Rob Lowe zagra rolę Ojca Jude, watykańskiego adwokata diabła w 10-odcinkowym brytyjskim odważnym komediodramacie Apocalypse Slough stacji Sky.
Jude, wraz z grupą zwykłych ludzi, zamierza oglądać w telewizji kres ludzkości, który nieubłaganie nadciąga wraz z potężną kometą zbliżającą się do Ziemi.
W obsadzie serialu pojawią się ponadto Jenna Fischer, Megan Mullally, Mathew Baynton (Yonderland), Pauline Quirke (Broadchurch), Patterson Joseph (Babylon) i Joel Fry (Game Of Thrones).
Premiera serialu jest planowana na ten rok.
Myślę, że warto śledzić losy tego projektu.
[newsimg=left]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/lowe.jpg[/newsimg] Rob Lowe zagra rolę Ojca Jude, watykańskiego adwokata diabła w 10-odcinkowym brytyjskim odważnym komediodramacie Apocalypse Slough stacji Sky. Jude, wraz z grupą zwykłych ludzi, zamierza oglądać w telewizji kres ludzkości, który nieubłaganie nadciąga wraz z potężną kometą zbliżającą się do Ziemi. W obsadzie serialu pojawią się ponadto Jenna Fischer, Megan Mullally, Mathew Baynton (Yonderland), Pauline Quirke (Broadchurch), Patterson Joseph (Babylon) i Joel Fry (Game Of Thrones). Premiera serialu jest planowana na ten rok. Myślę, że warto śledzić losy tego projektu.
Okazuje się, że serial ma nowy tytuł You, Me and the Apocalypse i, co więcej, miał już swoją premierę.
A nawet... do pierwszego odcinka są już polskie literki.
A że noty przyzwoite - chyba warto się nim zainteresować.
Okazuje się, że serial ma nowy tytuł You, Me and the Apocalypse i, co więcej, miał już swoją premierę. A nawet... do pierwszego odcinka są już polskie literki. A że noty przyzwoite - chyba warto się nim zainteresować.
Pierwszy odcinek kapitalny. Może nie jest to typowa komedia, ale w zasadzie kompletnie nie wiedziałem, czego się spodziewać. I jakież to było pozytywne zaskoczenie. Czekam na ciąg dalszy
Pierwszy odcinek kapitalny. Może nie jest to typowa komedia, ale w zasadzie kompletnie nie wiedziałem, czego się spodziewać. I jakież to było pozytywne zaskoczenie. Czekam na ciąg dalszy :)
To jest dokladnie taki humor, jaki uwielbiam Jesli polubilo sie Mathew Bayntona w Wrong Mans, to tutaj tez Was kupi - ja patrze na niego i juz chce mi sie smiac Czuje, ze bedzie dobrze, swietnie dobrani bohaterowie, fajny sposob krecenia, kilka swietnych ujec i historia interesujaca, do czego nas to wszystko zaprowadzi. Czekam na kolejne literki
To jest dokladnie taki humor, jaki uwielbiam :) Jesli polubilo sie Mathew Bayntona w Wrong Mans, to tutaj tez Was kupi - ja patrze na niego i juz chce mi sie smiac :) Czuje, ze bedzie dobrze, swietnie dobrani bohaterowie, fajny sposob krecenia, kilka swietnych ujec i historia interesujaca, do czego nas to wszystko zaprowadzi. Czekam na kolejne literki :D
[Sky1/NBC]: [2015], Na antenie Produkcja: Wielka Brytania,USA Gatunek: Komedia,Dramat, Dokładna data premiery: 2015-09-30 Reżyseria: Saul Metzstein,Tim Kirkby, Scenariusz: Iain Hollands,Richard Welsh
Komediodramat You, Me and the Apocalypse opowiada historię grupy zwykłych ludzi, która zamierza oglądać w telewizji kres ludzkości.
Kres ten nieubłaganie nadciąga wraz z potężną kometą zbliżającą się do Ziemi.
Komediodramat You, Me and the Apocalypse opowiada historię grupy zwykłych ludzi, która zamierza oglądać w telewizji kres ludzkości. Kres ten nieubłaganie nadciąga wraz z potężną kometą zbliżającą się do Ziemi.