Byle nie spożywczego bo mogło by Ci nie posłużyć...
Spoiler:
Świetny serial i tyle - nie do końca tylko chyba zrozumiałem co się z Nastką stało - dlaczego szeryf jej te gofry w lesie zostawił? Symbolicznie czy też Nastka przeszła na drugą stronę? Duchowo czy fizycznie? Chyba fizycznie skoro mogła by zjeść gofra... A skoro tak co ją tam trzyma?
I choć serial kończy się ciekawą sceną to nie jestem przekonany czy drugi sezon, jeśli ma powstać, będzie kontynuacją tematu - bo i po co skoro wszystko zostało wyjaśnione?
Chyba, że wymyślą inną historię, w całkiem innym miasteczku i z inną obsadą - wtedy choć trochę było by żal, to jednak mogło by być interesująco.
Byle nie spożywczego bo mogło by Ci nie posłużyć... :-)) [spoiler]Świetny serial i tyle - nie do końca tylko chyba zrozumiałem co się z Nastką stało - dlaczego szeryf jej te gofry w lesie zostawił? Symbolicznie czy też Nastka przeszła na drugą stronę? Duchowo czy fizycznie? Chyba fizycznie skoro mogła by zjeść gofra... A skoro tak co ją tam trzyma? :scratch:
I choć serial kończy się ciekawą sceną to nie jestem przekonany czy drugi sezon, jeśli ma powstać, będzie kontynuacją tematu - bo i po co skoro wszystko zostało wyjaśnione? Chyba, że wymyślą inną historię, w całkiem innym miasteczku i z inną obsadą - wtedy choć trochę było by żal, to jednak mogło by być interesująco.[/spoiler]
Gumy Turbo nie miały daty przydatności do spożycia, nie musiały.
Plan jest taki : "The Breakfast Club", "Bliskie spotkania trzeciego stopnia", "The Goonies", a potem "The Evil Dead", "Evil Dead II", "Army of Darkness", w ramach przymiarki do serialu "Ash vs. Evil Dead"
Spoiler:
D: Mr. Clarke? It's Dustin.
C: Dustin? Is everything okay?
D: Yeah, yeah. I just, I...
I have a science question.
C: It's ten o'clock on Saturday.
Why don't we pick this up...
D: Do you know anything
about sensory deprivation tanks?
Specifically how to build one?
C: Sensory deprivation?
[stutters] What is this for?
D: Fun.
C: Okay. Well...
Why don't we talk about it Monday?
After school, okay?
D: You always say
we should never stop being curious.</i>
To always open any curiosity door we find.
C: Dustin...
D:Why are you keeping
this curiosity door locked?
Uwielbiam ten fragment.
Will pod koniec wypluwa "potworka" do zlewu, dając do zrozumienia, że to nie koniec historii i prawdopodobnie twórcy będą podążać tym tropem.
Gofry musiały być dla Nastki, co mnie akurat bardzo cieszy, bo chciałbym ją zobaczyć w drugiej serii, podobnie jak Mike'a i Dustina
Gumy Turbo nie miały daty przydatności do spożycia, nie musiały. ;)
Plan jest taki : "The Breakfast Club", "Bliskie spotkania trzeciego stopnia", "The Goonies", a potem "The Evil Dead", "Evil Dead II", "Army of Darkness", w ramach przymiarki do serialu "Ash vs. Evil Dead" :ok
[spoiler]D: Mr. Clarke? It's Dustin. C: Dustin? Is everything okay? D: Yeah, yeah. I just, I... I have a science question. C: It's ten o'clock on Saturday. Why don't we pick this up... D: Do you know anything about sensory deprivation tanks? Specifically how to build one? C: Sensory deprivation? [stutters] What is this for? D: Fun. :D C: Okay. Well... Why don't we talk about it Monday? After school, okay? D: You always say we should never stop being curious.</i> To always open any curiosity door we find. C: Dustin... D:Why are you keeping this curiosity door locked? :D
Uwielbiam ten fragment. :)
Will pod koniec wypluwa "potworka" do zlewu, dając do zrozumienia, że to nie koniec historii i prawdopodobnie twórcy będą podążać tym tropem. Gofry musiały być dla Nastki, co mnie akurat bardzo cieszy, bo chciałbym ją zobaczyć w drugiej serii, podobnie jak Mike'a i Dustina[/spoiler]
Skoro muszę.
Z powyższej listy zostało mi już tylko "The Goonies", w dzieciństwie oglądałem tylko fragmentami, dlatego zostawiłem go sobie na koniec. "Stand by me" nie kojarzę, chyba nawet o nim nie słyszałem, ciekawe.
Skoro muszę. ;) Z powyższej listy zostało mi już tylko "The Goonies", w dzieciństwie oglądałem tylko fragmentami, dlatego zostawiłem go sobie na koniec. "Stand by me" nie kojarzę, chyba nawet o nim nie słyszałem, ciekawe.
A ja w końcu zabrałem się za Stranger Things i... nie mogę się od niego oderwać.
Już żałuję, że tylko dwa odcinki tego sezonu przede mną. Rzadko ostatnio bywało, że seriale oglądałem ciągiem, a z tym tak mam.
A ja w końcu zabrałem się za Stranger Things i... nie mogę się od niego oderwać. Już żałuję, że tylko dwa odcinki tego sezonu przede mną. Rzadko ostatnio bywało, że seriale oglądałem ciągiem, a z tym tak mam. :)
[quote="Nazgul"]"Stand by me" jest oparta na opowiadaniu Kinga, a twórcy ST nawet nie ukrywali inspiracji tym pisarzem ;) Myślę, że Ci się spodoba.[/quote]
"The plan is to continue with this set of characters while introducing a few critical key new ones next season. So I’ll just say that a lot of the big mysteries get answered at the end of Season 1, but we are very much kind of unearthing new problems and questions that merit future stories and future investigation in the most enjoyable way. So we are in love with our cast and our characters.
Wypowiedź jednego z twórców, która bardzo mnie ucieszyła.
"[b]The plan is to continue with this set of characters while introducing a few critical key new ones next season.[/b] So I’ll just say that a lot of the big mysteries get answered at the end of Season 1, but we are very much kind of unearthing new problems and questions that merit future stories and future investigation in the most enjoyable way. [b]So we are in love with our cast and our characters.[/b]
Wypowiedź jednego z twórców, która bardzo mnie ucieszyła. :ok
Dawno nie żaden serial tak nie wciągnął. Bardzo fajna pozycja. I czekam na kolejny sezon.
Niby nic nowego w sumie nie zaproponowali ale jakoś to fajnie podane. Czołówka jest świetna.
No i bardzo fajnie dobrana ścieżka dzwiękowa.
Dwie sceny tylko zaprzatają mi głowe.
Jedna to to o czym pisał ASD
Spoiler:
Zostawienie gofrów w lesie a druga to limuzyna pod szpitalem do której wsiadł szeryf. Czy to kwestia tego że się ułożył z rządem?
Dawno nie żaden serial tak nie wciągnął. Bardzo fajna pozycja. I czekam na kolejny sezon. Niby nic nowego w sumie nie zaproponowali ale jakoś to fajnie podane. Czołówka jest świetna. No i bardzo fajnie dobrana ścieżka dzwiękowa. Dwie sceny tylko zaprzatają mi głowe. Jedna to to o czym pisał ASD [spoiler]Zostawienie gofrów w lesie a druga to limuzyna pod szpitalem do której wsiadł szeryf. Czy to kwestia tego że się ułożył z rządem?[/spoiler]