Skins

Seriale prawdziwsze niż życie.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Sqter »

fluid pisze:
Patryk pisze:Wszyscy na tak. A uploadera do tej pory nie ma !
jakies problemy z czytaniem???
skoroo zaproponowalem serial i sa chetni to chyba logiczne ze go za jakis czas wstawie
tak ciezko to zrozumiec?? :roll:
I oczywiście wszyscy forumowicze są Tobie wdzięczni:D Czekamy na wstawkę;)
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

Troszke naciagniety ten opis postaci na podstronie serialu ;)
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Jest zdecydowanie bardziej dojrzały niz One Tree Hill ale mnie się nie podoba, choc to bardzo rzeczywisty obraz brytyjskich nastolatków to jakos mnie serial nie wciagnal
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

zapraszam do pobieraia pierwszego sezonu

Obrazek

zobaczymy jaki bedzie feedback bo jak sie okaze ze kiepski to 2 sezonu raczej nie bede wstawial
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

Oj ... 2 sezon rowniez jest swietny ...
Arek99
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Arek99 »

potwierdzam.warto wstawiac 2 sezon.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Ja nie wytrzymałem i już zobaczyłem 2 sezon. Powiem jedno - ten serial jest WYPASIONY na maksa. Rewelacja po prostu. Zobaczyłem 2 sezony w 2 dni. Więcej takich seriali proszę :D
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

drugi sezon jest wlasnie slaby, nie umywa sie do pierwszego :x
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

nie no serial po prostu miazga, jak dla mnie jest swieeeetny. Ostatni odcinek taki odlot...:) Jest 2 sezon w całosci już?
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

Ogólnie cała 2 seria została już wyemitowana, ostatni odcinek był chyba 13 kwietnia jak dobrze pamiętam.
Też uważam że 2 seria jest świetna i warto ja wypuścić w asd, tylko pytanie czy dużo osób sciąga 1 sezon :P
Ja niestety go nie ściągam bo już go mam gdzieś w wersji 350, chyba nawet kumplowi pożyczyłem :)

Co do serialu to na 3 sezon ma być wymieniona cała obsada, chcą po prostu zrobić kolejne 2 sezony o innych bohaterach. Niestety jest to smutne bo geniusz serialu polega właśnie na świetnie zarysowanych postaciach, bo za tym większość osób się z nimi po prostu zżyła...
Mam małą nadzieję że chociaż Effy zostawią ( bo ona nie jest z rocznika Tony.ego i ekipy ). Trzeba mieć nadzieję że albo scenarzyści wiedzą co robią, albo że po protestach ze strony angielskich fanów zmienią decyzję i zostawią obsadę bądź jej część.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2008, 19:38 przez rand, łącznie zmieniany 1 raz.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

chyba 13 kwietnia?

ja zamierzam sie za to zabrac po pozytywnych opinaich...tylko czas trzeba znalezc...;d
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

dukekubas pisze:chyba 13 kwietnia?

ja zamierzam sie za to zabrac po pozytywnych opinaich...tylko czas trzeba znalezc...;d
Tak oczywiscie masz racje :) Sorki za pomyłkę, już poprawione w poprzednim poście :roll:
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

Jeśli chodzi o 2 sezon w asd to ja jak najbardziej mogę sie przyczynic do sciagniecia i pozniejszewgo seedowania
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

skonczylem pierwszy sezon - w skrocie zajelo to niecala dobe, wiec oznacza, ze wciagajacy to serial;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

serial jest genialny :D. Myslałem że to będzie jakiś shit typu "Virgins Diary" z MTV (totalnie gówniany show o angielskich nastolatkach), więc sciągałem z pewnymi obawami, lecz na szczęscie się one nie potwierdziły. Akcje tych nastolatków są naprawde niezłe, choć wkurza mnie dość mocno Cassie, z jej co chwila rzucanym "wow", "lovely" i "fantastic" :P . Niecierpliwie czekam na kolejny sezon :D, który i tak dopiero połknę po 17 maja (o ile juz bedzie) ;) .
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Właśnie jestem po 1 sezonie. W parę dni go łyknąłem i czekam na więcej. Polecam.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

To jak fluid? Wrzucisz drugi sezon?
Obrazek
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

serial swietny. obejrzałem caly sezon paraktycznie za 1 podejsciem :) bedzie jakies info co do 2 sezonu bo nie wiem czy sciagac 350 czy poczekac na asd
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

czy poczekac na asd
poczekac
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
mp85
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mp85 »

Serial naprawde niezly,szybko sie oglada.ciekawa sprawa,ze kazdy odcinek skupia sie na kims innym i mysle ze głownie tez z tegon powodu mi sie on podoba ...ciekawy jestem 2 sezonu,wiec czekam na asd.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ