Serial nigdy nie miał zbyt dużej oglądalności, choć w drugim sezonie jest niższa, paradoksalnie do jakości serialu,który w mojej skromnej opinii jest wyższy niż w pierwszym sezonie.
Choć cancel pewnie nikogo nie zdziwi, to jednak liczę że abc pozytywnie zaskoczy.
Marvel's Agent Carter [ABC]
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Re: Marvel's Agent Carter [ABC]
Hayley Atwell dostała główna rolę w nowym serialu ABC, więc wydaje mi się że szanse na nowy sezon są znikome.
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Szkoda byłaby gdyby ten tytuł dostał cancela. Hayley Atwell co prawda niezmiennie nie sprawdza się w roli "femme fatale" ale poza tym to przyjemny i nieźle zrobiony serial.Lubec pisze:Serial nigdy nie miał zbyt dużej oglądalności, choć w drugim sezonie jest niższa, paradoksalnie do jakości serialu,który w mojej skromnej opinii jest wyższy niż w pierwszym sezonie.
Choć cancel pewnie nikogo nie zdziwi, to jednak liczę że abc pozytywnie zaskoczy.
Ignorance is a virtue.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Serial został anulowany.
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Szkoda trochę, ale z drugiej strony patrząc na tragiczną oglądalność nie jest to zaskakująca decyzja.
Fajnie by jednak było gdyby Netflix przejął serial, żebyśmy mogli zobaczyć jak powstało S.H.I.E.L.D.
Fajnie by jednak było gdyby Netflix przejął serial, żebyśmy mogli zobaczyć jak powstało S.H.I.E.L.D.
Oceń ten serial