Myślę, że przydałby się nowy baner. Na święta zmieniłem ten który był przez długi czas, a nie chciałbym wracać do niego, bo może czas na coś z nowszej produkcji.
Napiszcie, co o tym myślicie i ewentualnie dajcie jakieś propozycje, co by miało na nim być
Myślę, że przydałby się nowy baner. Na święta zmieniłem ten który był przez długi czas, a nie chciałbym wracać do niego, bo może czas na coś z nowszej produkcji. Napiszcie, co o tym myślicie i ewentualnie dajcie jakieś propozycje, co by miało na nim być :)
Co do bannera nie mam specjalnych preferencji. A ten obecny jest dla mnie ok.
A co do modernizacji, to mam propozycję zdjęcia ze strony głównej sekcji: "NA ANTENIE / PRZERWA W EMISJI", z tego co widzę wiele z tamtych pozycji ma nieaktualne statusy i podejrzewam, że nikt nie ma tyle czasu, żeby na bieżąco je aktualizować.
Co do bannera nie mam specjalnych preferencji. A ten obecny jest dla mnie ok.
A co do modernizacji, to mam propozycję zdjęcia ze strony głównej sekcji: "NA ANTENIE / PRZERWA W EMISJI", z tego co widzę wiele z tamtych pozycji ma nieaktualne statusy i podejrzewam, że nikt nie ma tyle czasu, żeby na bieżąco je aktualizować.
z banerami jeszcze jedno - trzeba od góry ciut miejsca przewidzieć na belkę.
I jeszcze jedno - nie mam pojęcia, jak zmienić banner w wersji mobilnej - jest tam jakaś prehistoria z Fortitude.
z banerami jeszcze jedno - trzeba od góry ciut miejsca przewidzieć na belkę. I jeszcze jedno - nie mam pojęcia, jak zmienić banner w wersji mobilnej - jest tam jakaś prehistoria z Fortitude.
Do wersji mobilnej baner nazywa się jakże odkrywczo- banner.jpg
Nie wiem tylko po jakie lich jest tak samo wielki, jak dla wersji desktopowej. Zobaczę, czy mniejszy nie będzie czasem lepszy
Co do mojego banera, to rzeczywiście, trzeba główne elementy umieszczać niżej
Do wersji mobilnej baner nazywa się jakże odkrywczo- banner.jpg Nie wiem tylko po jakie lich jest tak samo wielki, jak dla wersji desktopowej. Zobaczę, czy mniejszy nie będzie czasem lepszy :D
Co do mojego banera, to rzeczywiście, trzeba główne elementy umieszczać niżej :D