Sześcioodcinkowy mini serial dramatyczny inspirowany prawdziwymi wydarzeniami związanymi z napadem na Brink's-Mat w 1983 roku
Wszystkie odcinki dostępne są już w sieci więc może ktoś pokusi się o przetłumaczenie ;-) brak informacji odnośnie polskiej premiery na VOD
w obsadzie min. Hugh Bonneville znany z Downton Abbey oraz Jack Lowden z Kulawych koni
Sześcioodcinkowy mini serial dramatyczny inspirowany prawdziwymi wydarzeniami związanymi z napadem na Brink's-Mat w 1983 roku Wszystkie odcinki dostępne są już w sieci więc może ktoś pokusi się o przetłumaczenie ;-) brak informacji odnośnie polskiej premiery na VOD
w obsadzie min. Hugh Bonneville znany z Downton Abbey oraz Jack Lowden z Kulawych koni :)
@sindar może to Was zainteresuje jeśli chodzi o tłumaczenie ? do dnia dzisiejszego nigdzie nie był ten mini-serial dostępny na VOD w PL i nikt tez napisów nie zrobil
[smention u=5739]sindar[/smention] może to Was zainteresuje jeśli chodzi o tłumaczenie ? :) do dnia dzisiejszego nigdzie nie był ten mini-serial dostępny na VOD w PL i nikt tez napisów nie zrobil :(
Chyba emerytura napkowa się naprawdę zbliża. Jakoś nie mam już ochoty specjalnie czegokolwiek tłumaczyć, no może chałturka jakaś się jeszcze przydarzy, jak dni będą ciemne i chłodne.
Chyba emerytura napkowa się naprawdę zbliża. ;) Jakoś nie mam już ochoty specjalnie czegokolwiek tłumaczyć, no może chałturka jakaś się jeszcze przydarzy, jak dni będą ciemne i chłodne. ;)
Temat ciekawy bo od tego napadu i kradziezy złota GB zaczęła 'rejestrowa' kaażde swoje złoto. Mało, że nas kidyś okradli to jeszcze swoje 'oznaczali', aby ich ktoś ponownie nie okradł. Ogolnie serial jak dla mnie taki przeciętny. Szukam ostatnio jakiegoś dobrego crime\drama i ciężko o coś naprawdę dobrego.
Temat ciekawy bo od tego napadu i kradziezy złota GB zaczęła 'rejestrowa' kaażde swoje złoto. Mało, że nas kidyś okradli to jeszcze swoje 'oznaczali', aby ich ktoś ponownie nie okradł. Ogolnie serial jak dla mnie taki przeciętny. Szukam ostatnio jakiegoś dobrego crime\drama i ciężko o coś naprawdę dobrego.