The Sopranos

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
linarek10
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

sopranos

Post autor: linarek10 »

cze czy sa juz wersje xvid asd sezonow 3-6 z góry thx
Obrazek
DROPBOX Rejestracja https://www.dropbox.com/referrals/NT...TE5?src=global 2G + 250 MB gratis
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

A widzisz je? http://www.tvshows.yoyo.pl/sopranos_the.html

Czyli nie ma. Więc czekaj lub poszukaj innych, jeśli jesteś niecierpliwy.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Po "Przystanku Alaska" kolejny serial do kupienia w kiosku. I zdaje się, że wychodzi całkiem tanio. No to kolejna kolekcja do zbierania :) Tym bardziej, że - wiem, wstyd - nie widziałem do tej pory :oops:

http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,3 ... prano.html

A te wydania Wyborczej są dość ładne i poręczniejsze niż te Alaskowe. Przynajmniej "Ekipa" była bardzo gustowna.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

chyba właśnie skuszę się i będę regularnie kupował. po obliczeniu ile to wyjdzie to za całość będzie 550 zeta (1-6 sezon) a w empiku wszystkie sezony kosztują 860 zł, więc się raczej opłaca ;)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

No właśnie dzisiaj widziałem reklamę na przystanku i się trochę zasmuciłem. Co jak co, ale taki serial chcę mieć w dobrym wydaniu, więc jak mnie kiedyś najdzie wena na oryginalne Soprano to kupię je w porządnym boxie.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

O! Nawet nie wiedziałem, a muszę przyznać, że łakomy kąsek. Będę musiał sie tylko zastanowić, czy nie lepiej zainwestować w wersję pudełkową... w końcu lepiej będzie się prezentowała na półce xD
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Tyle że na pudełkową trzeba wydać od ręki koszmarne pieniądze, a tak, to się rozłoży i człowiek aż tak nie odczuje :) A powtarzam - te wydania GW wyglądają naprawdę nieźle, dodają do tego pudełko i wygląda kapitalnie - kto ma "Ekipę" ten wie :) Co innego "Alaska" bezsensowne, nieforemne książki - no ale to jedyna sensowna opcja kupna tego serialu w Polsce na dzień dzisiejszy, niestety.
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Też się zastanawiam nad kupnem
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

A przypadkiem w GW Sopranos właśnie też nie będzie z książkami? Bo coś właśnie czytałem o tym i się przewinęło, że książki, a w środku miedzy innymi "przepisy na dania, które przyrządzają główni bohaterowi"
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

W każdym tomie płyta z 3 odcinkami + Książka a w niej streszczenia fabuły, charakterystyki bohaterów oraz wywiady z twórcami i aktorami, a dla wielbiciel kuchni włoskiej - przepisy na dania przyrządzane przez bohaterów serialu.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Nabyłem pierwszy numer z kolekcji i przyznaję, że rzecz to bardzo ładna. Gustowne, odpowiednio foremne opakowanie - książeczka kształtem zbliżona bardzo do typowej wielkości pudełka na dvd. Same teksty w książeczce tradycyjnie - jednym się spodobają, inni uznają za niepotrzebne, ale wstydu nie ma, jest też - wspomniany przez MoszeUsza - przepis kulinarny.

Dobrze przygotowana sama płyta, ładne menu wyboru, dźwięk 5. 1, bardzo dobra jakość obrazu. Napisy polskie oczywiście są. Nie ma lektora, no ale to chyba dla większości raczej zaleta, niż wada :)

No cóż, widzę już, że zbierać będę, a i na oglądanie się cieszę, bo to mój pierwszy raz będzie z tym serialem (wiem, wstyd) :)
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Też kupiłem, przepis jest i będzie cała książka kucharska, polecam wszystkim.

Wydanie jest bardzo dobre ale jest 1 wada w opisach postaci. Przy opisach postaci (w tym numerze jest Tony i Meadow) jest opisane wszystko z 6 sezonów. Spoiler na spoilerze. Np przy Tonym kto okaże się zdrajcą kogo Tony będzie musiał zabić itp. Jak ktoś nie oglądał to radze nie czytać.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

O, dobrze wiedzieć. Szczerze mówiąc, to z reguły tych różnych książeczek nie czytam w ogóle (np. "Alaska"), ważna jest zawartość płytowa :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

też zakupiłem, i pewnie kupie również następne. Wydanie całkiem wporządku jest, choć ja wolałbym żeby było w pudełku typu dvd-slim. Troche denerwuje też papier w książeczce :/ Na czarnym śliskim papierze ledwo się dotknie palcami i zostają już świecące ślady... :evil:
Wiecie czy za każdym razem będą 3 odcinki? czy tylko na rozpoczęcie edycji dali tak?
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No proszę, a dziś cztery odcinki w Wyborczej. Fajnie :) I ładne pudełeczko do złożenia na 3 sezony. Naprawdę przyzwoicie będzie kolekcja wyglądała :)
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

The Sopranos

Post autor: Steryd »

The Sopranos
(Rodzina Soprano)
Obrazek
Obrazek

Bijący rekordy oglądalności serial TV, który wyróżniono licznymi nagrodami. Tony Soprano mieszka w domku na przedmieściach w New Jersey, jest ojcem rodziny i... szefem miejscowej mafii. Kłopoty w "pracy" i w domu zdają się go przerastać, zwraca się więc o pomoc do lekarki-psychiatry, która nie do końca zdaje sobie sprawę, kim jest jej pacjent.
opis dystrybutora

Rodzina Sopranos to mafiozi. Są oni jednak pokazani w zupełnie innym, nowym świetle- pozbawieni charakterystycznej legendy i bezwzględności. Tony Soprano to twardy mężczyzna, zmagający się nie tylko z depczącymi mu po piętach agentami FBI ale także ze swymi córkami i żoną, co zmusza go do zapisania się na wizytę do psychoterapeutki.
opis z tvshows.yoyo.pl

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Odcinki w sieci: Obrazek
Napisy: Obrazek
Jeśli chodzi o napisy, to z napiprojekt ściągałem do 3 i 4 sezonu. 6 sezon jest na napisy24.pl.
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Piekny serial :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Problem to (chyba! - bo nie pamiętam już) czwarty odcinek pierwszego sezonu.
Oryginalna wersja dostępna w sieci torrent ma błędy w ścieżce audio tak, że nie da się rozkompresowac audio a co za tym idzie wystawic sezonu pierwszego.
Nie ma sensu też wystawiac od drugiego sezonu.
Dlatego serial 'leży'.

Jedyna możliwosc to taka, że ktos mógłby pobrac ten odcinek z e2k jesli tam jest w innej wersji, wgrac na jekis serwer i dac mi linka - pobiore i sprawdze czy poddaje sie rekompresji.
Dlaczego sam nie moge pobrac z e2k? specyfikacja mojej sieci nie pozwala mi na korzystanie z osiołka.
Obrazek When Dreams Come True...
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

xvidasd pisze:Problem to (chyba! - bo nie pamiętam już) czwarty odcinek pierwszego sezonu.
Tak, to jest ten odcinek. Ja widziałem chyba wszystkie możliwe wersje tego odcinka(wszystko przez torrent) i każda miała tą samą wadę - brak dźwięku. Odcinek z warezu też nie miał dźwięku.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ