Opis:
Detektyw Rufus Cotesworth i jego protegowana Imogene próbują rozwiązać sprawę morderstwa na liniowcu śródziemnomorskim, gdzie wszyscy coś ukrywają.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚, Obsada:
Violett Beane ... Imogene
Lauren Patten ... Anna
Angela Zhou ... Teddy
Pardis Saremi ... Leila
Hugo Diego Garcia ... Jules
Linda Emond ... Hilde Eriksen
Mandy Patinkin ... Rufus Cotesworth
Karoline ... Eleanor Chun
[b]Opis:[/b] Detektyw Rufus Cotesworth i jego protegowana Imogene próbują rozwiązać sprawę morderstwa na liniowcu śródziemnomorskim, gdzie wszyscy coś ukrywają.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚, [b]Obsada:[/b] Violett Beane ... Imogene Lauren Patten ... Anna Angela Zhou ... Teddy Pardis Saremi ... Leila Hugo Diego Garcia ... Jules Linda Emond ... Hilde Eriksen Mandy Patinkin ... Rufus Cotesworth Karoline ... Eleanor Chun https://www.youtube.com/watch?v=YIn-D8FVvwA
W opisach nie widziałem tego gatunku, a i na samym trailerze nie widać komediowych momentów. Ale może serial wpadnie na Disney+ to wtedy się zweryfikuje.
W opisach nie widziałem tego gatunku, a i na samym trailerze nie widać komediowych momentów. Ale może serial wpadnie na Disney+ to wtedy się zweryfikuje.
Nie skreślajcie tego serialu jak ja to chciałem uczynić. W trakcie drugiego już wiedziałem, że będę oglądał następne i tak mam za sobą 4 a już dzisiaj 6 ściągnąłem.
Nie skreślajcie tego serialu jak ja to chciałem uczynić. W trakcie drugiego już wiedziałem, że będę oglądał następne i tak mam za sobą 4 a już dzisiaj 6 ściągnąłem.