Nowojorski gangster Frank Tagliano zgadza się zeznawać przeciwko swojemu szefowi, pod warunkiem, że zostanie objęty programem ochrony świadków. Przeprowadza się do norwegi by tam rozpocząć nowe życie.
Dziwne, że nikt nie napisał wcześniej o tym serialu. Jak dotąd trzy sezony po osiem odcinków. Są polskie napisy, ale nie wiem czy do wszystkich odcinków.
Nowojorski gangster Frank Tagliano zgadza się zeznawać przeciwko swojemu szefowi, pod warunkiem, że zostanie objęty programem ochrony świadków. Przeprowadza się do norwegi by tam rozpocząć nowe życie.
https://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY
Dziwne, że nikt nie napisał wcześniej o tym serialu. Jak dotąd trzy sezony po osiem odcinków. Są polskie napisy, ale nie wiem czy do wszystkich odcinków.
Napisy są do całości.
Oglądnąłem już kilka odcinków i mam lekko mieszane uczucia. Oczywiście serial się trochę wlecze - to nie produkcje w stylu Gomorry (raczej jej przeciwieństwo), ale z drugiej strony ten spokój bardzo się udziela, przez co dobrze ogląda mi się go do snu
To serial bardziej komediowy niż sensacyjny, ze specyficznym Norweskim klimatem gdzie wszystko jest inne - włącznie ze sposobem kręcenia.
Obawiam się, że jednak nie dam rady oglądnąć wszystkich trzech sezonów - to chyba ponad moje siły...
Napisy są do całości. Oglądnąłem już kilka odcinków i mam lekko mieszane uczucia. Oczywiście serial się trochę wlecze - to nie produkcje w stylu Gomorry (raczej jej przeciwieństwo), ale z drugiej strony ten spokój bardzo się udziela, przez co dobrze ogląda mi się go do snu :D To serial bardziej komediowy niż sensacyjny, ze specyficznym Norweskim klimatem gdzie wszystko jest inne - włącznie ze sposobem kręcenia. Obawiam się, że jednak nie dam rady oglądnąć wszystkich trzech sezonów - to chyba ponad moje siły...