Starhunter

a long, long time ago..
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Czerwek »

dokladnie, poki co niestety widac, ze budzet nie jest najwyzszy... albo raczej wystarczajacy na fantastyczny scenariusz (itp)
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Kiedyś czytałem, że były 2 serie starhuntera. Pierwsza miała zdecydowanie mniejszy budżet od drugiej. Mam nadzieje, że ten odcinek jest z serii pierwszej. Może akcja się rozkręci, na IMDB obie serie mają raczej wysokie oceny.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Na napisy24.pl pojawiły się właśnie napisy do 2gie odcinka, można będzie liczyć na jego wersje asd :)?
Obrazek
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

Mam nadzieje, ze pomysl umieszczania tutaj tego serialu nie umarl?
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Ja też, ale jakoś nie wieze w dalsza kontynuację:| Możliwe ze uploader nie ma po prostu czasu...:)
Obrazek
chinga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chinga »

moim zdaniem kanadyjskie produkcje sa godne polecenia - szczegolnie dla gry aktorskiej. tak samo jak australijskie produkcje. biznes tv w obydwu panstwach moze nie ma tyle kasy co USA, ale aktorzy sa pierwszej klasy.

Starhunter to jednak porazka! ale np. The Border (w ktorym od odc. 2x07 do obsady dolaczyla Battlestar'owa Grace Park) czy mlodziezowy Egdemont to najwyzsza klasa! polecam! (mam nadzieje ze nie wyszlam z postem za bardzo poza temat)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie ale są lepsze seriale niż ten tutaj a dodatkowo wystawianie takiej marności "po odcinku" nie ma sensu. Jak będzie komplet napisów to mogę sienim zając a do tego czasu zalecam uzbroic sie w cierpliwosc.
Obrazek When Dreams Come True...
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

ehhh napisy tylko do pierwszych 4 epkow sa a tego wyszlo juz 2 sezony ;/

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ