Zdaje się, że mogę siebie zacytować z poprzedniego posta : zabrałam się za oglądanie, niestety literki mi nie pasują do: Modus S01E02 720p HDTV x264-DoKtor. Na kompie hula i buczy, ale już na TV sporo się opóźniają. Ponawiam prośbę o pomoc
Zdaje się, że mogę siebie zacytować z poprzedniego posta : zabrałam się za oglądanie, niestety literki mi nie pasują do: Modus S01E02 720p HDTV x264-DoKtor. Na kompie hula i buczy, ale już na TV sporo się opóźniają. Ponawiam prośbę o pomoc :scratch:
W serialu jest to czego oczekiwałam i co lubię w skandynawskich i brytyjskich produkcjach. Nie znajdziemy tu akcji pędzącej na złamanie karku. Wszystko ma swój czas i kolejność, jeśli chodzi o wydarzenia, które jak to w kryminale związane są ze SPRAWĄ. Oczywiście nie będę pisała jaką, żeby nie ujawniać fabuły. Jak dla mnie ważni są uczestnicy tych wydarzeń i ich psychologiczna wiarygodność. jak na razie ok. Zobaczę co będzie dalej w kolejnych odsłonach. Jest dobrze, polecam.
W serialu jest to czego oczekiwałam i co lubię w skandynawskich i brytyjskich produkcjach. Nie znajdziemy tu akcji pędzącej na złamanie karku. Wszystko ma swój czas i kolejność, jeśli chodzi o wydarzenia, które jak to w kryminale związane są ze SPRAWĄ. Oczywiście nie będę pisała jaką, żeby nie ujawniać fabuły. Jak dla mnie ważni są uczestnicy tych wydarzeń i ich psychologiczna wiarygodność. jak na razie ok. Zobaczę co będzie dalej w kolejnych odsłonach. Jest dobrze, polecam. :ok