Opis:
Kosmiczny statek kolonizacyjny ulega awarii, w której ginie dowództwo misji. Pozostali przy życiu naprawiają statek i kontynuują lot na docelowa planetę.
Taka typowa space opera dla fanów gatunku.
Produkcja: USA, Gatunek: Sci-fi, Obsada:
Christie Burke ... Porucznik Sharon Garnet
Richard Fleeshman ... Porucznik James Brice
Reece Ritchie ... Porucznik Spencer Lane
Shalini Peiris ... Dr Sanjivni Kabir
Miles Barrow ... Baylor Trent
[b]Opis:[/b] Kosmiczny statek kolonizacyjny ulega awarii, w której ginie dowództwo misji. Pozostali przy życiu naprawiają statek i kontynuują lot na docelowa planetę. Taka typowa space opera dla fanów gatunku.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Sci-fi, [b]Obsada:[/b] Christie Burke ... Porucznik Sharon Garnet Richard Fleeshman ... Porucznik James Brice Reece Ritchie ... Porucznik Spencer Lane Shalini Peiris ... Dr Sanjivni Kabir Miles Barrow ... Baylor Trent https://www.youtube.com/watch?v=mFBJwIGazjQ
Ten serial może i nie jest nadzwyczajny, ale obejrzałem cały sezon i nawet spoko mi się oglądało... Ma swoje minusy- zwłaszcza słabą jakość scenografii, ale historia jest opowiedziana w sposób całkiem przyjemny i niewymagający wielkiego skupienia. Po prostu typowa space opera na pokładzie nie do końca sprawnego statku kosmicznego...
Ten serial może i nie jest nadzwyczajny, ale obejrzałem cały sezon i nawet spoko mi się oglądało... Ma swoje minusy- zwłaszcza słabą jakość scenografii, ale historia jest opowiedziana w sposób całkiem przyjemny i niewymagający wielkiego skupienia. Po prostu typowa space opera na pokładzie nie do końca sprawnego statku kosmicznego...