Dwa odcinki za nami... - kto jeszcze ogląda?
Dziwnie toczą się losy tej czwórki przyjaciół... - zastanawia mnie jednak dlaczego nakręcono tego aż tyle sezonów skoro serial jest raczej średniakiem?
Każdy kolejny sezon jest słabszy od poprzedniego i o ile pierwszy był całkiem dobry to obecny, czwarty, to już jakieś nieporozumienie. Oglądnąłem właśnie dwa odcinki czyli 50% z tego sezonu a akcja ledwo co się rozwinęła. Wygląda to tak jakby, kolejna przygoda miała się właśnie rozpocząć ale kiedy? w dwóch ostatnich odcinkach?
Kompletnie też nie rozumiem sensu tych "wizji"... - nie pasuje to do niczego...
Dwa odcinki za nami... - kto jeszcze ogląda? Dziwnie toczą się losy tej czwórki przyjaciół... - zastanawia mnie jednak dlaczego nakręcono tego aż tyle sezonów skoro serial jest raczej średniakiem? Każdy kolejny sezon jest słabszy od poprzedniego i o ile pierwszy był całkiem dobry to obecny, czwarty, to już jakieś nieporozumienie. Oglądnąłem właśnie dwa odcinki czyli 50% z tego sezonu a akcja ledwo co się rozwinęła. Wygląda to tak jakby, kolejna przygoda miała się właśnie rozpocząć ale kiedy? w dwóch ostatnich odcinkach? Kompletnie też nie rozumiem sensu tych "wizji"... - nie pasuje to do niczego...
Powstaje remake przygotowywany dla platformy Amazon. Do tej pory obsadzono trzech z pośród czterech Mad Dogs są to: Steve Zahn, Romany Malco i Ben Chaplin.
Serial będzie opowiadał o czterech starych przyjaciołach, którzy należeli do bractwa, a teraz po latach spotykają się i jadą na wycieczkę do Belize odwiedzić swojego bogatego kolegę. Jednak wycieczka nie przebiega tak jak by chcieli.
Za scenariusz odpowiada Cris Cole autor oryginału, który będzie producentem razem z Shawnem Ryanem. Charles McDougall wyreżyseruje pilota.
Powstaje remake przygotowywany dla platformy Amazon. Do tej pory obsadzono trzech z pośród czterech [i]Mad Dogs[/i] są to: Steve Zahn, Romany Malco i Ben Chaplin. Serial będzie opowiadał o czterech starych przyjaciołach, którzy należeli do bractwa, a teraz po latach spotykają się i jadą na wycieczkę do Belize odwiedzić swojego bogatego kolegę. Jednak wycieczka nie przebiega tak jak by chcieli. Za scenariusz odpowiada Cris Cole autor oryginału, który będzie producentem razem z Shawnem Ryanem. Charles McDougall wyreżyseruje pilota.
Ciekawe, że zagra w nim Ben Chaplin, który zagrał też w oryginale.
Mad Dogs UK był świetny ale tylko do końca pierwszego sezonu - potem wyszło już baardzo średnio. Ciekawe, czy wersja US też powtórzy ten błąd?
Ciekawe, że zagra w nim Ben Chaplin, który zagrał też w oryginale. Mad Dogs UK był świetny ale tylko do końca pierwszego sezonu - potem wyszło już baardzo średnio. Ciekawe, czy wersja US też powtórzy ten błąd?
[quote="Lubec"]"Mad Dogs" od Amazonona skończy się na pierwszym sezonie. Podobno twórcy i Amazon nie mogli dość do porozumienia co fabuły kontynuacji.[/quote]
Jakoś cięzko mi uwierzyć że nie chodzi o kase ale o treść fabuły.