Opis:
W poszukiwaniu porwanej córki Antonio umyślnie trafia do okrytego złą sławą kolumbijskiego więzienia. Tym samym uruchamia lawinę zdarzeń, która odmienia życie wielu osób.
Netflix podpowiedział mi ten serial po obejrzeniu "Uwięzionych". I był to strzał w przysłowiową dziesiątkę. Kolejny hiszpański serial, który przypadł mi do gustu. Podobnie jak "Uwięzione" bazuje na fabularnych twistach, których jest co niemiara w każdym odcinku i co sprawia, że chce się oglądać dalej. Niestety nie jest pozbawiony wszelkiej maści uproszczeń, zbiegów okoliczności, przypadków, głupot i naiwności Jednak ma w sobie to coś, co sprawia, że nie można się od niego oderwać. Może zakończenie trochę zbyt cukierkowe, ale do przełknięcia. Jeśli liczymy na niezłą rozrywkę i przymkniemy oko na głupoty, to będziemy się świetnie bawić. Ze swojej strony polecam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2021, 13:36 przez delta1908, łącznie zmieniany 1 raz.
Opis: W poszukiwaniu porwanej córki Antonio umyślnie trafia do okrytego złą sławą kolumbijskiego więzienia. Tym samym uruchamia lawinę zdarzeń, która odmienia życie wielu osób.
Netflix podpowiedział mi ten serial po obejrzeniu "Uwięzionych". I był to strzał w przysłowiową dziesiątkę. Kolejny hiszpański serial, który przypadł mi do gustu. Podobnie jak "Uwięzione" bazuje na fabularnych twistach, których jest co niemiara w każdym odcinku i co sprawia, że chce się oglądać dalej. Niestety nie jest pozbawiony wszelkiej maści uproszczeń, zbiegów okoliczności, przypadków, głupot i naiwności :D Jednak ma w sobie to coś, co sprawia, że nie można się od niego oderwać. Może zakończenie trochę zbyt cukierkowe, ale do przełknięcia. Jeśli liczymy na niezłą rozrywkę i przymkniemy oko na głupoty, to będziemy się świetnie bawić. Ze swojej strony polecam :super:
Zobaczymy czy mi też tak samo podpowie, ogólnie opis brzmi dość ciekawie, hiszpańskie produkcje mają to coś, co sprawia, że nielogiczne rozwiązania czy absurdalne zachowania bohaterów nie kłują za bardzo w oczy
"Uwięzione" dobrze się ogląda, sporo ciekawych wątków, ale oczywiście tak jak piszesz wyżej - dużo uproszczeń, zbyt prostych rozwiązań, jako jednak zwykła, czysta rozrywka sprawuje się ten serial doskonale.
Zobaczymy czy mi też tak samo podpowie, ogólnie opis brzmi dość ciekawie, hiszpańskie produkcje mają to coś, co sprawia, że nielogiczne rozwiązania czy absurdalne zachowania bohaterów nie kłują za bardzo w oczy :-) "Uwięzione" dobrze się ogląda, sporo ciekawych wątków, ale oczywiście tak jak piszesz wyżej - dużo uproszczeń, zbyt prostych rozwiązań, jako jednak zwykła, czysta rozrywka sprawuje się ten serial doskonale.