Apropos aktorów nowy odcinek The Mentalist pozwala niektórych znowu ujrzeć na ekranie ;-)
A sam serial kusi by obejrzeć go ponownie. Dla mnie to wielka szkoda że nie ma żadnej kontynuacji ST teraz w TV. Może na Fali nowego filmu i kontynuacji powstanie coś ciekawego.
Z ciekawości, co do serii ST - ile osób stąd gra lub grało w STO?
Ja grałem w demo, nawet całkiem, całkiem. Czekam z cierpliwością na Star Trek 2^^
Apropos aktorów nowy odcinek The Mentalist pozwala niektórych znowu ujrzeć na ekranie ;-)
A sam serial kusi by obejrzeć go ponownie. Dla mnie to wielka szkoda że nie ma żadnej kontynuacji ST teraz w TV. Może na Fali nowego filmu i kontynuacji powstanie coś ciekawego.
Z ciekawości, co do serii ST - ile osób stąd gra lub grało w STO?[/quote]
Ja grałem w demo, nawet całkiem, całkiem. ;) Czekam z cierpliwością na Star Trek 2^^
Wiem, że się powtarzam, ale od długiego już czasu czekam na RS Deep Space 9. Będę w krótce zaczynał ostatni sezon TNG i skończą mi się Star Trek-i . Czy jest jakaś szansa, że w najbliższym czasie pojawi się Deep Space 9?
Wiem, że się powtarzam, ale od długiego już czasu czekam na RS Deep Space 9. Będę w krótce zaczynał ostatni sezon TNG i skończą mi się Star Trek-i :(. Czy jest jakaś szansa, że w najbliższym czasie pojawi się Deep Space 9?
dobre pytanie - mozna od czasu do czasu przecytac o jakchs roznych projektach czy przymiarkach do seriali w starym czy tez nowym continuum, ale chyba do konkretow daleko.
dobre pytanie - mozna od czasu do czasu przecytac o jakchs roznych projektach czy przymiarkach do seriali w starym czy tez nowym continuum, ale chyba do konkretow daleko.
Jeden z takich newsow o serialu w nowym continuum np. tu [url]http://screenrant.com/new-star-trek-tv-show-roberto-orci/[/url]
Tylko ciekawe czy to będzie w starym uniwersum czy tym alternatywnym stworzonym przez J.J'a w filmach kinowych.
Przydała by się w końcu jakaś dobra space opera.
Tylko ciekawe czy to będzie w starym uniwersum czy tym alternatywnym stworzonym przez J.J'a w filmach kinowych. Przydała by się w końcu jakaś dobra space opera.
Oj byłoby grubo gdyby Pickard grał chociaż drugoplanową rolę w nowym projekcie Star Treka.Generalnie jeśli upchają technologiczny żargon w umiarkowany sposób, pokażą kosmos, walkę może nowe rasy i przeciwników to jestem jak najbardziej na tak Najbardziej obawiam się, że ograniczenia finansowe budżetu pozbawią serial efektów specjalnych na poziomie i cała magia wędrówki do gwiazd pryśnie.
Oj byłoby grubo gdyby Pickard grał chociaż drugoplanową rolę w nowym projekcie Star Treka.Generalnie jeśli upchają technologiczny żargon w umiarkowany sposób, pokażą kosmos, walkę może nowe rasy i przeciwników to jestem jak najbardziej na tak :-) Najbardziej obawiam się, że ograniczenia finansowe budżetu pozbawią serial efektów specjalnych na poziomie i cała magia wędrówki do gwiazd pryśnie.
Osobiście wolałbym żeby zrobili coś w stylu oryginalnego star treka i next generation, czyli zamiast rozwijać jakieś stare wątki niech skoczą w przyszłość, choćby nawet o 100 lat i tak wymyślą nową historię, nowe czasy, nowi bohaterowie, stare rasy wymieszane, sytuacja polityczna zmieniona i żeby lecieli do gwiazd, dalej i dalej, a nie siedzieć w miejscu w jednej bazie. Na dobrą sprawę, chyba chcę żeby wyszło z tego 'Crusade'...
Osobiście wolałbym żeby zrobili coś w stylu oryginalnego star treka i next generation, czyli zamiast rozwijać jakieś stare wątki niech skoczą w przyszłość, choćby nawet o 100 lat i tak wymyślą nową historię, nowe czasy, nowi bohaterowie, stare rasy wymieszane, sytuacja polityczna zmieniona i żeby lecieli do gwiazd, dalej i dalej, a nie siedzieć w miejscu w jednej bazie. Na dobrą sprawę, chyba chcę żeby wyszło z tego 'Crusade'...
asd pisze:To Ci dopiero ciekawostka...
Może być nieźle i trzymam kciuki, by w serialu pojawił się Kapitan Jean-Luc Picard:
bo to moja ulubiona postać.
Na pewno w regularnej obsadzie się nie pojawi, bo ma zobowiązania wobec innej produkcji. Ale fajnie by było jakby się chociaż gościnnie pojawił. A jeszcze lepiej jakby postaci z poprzednich seriali się co jakiś czas pojawiały
bo to moja ulubiona postać.[/quote] Na pewno w regularnej obsadzie się nie pojawi, bo ma zobowiązania wobec innej produkcji. Ale fajnie by było jakby się chociaż gościnnie pojawił. A jeszcze lepiej jakby postaci z poprzednich seriali się co jakiś czas pojawiały :)
Patrick Stewart wraca do roli Jean-Luca Picarda i zagra w nowym serialu ze świata Star Treka. Przy czym ogłoszono, że nie będzie to reboot, ale dalszy ciąg losów tej postaci.
Twórcą nowego serialu będzie Alex Kurtzman, który będzie również producentem.
Bardzo miła niespodzianka. Będę czekał na kolejne informacje dotyczące tej produkcji.
Patrick Stewart wraca do roli Jean-Luca Picarda i zagra w nowym serialu ze świata Star Treka. Przy czym ogłoszono, że nie będzie to reboot, ale dalszy ciąg losów tej postaci. Twórcą nowego serialu będzie Alex Kurtzman, który będzie również producentem.
Bardzo miła niespodzianka. Będę czekał na kolejne informacje dotyczące tej produkcji.