Traf pisze: 27 stycznia 2024, 10:55
Dałem nowy banner. Jeśli go nie widzisz, to wyczyść cache swojej przeglądarki (dla FF to Ctrl+F5).
O, fajowo. W sumie sam miałbym problem, co zaproponować, chyba przechodzę jakiś serialowy kryzys, ostatnio coraz mniej jest w stanie mnie wciągnąć...
A może za duża masówka ich obecnie i przez to ich poziom ogólnie zleciał?
[quote=Traf post_id=123935 time=1706349336 user_id=147658] Dałem nowy banner. Jeśli go nie widzisz, to wyczyść cache swojej przeglądarki (dla FF to Ctrl+F5). [/quote]
O, fajowo. W sumie sam miałbym problem, co zaproponować, chyba przechodzę jakiś serialowy kryzys, ostatnio coraz mniej jest w stanie mnie wciągnąć... A może za duża masówka ich obecnie i przez to ich poziom ogólnie zleciał?
[quote=Lubec post_id=124344 time=1713644807 user_id=10928] Myślę, że można by już zaktualizować banner, moje propozycje: Shogun, Ripley, Fallout. [/quote]
Nie myślałem, że od ostatniej zmiany banneru już minęło pół roku... ale ten czas leci. Myślę że czas na zmianę
Moje propozycje: The Penguin, Agatha All Along i może Yellowstone (skoro niedługo wraca).
I na podstronę też można by dać coś nowego.
Nie myślałem, że od ostatniej zmiany banneru już minęło pół roku... ale ten czas leci. Myślę że czas na zmianę :) Moje propozycje: The Penguin, Agatha All Along i może Yellowstone (skoro niedługo wraca). I na podstronę też można by dać coś nowego.
[quote=sindar post_id=125134 time=1730109550 user_id=5739] Potencjalnie serialową Diunę też bym widział. [/quote]Może dam do promowanych, ale najpierw musi wyjść, żeby się nie okazało, że promujemy lipę...