Jako że chwilę temu zaproponowałem Smallville to do pary zapodam jeszcze jednego Supermana :-P
Niby "bajeczka", a jednak fajnie się go ogląda
Lois & Clark: New Adventures of Superman (Nowe Przygody Supermana)
Produkcja: USA Gatunek: Akcja, Sci-Fi Opis: (pobrany z http://www.filmweb.pl)
Serial został oparty na filmie fabularnym Superman. Opowiada o dziennikarzu Clarku Kencie, który stara się ukryć przed światem swoją wielką tajemnice, czyli fakt, że jest "superczłowiekiem" oraz to, iż kocha Lois Lane, koleżankę z pracy.
Seria liczy 4 sezony, do 1 sezonu jest komplet napisów, jeśli ktoś przygotuje opis własnymi słowami to zaklepię sobie ten serial i wstawię w formacie (XviD asd)
Co wy na to :?:
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2008, 00:19 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]Produkcja:[/b] USA [b]Gatunek:[/b] Akcja, Sci-Fi [b]Opis: (pobrany z http://www.filmweb.pl)[/b] Serial został oparty na filmie fabularnym Superman. Opowiada o dziennikarzu Clarku Kencie, który stara się ukryć przed światem swoją wielką tajemnice, czyli fakt, że jest "superczłowiekiem" oraz to, iż kocha Lois Lane, koleżankę z pracy.
Seria liczy 4 sezony, do 1 sezonu jest komplet napisów, [b]jeśli ktoś przygotuje opis własnymi słowami[/b] to zaklepię sobie ten serial i wstawię w formacie (XviD asd) :) Co wy na to :?:
Super sprawa. Bardzo miło wspominam ten serial i z przyjemnością obejrzałbym go sobie i teraz, po tych kilku (może więcej) latach. Nawet jeśli miałby to być tylko pierwszy sezon
Czekam z niecierpliwością:)
Super sprawa. Bardzo miło wspominam ten serial i z przyjemnością obejrzałbym go sobie i teraz, po tych kilku (może więcej) latach. Nawet jeśli miałby to być tylko pierwszy sezon ;) Czekam z niecierpliwością:)
całkiem fajnie sie oglądało(a zwłaszcza LOIS), o ile pamiętam początek był średni, dopiero po kilu odcinkach serial się rozkręcił.
swoja drogą nigdy nie przepadałem ze supermanem, bo co to za frajda gdy super-kolo rozwala zwykłych złodziei itp. od tego jest batman i robin.
szkoda że nie powstał żaden serial z fabułą komiksów z lat 90 i 2000. bo historie z tego serialu są takie jak na początku w komiksach-uratuje samolot, zatrzyma pociąg itp. a gdzie kosmici, gdzie doomsday?
imo najlepszym serialem "komikoswym' jest animowany Batman i Kleszcz(parodia superherosów)-może ktoś się skusi i je wstawi?
całkiem fajnie sie oglądało(a zwłaszcza LOIS), o ile pamiętam początek był średni, dopiero po kilu odcinkach serial się rozkręcił.
swoja drogą nigdy nie przepadałem ze supermanem, bo co to za frajda gdy super-kolo rozwala zwykłych złodziei itp. od tego jest batman i robin. szkoda że nie powstał żaden serial z fabułą komiksów z lat 90 i 2000. bo historie z tego serialu są takie jak na początku w komiksach-uratuje samolot, zatrzyma pociąg itp. a gdzie kosmici, gdzie doomsday? imo najlepszym serialem "komikoswym' jest animowany Batman i Kleszcz(parodia superherosów)-może ktoś się skusi i je wstawi?
[quote="mareczek82"]najlepszym serialem "komikoswym' jest animowany Batman i Kleszcz(parodia superherosów)-może ktoś się skusi i je wstawi?[/quote]
Zrób nowy temat w propozycjach, podaj linki, napisy i może ktoś się wtedy na to skusi :) Ja na przykład nie mam pojęcia co to za Batman i Kleszcz :smt102
[quote="Yogi_18"][quote="mareczek82"]najlepszym serialem "komikoswym' jest animowany Batman i Kleszcz(parodia superherosów)-może ktoś się skusi i je wstawi?[/quote]
Zrób nowy temat w propozycjach, podaj linki, napisy i może ktoś się wtedy na to skusi :) Ja na przykład nie mam pojęcia co to za Batman i Kleszcz :smt102[/quote]
[list][*][b] Lois and Clark The New Adventures of Superman Season1 ==> [/b][url=http://www.torrentportal.com/details/3192613][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url][/list]
Możecie już powoli pobierać, oglądać i komentować ;)
PS. Proszę MODka o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce :) ([b]thx ;)[/b]) PS2. O ile, pojawią się napisy do całego drugiego sezonu, to za niego się wezmę :D
* Lois and Clark The New Adventures of Superman Season1
OMG! tego się nie spodziewałem. Wielkie dzięki . fajnie będzie sobie przypomnieć troche dawne czasy przy tym serialu (ale będę miał na to czas dopiero po 16 maja ). Niemniej zapewne jutro wrzuce torrenta do ściągania. Jeszcze raz DZIĘKI Yogi_18 . Świetna wstawka
[quote] * Lois and Clark The New Adventures of Superman Season1[/quote]
OMG! tego się nie spodziewałem. Wielkie dzięki :D. fajnie będzie sobie przypomnieć troche dawne czasy przy tym serialu :) (ale będę miał na to czas dopiero po 16 maja :tongue: ). Niemniej zapewne jutro wrzuce torrenta do ściągania. Jeszcze raz DZIĘKI Yogi_18 :D. Świetna wstawka
Dzięki Yogi_18.
Pamiętam ten serial z Polsatu. Kiedyś to leciały fajne seriale, a nie jak teraz same tasiemce puszczają :x
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Mam takie małe pytanko czy nie orientujecie sie czy polsat wyemitował wtedy wszystkie cztery sezony. Bo wtedy ogladałem wszystkie te odcinki na polsacie i pamietam ze w ostatnim odcinku było jak lois i clark dostali niemowle od jakiegos goscia z przyszłosci. Zastanawia mnie to czy jest jakis ciag dalszy czy to byl ostatni odcinek czwartego sezonu
Mam takie małe pytanko czy nie orientujecie sie czy polsat wyemitował wtedy wszystkie cztery sezony. Bo wtedy ogladałem wszystkie te odcinki na polsacie i pamietam ze w ostatnim odcinku było jak lois i clark dostali niemowle od jakiegos goscia z przyszłosci. Zastanawia mnie to czy jest jakis ciag dalszy czy to byl ostatni odcinek czwartego sezonu
Z tego co pamiętam to tak. Ostatni odcinek czwartego sezonu nosi tytuł "The Family Hour", czyli pasuje do tego opisanego przez ciebie.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ja sciagnalem bo jestem fanem Esa ,kiedys się oczywiscie fajniej oglądało. Jest dobry na niedziele przed obiadem, raczej nie konkuruje z moimi wieczornymi pozycjami.
Ja sciagnalem bo jestem fanem Esa ,kiedys się oczywiscie fajniej oglądało. Jest dobry na niedziele przed obiadem, raczej nie konkuruje z moimi wieczornymi pozycjami.