Nie tworzyłem nowego wątku zapytam tutaj jeśli pozwolicie
Czy bylibyście chętni na stworzenie napisów do nowego policyjnego serialu brytyjskiego "Ridley". W roli głównej Adrian Dunbar czyli Ted Hastings z "Line of Duty" jest już 1 odcinek na torrentach ;-)
Nie tworzyłem nowego wątku zapytam tutaj jeśli pozwolicie :)
Czy bylibyście chętni na stworzenie napisów do nowego policyjnego serialu brytyjskiego "Ridley". W roli głównej Adrian Dunbar czyli Ted Hastings z "Line of Duty" :D jest już 1 odcinek na torrentach ;-)
Skalpel pisze: 30 sierpnia 2022, 20:21
Nie tworzyłem nowego wątku zapytam tutaj jeśli pozwolicie
Nie pozwolimy i wydzielimy do nowego wątku, korzystając z tego posta.
Wczoraj próbnie zerknąłem i mocno mnie uśpił, aż do... śpiewającego Adriana.
Tak więc na razie trudno powiedzieć, czy mi się podoba, do napek na pewno zniechęca ilość linii, to procedural, gdzie odcinki są po 90 min - zatem jest grubo ponad 1000 linii...
[quote=Skalpel post_id=121429 time=1661883662 user_id=152772] Nie tworzyłem nowego wątku zapytam tutaj jeśli pozwolicie :) [/quote]
Nie pozwolimy i wydzielimy do nowego wątku, korzystając z tego posta. ;)
Wczoraj próbnie zerknąłem i mocno mnie uśpił, aż do... śpiewającego Adriana. :D ;) Tak więc na razie trudno powiedzieć, czy mi się podoba, do napek na pewno zniechęca ilość linii, to procedural, gdzie odcinki są po 90 min - zatem jest grubo ponad 1000 linii...
Zacząłem tłumaczyć ten serial, ale nie jestem pewien, jak mi pójdzie. Jeśli skończę, to umieszczę na opensubtitles.org... Proszę tylko nie oczekiwać profesjonalizmu, jestem raczej amatorem
Zacząłem tłumaczyć ten serial, ale nie jestem pewien, jak mi pójdzie. Jeśli skończę, to umieszczę na opensubtitles.org... Proszę tylko nie oczekiwać profesjonalizmu, jestem raczej amatorem :)
Jestem po dwóch odcinkach Ridleya - hmmmm spokojny tzw procedural drama i nawet odpowiada mi ten klimat a Adrian Dunbar śpiewający powala mnie z nóg. Podejrzewam, że młodsza widownia odbierze ten serial jako nieco nudny bo jego istotą jest moim skromnym zdaniem ta formalność pracy policyjnej ale i dylematy detektywów tam pracujących. Z chęcią obejrzę pozostałe dwa odcinki.
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
Jestem po dwóch odcinkach Ridleya - hmmmm spokojny tzw procedural drama i nawet odpowiada mi ten klimat a Adrian Dunbar śpiewający powala mnie z nóg. Podejrzewam, że młodsza widownia odbierze ten serial jako nieco nudny bo jego istotą jest moim skromnym zdaniem ta formalność pracy policyjnej ale i dylematy detektywów tam pracujących. Z chęcią obejrzę pozostałe dwa odcinki.
To nie są napki, o których nieco wyżej pisał klejniczek ?
primavera "spokojny procedural drama" Super określenie, i już wiem, czemu mnie uśpił... chyba własnie dlatego, że do młodszej widowni się już raczej nie kwalifikuję.
To nie są napki, o których nieco wyżej pisał [ref=#105289]klejniczek[/ref] ? :)
[ref=#105289]primavera[/ref] "spokojny procedural drama" :D Super określenie, i już wiem, czemu mnie uśpił... chyba własnie dlatego, że do młodszej widowni się już raczej nie kwalifikuję. :D
sindar pisze: 27 września 2022, 08:58primavera "spokojny procedural drama" Super określenie, i już wiem, czemu mnie uśpił... chyba własnie dlatego, że do młodszej widowni się już raczej nie kwalifikuję.
“Jesus, Mary and Joseph and the wee donkey, can we just move this thing along before it drives us all round the bloody bend?”
[quote=sindar post_id=121535 time=1664261898 user_id=5739] [ref=#105289]primavera[/ref] "spokojny procedural drama" :D Super określenie, i już wiem, czemu mnie uśpił... chyba własnie dlatego, że do młodszej widowni się już raczej nie kwalifikuję. :D [/quote]