The Sopranos
-
linarek10
Wskaż do odpowiedzi - witam
- youtube Warszawa
sopranos
cze czy sa juz wersje xvid asd sezonow 3-6 z góry thx
-
Wskaż do odpowiedzi
A widzisz je? http://www.tvshows.yoyo.pl/sopranos_the.html
Czyli nie ma. Więc czekaj lub poszukaj innych, jeśli jesteś niecierpliwy.
Czyli nie ma. Więc czekaj lub poszukaj innych, jeśli jesteś niecierpliwy.
-
Wskaż do odpowiedzi
Po "Przystanku Alaska" kolejny serial do kupienia w kiosku. I zdaje się, że wychodzi całkiem tanio. No to kolejna kolekcja do zbierania
Tym bardziej, że - wiem, wstyd - nie widziałem do tej pory :oops:
http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,3 ... prano.html
A te wydania Wyborczej są dość ładne i poręczniejsze niż te Alaskowe. Przynajmniej "Ekipa" była bardzo gustowna.

http://www.dodatkidogazet.pl/film/rid,3 ... prano.html
A te wydania Wyborczej są dość ładne i poręczniejsze niż te Alaskowe. Przynajmniej "Ekipa" była bardzo gustowna.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Tyle że na pudełkową trzeba wydać od ręki koszmarne pieniądze, a tak, to się rozłoży i człowiek aż tak nie odczuje
A powtarzam - te wydania GW wyglądają naprawdę nieźle, dodają do tego pudełko i wygląda kapitalnie - kto ma "Ekipę" ten wie
Co innego "Alaska" bezsensowne, nieforemne książki - no ale to jedyna sensowna opcja kupna tego serialu w Polsce na dzień dzisiejszy, niestety.

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Nabyłem pierwszy numer z kolekcji i przyznaję, że rzecz to bardzo ładna. Gustowne, odpowiednio foremne opakowanie - książeczka kształtem zbliżona bardzo do typowej wielkości pudełka na dvd. Same teksty w książeczce tradycyjnie - jednym się spodobają, inni uznają za niepotrzebne, ale wstydu nie ma, jest też - wspomniany przez MoszeUsza - przepis kulinarny.
Dobrze przygotowana sama płyta, ładne menu wyboru, dźwięk 5. 1, bardzo dobra jakość obrazu. Napisy polskie oczywiście są. Nie ma lektora, no ale to chyba dla większości raczej zaleta, niż wada
No cóż, widzę już, że zbierać będę, a i na oglądanie się cieszę, bo to mój pierwszy raz będzie z tym serialem (wiem, wstyd)
Dobrze przygotowana sama płyta, ładne menu wyboru, dźwięk 5. 1, bardzo dobra jakość obrazu. Napisy polskie oczywiście są. Nie ma lektora, no ale to chyba dla większości raczej zaleta, niż wada

No cóż, widzę już, że zbierać będę, a i na oglądanie się cieszę, bo to mój pierwszy raz będzie z tym serialem (wiem, wstyd)

-
Wskaż do odpowiedzi
Też kupiłem, przepis jest i będzie cała książka kucharska, polecam wszystkim.
Wydanie jest bardzo dobre ale jest 1 wada w opisach postaci. Przy opisach postaci (w tym numerze jest Tony i Meadow) jest opisane wszystko z 6 sezonów. Spoiler na spoilerze. Np przy Tonym kto okaże się zdrajcą kogo Tony będzie musiał zabić itp. Jak ktoś nie oglądał to radze nie czytać.
Wydanie jest bardzo dobre ale jest 1 wada w opisach postaci. Przy opisach postaci (w tym numerze jest Tony i Meadow) jest opisane wszystko z 6 sezonów. Spoiler na spoilerze. Np przy Tonym kto okaże się zdrajcą kogo Tony będzie musiał zabić itp. Jak ktoś nie oglądał to radze nie czytać.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
też zakupiłem, i pewnie kupie również następne. Wydanie całkiem wporządku jest, choć ja wolałbym żeby było w pudełku typu dvd-slim. Troche denerwuje też papier w książeczce :/ Na czarnym śliskim papierze ledwo się dotknie palcami i zostają już świecące ślady... :evil:
Wiecie czy za każdym razem będą 3 odcinki? czy tylko na rozpoczęcie edycji dali tak?
Wiecie czy za każdym razem będą 3 odcinki? czy tylko na rozpoczęcie edycji dali tak?
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
The Sopranos
The Sopranos
(Rodzina Soprano)

Bijący rekordy oglądalności serial TV, który wyróżniono licznymi nagrodami. Tony Soprano mieszka w domku na przedmieściach w New Jersey, jest ojcem rodziny i... szefem miejscowej mafii. Kłopoty w "pracy" i w domu zdają się go przerastać, zwraca się więc o pomoc do lekarki-psychiatry, która nie do końca zdaje sobie sprawę, kim jest jej pacjent.
opis dystrybutora
Rodzina Sopranos to mafiozi. Są oni jednak pokazani w zupełnie innym, nowym świetle- pozbawieni charakterystycznej legendy i bezwzględności. Tony Soprano to twardy mężczyzna, zmagający się nie tylko z depczącymi mu po piętach agentami FBI ale także ze swymi córkami i żoną, co zmusza go do zapisania się na wizytę do psychoterapeutki.
opis z tvshows.yoyo.pl

Odcinki w sieci:
Napisy:
Jeśli chodzi o napisy, to z napiprojekt ściągałem do 3 i 4 sezonu. 6 sezon jest na napisy24.pl.
(Rodzina Soprano)

Bijący rekordy oglądalności serial TV, który wyróżniono licznymi nagrodami. Tony Soprano mieszka w domku na przedmieściach w New Jersey, jest ojcem rodziny i... szefem miejscowej mafii. Kłopoty w "pracy" i w domu zdają się go przerastać, zwraca się więc o pomoc do lekarki-psychiatry, która nie do końca zdaje sobie sprawę, kim jest jej pacjent.
opis dystrybutora
Rodzina Sopranos to mafiozi. Są oni jednak pokazani w zupełnie innym, nowym świetle- pozbawieni charakterystycznej legendy i bezwzględności. Tony Soprano to twardy mężczyzna, zmagający się nie tylko z depczącymi mu po piętach agentami FBI ale także ze swymi córkami i żoną, co zmusza go do zapisania się na wizytę do psychoterapeutki.
opis z tvshows.yoyo.pl

Odcinki w sieci:

Napisy:

Jeśli chodzi o napisy, to z napiprojekt ściągałem do 3 i 4 sezonu. 6 sezon jest na napisy24.pl.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Problem to (chyba! - bo nie pamiętam już) czwarty odcinek pierwszego sezonu.
Oryginalna wersja dostępna w sieci torrent ma błędy w ścieżce audio tak, że nie da się rozkompresowac audio a co za tym idzie wystawic sezonu pierwszego.
Nie ma sensu też wystawiac od drugiego sezonu.
Dlatego serial 'leży'.
Jedyna możliwosc to taka, że ktos mógłby pobrac ten odcinek z e2k jesli tam jest w innej wersji, wgrac na jekis serwer i dac mi linka - pobiore i sprawdze czy poddaje sie rekompresji.
Dlaczego sam nie moge pobrac z e2k? specyfikacja mojej sieci nie pozwala mi na korzystanie z osiołka.
Oryginalna wersja dostępna w sieci torrent ma błędy w ścieżce audio tak, że nie da się rozkompresowac audio a co za tym idzie wystawic sezonu pierwszego.
Nie ma sensu też wystawiac od drugiego sezonu.
Dlatego serial 'leży'.
Jedyna możliwosc to taka, że ktos mógłby pobrac ten odcinek z e2k jesli tam jest w innej wersji, wgrac na jekis serwer i dac mi linka - pobiore i sprawdze czy poddaje sie rekompresji.
Dlaczego sam nie moge pobrac z e2k? specyfikacja mojej sieci nie pozwala mi na korzystanie z osiołka.

-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial