Jeff Dunham

Historyczne posty.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Jeff Dunham

Post autor: djjasiek »

Witam!

Widzieliście może skecze tego gościa? Jak dla mnie są świetne. Mam pytanie, czy coś w tym stylu (a konkretnie to) możnaby wystawić na tvshows? Fakt, to nie serial, ale podstawowy warunek spełnia, są do niego napisy. Popatrzcie sobie na youtube jego skecze albo ściągnijcie:

http://isohunt.com/torrent_details/26090133/jeff+dunham
i
http://www.mininova.org/tor/385133

Co Wy na to?
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

"Silence! I'll kill you!" - jak można tego nie znać. Wątpię jednak, że będzie zgoda na wstawkę, choć jak dla mnie: "czemu, nie?". Z tym, że ten drugi torrent jest w fatalnej jakości. Poszukaj DVDRipa - na 100% jest. Ewentualnie jak sobie nie poradzisz, to wal.
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

aghmed rzadzi

helo !!! Aj em LINDSAY Lohan
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Pytanie do xvid asd: czy jest 'zielone światło' dla tych dwóch hmm... ciężko to nazwać filmów, bo to raczej taki show ze skeczami, za to niesamowicie śmiesznymi. Bo jakby co to ja mógłbym to wystawić.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

batman2k3 pisze:Bo jakby co to ja mógłbym to wystawić.
Eee, ja byłem pierwszy ;p. Mam już wersję DVDRip ;p, faktycznie nieco lepsza, i synchro też pasuje ;p.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

OK., nie ma sprawy. Moja propozycja dotyczyła jedynie sytuacji w której byś sobie nie poradził.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

- God damn it!
- Oh, o! I mean: Allah damn it! :lol:

Jestem jak najbardziej za! To musi zostać wstawione. Zdecydowanie hit ostatnich miesięcy :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Dajcie mi link do filmweba i imdb
Obrazek When Dreams Come True...
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Jeff Dunham: Arguing with Myself
http://imdb.com/title/tt0806102/

Jeff Dunham: Spark of Insanity
http://imdb.com/title/tt1143143/
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Obejrzałem, kapitalne. "Silence, I kill You" kołacze mi się stale po głowie :D Rozważałem, czy by tego na uczniach nie wykorzystać, no ale może ktoś dowcipu nie załapie :wink:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Lepiej nie ;) Nawet jak większość załapie, to znajdzie się jakiś jeden bubek, który z chęcią będzie chciał to wykorzystać przeciw Tobie ;)
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Obejrzałem sporo na Youtube - no po prostu super :lol:
Silence, I kill You :P
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Hmm, wysłałem torrent do sprawdzenia asd. Jeżeli zatwierdzi release, to może by ktoś pomógł w napisaniu opisu? Bo ja niestety jestem słaby w te klocki../ ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

sprawdz czy wszystko ok: http://www.tvshows.yoyo.pl/jeffdunham.html

w opisie nie jestem w stanie pomoc bo nic o tym nie wiem - tyle co zobaczyłem, że to chyba "brzuchomowca" z kukiełką... więc nie pomogę.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

to pomoże ktoś z opisem? MożeBostonq? Bo ja raczej nic ciekawego nie sklecę.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No ja z przyjemnością, tylko że widziałem tylko o tym martwym terroryście, więc nie wiem dokładnie, co napisać (poza tym, co podał asd, no i że jest to śmieszne). Czy gdzieś są jakieś informacje na temat tego człowieka? Albo odnośnie tego, co będzie w asd?

No bo można tak ogólnie, ale to jakoś tak mało.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

to są dwa show - to co widziałeś na youtube to tylko wycinek ;P. Napisz może ogólnie, podam Ci tylko imiona: Walter, Peanut, Ahmed, Jose i tam paru innych. całe show jest mniej więcej w konwencji Ahmeda ;P

Added after 1 minutes:

Aaa, możesz na youtube popatrzeć, jak nie znasz angielskiego, to wpisz: "Jeff Dunham napisy", to będziesz miał parę skeczy, i to właśnie jest z tych dwóch show.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Ok, postaram się coś wymyślić. Ale niech inni też dumają, może złoży się różne wypowiedzi w jedną :)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Are you bored of watching ordinary TV Shows? We've got something different to you. These 2 shows are great timekiller! Jeff Dunham and his puppets: Bubba J, Peanut, Jose Jalapeno, Walter, Sweet Daddy Joe, Achmed the Dead Terrorist and Melvin the Super hero, prepare for you one of the best ventriloquist performance have you ever able to see! When you hear Jeff's puppets you've got impression they live their own life. It's amazing. What will we say, just watch it. And have fun!
Jesteś znudzony oglądaniem zwykłych seriali? Przygotowaliśmy dla Ciebie coś zupełnie innego. Te dwa przedstawienia są świetnymi zabijaczami czasu. Jeff Dunham i jego lalki: Bubba J, Peanut, Jose Jalapeno, Walter, Sweet Daddy Joe, Achmed Matwy Terrosrysta and Melvin Super bohater, przygotowali dla Ciebie jeden z najlepszych występów brzuchomówcy, jaki kiedykolwiek mógłbyś obejrzeć. Kiedy słyszysz lalki Jeffa, masz wrażenie, że żyją własnym życiem. To niesamowite. Co będziemy mówić, po prostu obejrzyj. I baw się!
To mój opis, proszę o sprawdzenie wersji angielskiej (z gramatyką u mnie cienko ;)). Wersja polska jak widzicie jest cienka, ale nc lepszego nie potrafię sklecić.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

wersja poprawiona (i deczko przerobiona coby miala wiekszy sens)

Kod: Zaznacz cały

Are you bored watching ordinary TV Shows?
We've got something new for you. 
These 2 shows are great timekillers! 
Jeff Dunham and his puppets: Bubba J, Peanut, Jose Jalapeno, Walter, Sweet Daddy Joe, Achmed the Dead Terrorist and Melvin the Super hero, will give you one of the biggest laugh in your life.
When you hear Jeff's puppets you've got impression they live their own life. It's amazing.
So just relax, watch and have fun!
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ