str=Malcolm+In+The+Middle
Z napisami kiepsko 1-2 sezon przetlumaczony. Chociaz napiprojekt... Kto wie..
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2008, 14:11 przez neotps, łącznie zmieniany 2 razy.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Oglądałem gdzieś, kiedyś, szczegółów nie pamiętam.
Jednak zapadł mi on w pamięć, bardzo zabawny, amerykańska rodzinka ukazana w krzywym zwierciadle. Z przyjemnością zobaczyłbym serial w formacie xvid asd.

W dodatku do postu neotps dodaje jeszcze linka do głównej piosenki serialu:
; )
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

serial jest świetny, polecam zobaczyć;)
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Pamiętam ten serial śmieszny był. Warto go zobaczyć
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Co do napisów, to tłumaczy je polishchaser1 a ja zajmuje się korektą. Idzie to powoli średnio jakiś 1 odcinek na tydzień, a teraz jeszcze jest mała przerwa. Obecnie w tłumaczeniu jest 18 odcinek 2 sezonu.

Ale z tego co widzę to Polsat będzie pokazywał Malcolma przez wakacje od poniedziałku do piątku o 11.30. Nie mam pojęcia które sezony. Ale warto by było żeby ktoś to nagrywał i udostępniał w internecie.
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

oo ja chętny i to bardzo :D uwielbiam ten serial, jeden z najśmieszniejszych jakie w zyciu widziałem :)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Tak, serial jest naprawde dobry. Zazwyczaj seriale komediowe sa malo smieszne dla mnie, ale ten.. Arcydzielo, chodz mialem przyjemnosc obejrzec zaledwie dwa sezony. Wiec jak panowie, da sie ten serial w divx asd wrzucic?:)
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

serial naprawde miazga :D ehh CI bracia :D zupelnie tak samo jak kiedys w moim domu z moimi bracmi xD tez bym sie na Niego pisal
aras88
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: aras88 »

Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) to amerykański sitcom, zajmujący u mnie pierwsze miejsce w kategorii komedii niesamowicie wciągających. Jeden z niewielu seriali, w którym wszystkie 7 sezonów zrealizowanych jest na równie wysokim poziomie.

Serial opowiada o przygodach dnia codziennego na pozór zwyczajnej rodziny z 4 synów. Zróżnicowanie charakterów, wieku, mentalności oraz charyzmy powoduje w tej rodzinie przezabawne konflikty. Serial godny polecenia wszystkim, którzy chociaż na moment chcą poczuć jak fascynujące i nieprzewidywalne jest życie Malcolma i jego rodziny.

Z pewnością każdy dostrzeże jeszcze więcej zalet tego serialu gdy go obejrzy :-) do czego serdecznie zachęcam :D

Obrazek

http://www.filmweb.pl/f107977/Zwariowan ... colma,2000
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ja tam zdania o nim nie zmieniłem ...
http://www.showtv.fora.pl/img-src-http- ... ,1075.html
W skrócie - nadal jestem na nie bo NIE ZNOSZĘ SERIALI O DZIECIACH!!!!
Obrazek When Dreams Come True...
pacpacan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pacpacan »

Tyle, że tamte posty są z 2007. Może czas rzucić okiem na 2, 3 odcinki. Kto wie, może zmienisz zdanie, bo to nie jest serial o dzieciach, tylko serial z dziećmi :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nie - oglądałem kilka odcinków w tv - fajny ale w sumie taki sobie - żadna rewelacja. A ja nigdy nie lubiłem Kevina etc.
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

Ja bardzo lubię ten serial. Bryan Cranston jako Hal jest genialny :-)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Moj ulubiony serial komediowy, fajnie ze wrzutka niedlugo.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Powrót do lat dziecięcych jak ja kiedyś kochałam ten serial. Ciekawe czy dalej będzie mi sie podobał :scratch:
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Kilka razy widziałem ten serial w telewizji... w sensie zauważyłem jego istnienie podczas przerzucania kanałów, natomiast nigdy jakoś nie obejrzałem żadnego odcinka. Jakoś tak się przyzwyczaiłem że lubię oglądać to co już znam. Ktoś jednak ostatnio polecił mi ten serial, spróbuję więc dać mu szansę jeśli tylko znajdę chwilę czasu. To ostatnie może nie być takie proste, gdyż lista seriali które w tym sezonie oglądam "po odcinku" jest już całkiem długa :D
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Efekt rekompresji jest kiepski. Niestety oryginalny plik był marnej jakości i kompresowany przy użyciu starych kodeków.
Obrazek
Mogę go wypuścić TYLKO z oznaczeniem LQ a najlepiej wcale (to antyreklama).
Ew. zastanawiam się nad rezygnacją z torrenta (nie będzie publiczny).
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Zacząłem ostatnio tak ostrożnie to oglądać i przyznaję że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Poza "hardkorem" z pilotażowego odcinka, którego asd musiałeś wstawić do quizu :P, mamy tu bardzo zabawną i lekkostrawną opowieść o życiu młodego geniusza w przeciętnej amerykańskiej rodzinie. Ogląda się to naprawdę dobrze, szczególnie występy Dewey'ego po prostu zwalają z nóg :-) Szkoda że jest problem z jakością bo chętnie zobaczyłbym więcej odcinków..
Obrazek
Ignorance is a virtue.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ