Opis:
Jimmy nie radzi sobie ze stratą żony, jednocześnie będąc ojcem, przyjacielem i terapeutą. Postanawia wypróbować nową technikę, którą stosuje wobec wszystkich: brutalną szczerość bez owijania w bawełnę. Czy Jimmy pomoże sobie, pomagając innym? Czy dzięki temu powróci do życia?
Produkcja: USA, Gatunek: Komedia,Dramat Obsada:
Jason Segel ... Jimmy Johns
Harrison Ford ... Dr Phil Rhodes
Christa Miller ... Liz
Jessica Williams ... Gaby
Oryginalny wpis dodany środa, 12 kwie 2023, 16:14
Zmiana daty wpisu w celu ustawienia jako startowego dla tematu.
[b]Opis:[/b] Jimmy nie radzi sobie ze stratą żony, jednocześnie będąc ojcem, przyjacielem i terapeutą. Postanawia wypróbować nową technikę, którą stosuje wobec wszystkich: brutalną szczerość bez owijania w bawełnę. Czy Jimmy pomoże sobie, pomagając innym? Czy dzięki temu powróci do życia?
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Komedia,Dramat [b]Obsada:[/b] Jason Segel ... Jimmy Johns Harrison Ford ... Dr Phil Rhodes Christa Miller ... Liz Jessica Williams ... Gaby https://www.youtube.com/watch?v=YjHfjQDWl1A [nfo]Oryginalny wpis dodany środa, 12 kwie 2023, 16:14 Zmiana daty wpisu w celu ustawienia jako startowego dla tematu.[/nfo]
„Terapia bez trzymanki" - nowy serial twórców „Teda Lasso" z Harrisonem Fordem i Jasonem Segelem zadebiutuje w Apple TV+ już w tym miesiącu.
Produkcja ma być serialem komediowym opowiadającym o pogrążonym w żałobie terapeucie, który zaczyna mówić swoim klientom wprost co o nich myśli. Ku zaskoczeniu obu stron jego działania szybko zaczynają przynosić bardzo pozytywne rezultaty, odmieniając nie tylko życia pacjentów, ale też głównego bohatera
„Terapia bez trzymanki" - nowy serial twórców „Teda Lasso" z Harrisonem Fordem i Jasonem Segelem zadebiutuje w Apple TV+ już w tym miesiącu. Produkcja ma być serialem komediowym opowiadającym o pogrążonym w żałobie terapeucie, który zaczyna mówić swoim klientom wprost co o nich myśli. Ku zaskoczeniu obu stron jego działania szybko zaczynają przynosić bardzo pozytywne rezultaty, odmieniając nie tylko życia pacjentów, ale też głównego bohatera
Obejrzałem parę odcinków, bardzo fajna produkcja, nieźle się parę razy uśmiałem.
Zwrócić tu uwagę należy na obecność samego Harrisona Forda w serialu, za często się to nie zdarza.
Obejrzałem parę odcinków, bardzo fajna produkcja, nieźle się parę razy uśmiałem. Zwrócić tu uwagę należy na obecność samego Harrisona Forda w serialu, za często się to nie zdarza.