Producenci Frank Doelger (Gra o Tron) oraz Jonathan Stamp (Rzym) łączą siły i przygotowują się do realizacji nowego ambitnego serialu fantasy zatytułowanego The Perished Land.
Akcja serialu ma się rozgrywać we fikcyjnym prymitywnym świecie zwanym Talanton, w którym ludzkie szczepy i nadnaturalne siły pozostają w nirozerwalnym kontakcie.
Ciekawe... oby faktycznie było ambitnie.
[newsimg=left]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/lstrm2.jpg[/newsimg] Producenci Frank Doelger (Gra o Tron) oraz Jonathan Stamp (Rzym) łączą siły i przygotowują się do realizacji nowego ambitnego serialu fantasy zatytułowanego The Perished Land. Akcja serialu ma się rozgrywać we fikcyjnym prymitywnym świecie zwanym Talanton, w którym ludzkie szczepy i nadnaturalne siły pozostają w nirozerwalnym kontakcie. Ciekawe... oby faktycznie było ambitnie.
A jak dla mnie mogły by być W końcu takiego serialu oprócz 10th Kingdom, w telewizji nie było... ale czegoś nie oglądałem. Liczę że Shannara da radę, ale obejrzałbym coś w trochę bardziej mrocznych klimatach, moim marzeniem jest dobra ekranizacja świata Warhammera, który ma ogromny potencjał. Ale zobaczymy co zaprezentuje The Perished Land.
A jak dla mnie mogły by być :) W końcu takiego serialu oprócz [i]10th Kingdom[/i], w telewizji nie było... ale czegoś nie oglądałem. Liczę że [i]Shannara[/i] da radę, ale obejrzałbym coś w trochę bardziej mrocznych klimatach, moim marzeniem jest dobra ekranizacja świata Warhammera, który ma ogromny potencjał. Ale zobaczymy co zaprezentuje [i]The Perished Land[/i].
Sirm pisze:Przecież i Hercules i Xena były dobre, co marudzicie.
Nie twierdzę, że nie były. Ale to są tytuły, które miło powspominać, ale wracać do nich nie zamierzam, żeby sobie wspomnień nie psuć.
Jakiś nowy, współczesny typowo fantasy serial bym obejrzał, coś w stylu Hobbita.
[quote="Sirm"]Przecież i Hercules i Xena były dobre, co marudzicie.[/quote] Nie twierdzę, że nie były. Ale to są tytuły, które miło powspominać, ale wracać do nich nie zamierzam, żeby sobie wspomnień nie psuć. Jakiś nowy, współczesny typowo fantasy serial bym obejrzał, coś w stylu [i]Hobbita[/i].