Jeśli dobrze zrozumiałem, to Lubec jest za usunięciem nieaktualnych porad z nowego forum.
Poczekam, czy podobne znanie ma sindar i pozbędziemy się mylących nowych użytkowników wpisów.
(Nowy skrypt ma opcję ukrycia niektórych wpisów, a więc po wpisach zostanie ślad widoczny dla administratorów i moderatorów- to może ułatwić decyzję )
Jeśli dobrze zrozumiałem, to [ref=#28e222]Lubec[/ref] jest za usunięciem nieaktualnych porad z nowego forum. Poczekam, czy podobne znanie ma [ref=#199e15]sindar[/ref] i pozbędziemy się mylących nowych użytkowników wpisów. (Nowy skrypt ma opcję ukrycia niektórych wpisów, a więc po wpisach zostanie ślad widoczny dla administratorów i moderatorów- to może ułatwić decyzję ;) )
W wątkach seriali przy postach wyświetlały się przed aktualizacją forum flagi krajów.
W sumie nie wiem, czy to dalej potrzebne, ale się chyba do tego przyzwyczaiłem.
Dałoby się to przywrócić?
W wątkach seriali przy postach wyświetlały się przed aktualizacją forum flagi krajów. W sumie nie wiem, czy to dalej potrzebne, ale się chyba do tego przyzwyczaiłem. :D Dałoby się to przywrócić?
Flagi były, tylko ktoś robiący nowy skrypt uznał, że wielkość ikon tematów musi być bardzo ograniczona.
Zmieniłem to na 90% wielkości ikony (większe zasłaniały całkiem ikony forów).
Flagi były, tylko ktoś robiący nowy skrypt uznał, że wielkość ikon tematów musi być bardzo ograniczona. Zmieniłem to na 90% wielkości ikony (większe zasłaniały całkiem ikony forów).
Sirm chciał, Traf sam nigdy by tego forum nie znalazł
Edit:
Od aktualizacji minął już jakiś czas i widzę, że nikomu nie brakuje chata, więc chyba raczej nie będę go dodawał,
ale mam takie pytanie- robimy coś z tymi, którzy się rejestrują i nie napiszą choćby powitania?
Może potrzeba im jakiejś zachęty, skrótu do powitalnego tematu?
[ref=#105289]Sirm[/ref] chciał, [ref=#199e15]Traf[/ref] sam nigdy by tego forum nie znalazł ;P
Edit: Od aktualizacji minął już jakiś czas i widzę, że nikomu nie brakuje chata, więc chyba raczej nie będę go dodawał, ale mam takie pytanie- robimy coś z tymi, którzy się rejestrują i nie napiszą choćby powitania? Może potrzeba im jakiejś zachęty, skrótu do powitalnego tematu?
Skróty dodane- na belce nawigacyjnej, specjalnej stronie, w portalu i w prywatnej wiadomości, którą otrzyma nowy forumowicz.
Portalowy skrót widzieć będą jedynie nowo zarejestrowani użytkownicy.
Skróty dodane- na belce nawigacyjnej, specjalnej stronie, w portalu i w prywatnej wiadomości, którą otrzyma nowy forumowicz. Portalowy skrót widzieć będą jedynie nowo zarejestrowani użytkownicy.
Zmieniłem umiejscowienie wyszukiwarki- kiedy była w bannerze, to w ogóle nie było widać wpisywanego tekstu zapytania.
Myślę, że teraz wyszukiwanie będzie bardziej czytelne.
Zmieniłem umiejscowienie wyszukiwarki- kiedy była w bannerze, to w ogóle nie było widać wpisywanego tekstu zapytania. Myślę, że teraz wyszukiwanie będzie bardziej czytelne.