Malcolm in the Middle (2000-2006)(Zwariowany świat Malcolma) produkcja: USA gatunek: Familijny , Komedia data premiery: 2000-01-09 (Świat) opis: "Rodzina Malcolma składa się z sześciorga skrajnie różnych osób. Sam Malcolm jest geniuszem, co wbrew pozorom, wcale nie ułatwia mu życia.. chodzi on bowiem do klasy specjalnej i jest pośmiewiskiem dla większości znajomych, a zwłaszcza dla własnego rodzeństwa. Zwariowany świat Malcolma pozwala obserwować współżycie tych oryginalnych charakterów, zmian jakie w nich zachodzą a przede wszystkim, przekomicznych sytuacji które pomiędzy nimi wynikają."
[b]Malcolm in the Middle (2000-2006)[/b] [i](Zwariowany świat Malcolma)[/i] [b]produkcja:[/b] USA gatunek: Familijny , Komedia [b]data premiery:[/b] 2000-01-09 (Świat) [b]opis: [/b]"Rodzina Malcolma składa się z sześciorga skrajnie różnych osób. Sam Malcolm jest geniuszem, co wbrew pozorom, wcale nie ułatwia mu życia.. chodzi on bowiem do klasy specjalnej i jest pośmiewiskiem dla większości znajomych, a zwłaszcza dla własnego rodzeństwa. Zwariowany świat Malcolma pozwala obserwować współżycie tych oryginalnych charakterów, zmian jakie w nich zachodzą a przede wszystkim, przekomicznych sytuacji które pomiędzy nimi wynikają."
[b]Kondycja serialu w sieci:[/b] [url]http://www.torrentz.com/search?q=malcolm+in+the+middle&x=0&y=0[/url] Badź wszystkie sezony dostepne na rapidshare (ewentualne linki na PW) [b]Napisy:[/b] [url]http://napisy24.pl/search.php?str=Malcolm+In+The+Middle[/url] Z napisami kiepsko 1-2 sezon przetlumaczony. Chociaz napiprojekt... Kto wie..
Oglądałem gdzieś, kiedyś, szczegółów nie pamiętam.
Jednak zapadł mi on w pamięć, bardzo zabawny, amerykańska rodzinka ukazana w krzywym zwierciadle. Z przyjemnością zobaczyłbym serial w formacie xvid asd.
W dodatku do postu neotps dodaje jeszcze linka do głównej piosenki serialu: ; )
Oglądałem gdzieś, kiedyś, szczegółów nie pamiętam. Jednak zapadł mi on w pamięć, bardzo zabawny, amerykańska rodzinka ukazana w krzywym zwierciadle. Z przyjemnością zobaczyłbym serial w formacie xvid asd.
W dodatku do postu neotps dodaje jeszcze linka do głównej piosenki serialu: http://www.youtube.com/watch?v=-qogTcleQIQ ; )
Co do napisów, to tłumaczy je polishchaser1 a ja zajmuje się korektą. Idzie to powoli średnio jakiś 1 odcinek na tydzień, a teraz jeszcze jest mała przerwa. Obecnie w tłumaczeniu jest 18 odcinek 2 sezonu.
Ale z tego co widzę to Polsat będzie pokazywał Malcolma przez wakacje od poniedziałku do piątku o 11.30. Nie mam pojęcia które sezony. Ale warto by było żeby ktoś to nagrywał i udostępniał w internecie.
Co do napisów, to tłumaczy je polishchaser1 a ja zajmuje się korektą. Idzie to powoli średnio jakiś 1 odcinek na tydzień, a teraz jeszcze jest mała przerwa. Obecnie w tłumaczeniu jest 18 odcinek 2 sezonu.
Ale z tego co widzę to Polsat będzie pokazywał Malcolma przez wakacje od poniedziałku do piątku o 11.30. Nie mam pojęcia które sezony. Ale warto by było żeby ktoś to nagrywał i udostępniał w internecie.
Tak, serial jest naprawde dobry. Zazwyczaj seriale komediowe sa malo smieszne dla mnie, ale ten.. Arcydzielo, chodz mialem przyjemnosc obejrzec zaledwie dwa sezony. Wiec jak panowie, da sie ten serial w divx asd wrzucic?:)
Tak, serial jest naprawde dobry. Zazwyczaj seriale komediowe sa malo smieszne dla mnie, ale ten.. Arcydzielo, chodz mialem przyjemnosc obejrzec zaledwie dwa sezony. Wiec jak panowie, da sie ten serial w divx asd wrzucic?:)
Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle) to amerykański sitcom, zajmujący u mnie pierwsze miejsce w kategorii komedii niesamowicie wciągających. Jeden z niewielu seriali, w którym wszystkie 7 sezonów zrealizowanych jest na równie wysokim poziomie.
Serial opowiada o przygodach dnia codziennego na pozór zwyczajnej rodziny z 4 synów. Zróżnicowanie charakterów, wieku, mentalności oraz charyzmy powoduje w tej rodzinie przezabawne konflikty. Serial godny polecenia wszystkim, którzy chociaż na moment chcą poczuć jak fascynujące i nieprzewidywalne jest życie Malcolma i jego rodziny.
Z pewnością każdy dostrzeże jeszcze więcej zalet tego serialu gdy go obejrzy do czego serdecznie zachęcam
[b]Zwariowany świat Malcolma (Malcolm in the Middle)[/b] to amerykański sitcom, zajmujący u mnie pierwsze miejsce w kategorii komedii niesamowicie wciągających. Jeden z niewielu seriali, w którym wszystkie 7 sezonów zrealizowanych jest na równie wysokim poziomie.
Serial opowiada o przygodach dnia codziennego na pozór zwyczajnej rodziny z 4 synów. Zróżnicowanie charakterów, wieku, mentalności oraz charyzmy powoduje w tej rodzinie przezabawne konflikty. Serial godny polecenia wszystkim, którzy chociaż na moment chcą poczuć jak fascynujące i nieprzewidywalne jest życie Malcolma i jego rodziny.
Z pewnością każdy dostrzeże jeszcze więcej zalet tego serialu gdy go obejrzy :-) do czego serdecznie zachęcam :D
Ja tam zdania o nim nie zmieniłem ... http://www.showtv.fora.pl/img-src-http-showtv-republika-pl-fora-m5-gif-b-dopisania-serialu-do-strony-b,15/zwariowany-swiat-malcolma,1075.html W skrócie - nadal jestem na nie bo NIE ZNOSZĘ SERIALI O DZIECIACH!!!!
Tyle, że tamte posty są z 2007. Może czas rzucić okiem na 2, 3 odcinki. Kto wie, może zmienisz zdanie, bo to nie jest serial o dzieciach, tylko serial z dziećmi
Tyle, że tamte posty są z 2007. Może czas rzucić okiem na 2, 3 odcinki. Kto wie, może zmienisz zdanie, bo to nie jest serial o dzieciach, tylko serial z dziećmi :)
Kilka razy widziałem ten serial w telewizji... w sensie zauważyłem jego istnienie podczas przerzucania kanałów, natomiast nigdy jakoś nie obejrzałem żadnego odcinka. Jakoś tak się przyzwyczaiłem że lubię oglądać to co już znam. Ktoś jednak ostatnio polecił mi ten serial, spróbuję więc dać mu szansę jeśli tylko znajdę chwilę czasu. To ostatnie może nie być takie proste, gdyż lista seriali które w tym sezonie oglądam "po odcinku" jest już całkiem długa
Kilka razy widziałem ten serial w telewizji... w sensie zauważyłem jego istnienie podczas przerzucania kanałów, natomiast nigdy jakoś nie obejrzałem żadnego odcinka. Jakoś tak się przyzwyczaiłem że lubię oglądać to co już znam. Ktoś jednak ostatnio polecił mi ten serial, spróbuję więc dać mu szansę jeśli tylko znajdę chwilę czasu. To ostatnie może nie być takie proste, gdyż lista seriali które w tym sezonie oglądam "po odcinku" jest już całkiem długa :D
Efekt rekompresji jest kiepski. Niestety oryginalny plik był marnej jakości i kompresowany przy użyciu starych kodeków.
Mogę go wypuścić TYLKO z oznaczeniem LQ a najlepiej wcale (to antyreklama).
Ew. zastanawiam się nad rezygnacją z torrenta (nie będzie publiczny).
Efekt rekompresji jest kiepski. Niestety oryginalny plik był marnej jakości i kompresowany przy użyciu starych kodeków. [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/MalcolmintheMiddle[1x01]Pilot(XviDasd).jpg[/img] Mogę go wypuścić TYLKO z oznaczeniem LQ a najlepiej wcale (to antyreklama). Ew. zastanawiam się nad rezygnacją z torrenta (nie będzie publiczny).
Zacząłem ostatnio tak ostrożnie to oglądać i przyznaję że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Poza "hardkorem" z pilotażowego odcinka, którego asd musiałeś wstawić do quizu , mamy tu bardzo zabawną i lekkostrawną opowieść o życiu młodego geniusza w przeciętnej amerykańskiej rodzinie. Ogląda się to naprawdę dobrze, szczególnie występy Dewey'ego po prostu zwalają z nóg Szkoda że jest problem z jakością bo chętnie zobaczyłbym więcej odcinków..
Zacząłem ostatnio tak ostrożnie to oglądać i przyznaję że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Poza "hardkorem" z pilotażowego odcinka, którego [b]asd[/b] musiałeś wstawić do quizu :P, mamy tu bardzo zabawną i lekkostrawną opowieść o życiu młodego geniusza w przeciętnej amerykańskiej rodzinie. Ogląda się to naprawdę dobrze, szczególnie występy Dewey'ego po prostu zwalają z nóg :-) Szkoda że jest problem z jakością bo chętnie zobaczyłbym więcej odcinków..