Men In Trees

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
cobretti
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się
youtube Warszawa

Men In Trees

Post autor: cobretti »

Właśnie wystawiłem pierwszy sezon tej zabawnej komedii. Oto link:

Obrazek

będę wdzięczny za wszelkie komentarze na temat serialu i życzę miłego oglądania
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tom_84
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tom_84 »

Ufff to dobrze ze to Twoja "sprawka" bo juz sie zasmucilem ze to swiateczna wstawka od Asd.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Cobretti dzięki wielkie za wstawkę, szukałam tego wszędzie, ale były tylko odcinki bez napisów. :D
Super!!!
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Kiedyś to w TV lecialo i całkiem niezle się zapowidalo. Oglądałem tylko pilota, bo to tylko puscili, reszta miala leciec na satelicie (mam tylko naziemna). Dzieki za wstawke, juz jakis czas nie bylo tu dobrej komedii.
Piotreq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Piotreq »

Hehe... Normalnie humor mi się z rana poprawił jak zobaczyłem banner na stronce 8) Nie spodziewałem się, że ktoś się tutaj za to weźmie. Ja jestem na bieżąco z normalną wersją 350 mb, ale za wstawkę jak najbardziej dziękuje.

Co do serialu - świetny. Jest się z czego pośmiać. Połączenie problematyki spraw "damsko-męskich" z klimatem "przystanku alaska" wyszło twórcom naprawdę nieźle. Gorąco polecam!
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

To jest jednosezonowiec? Zakończony?
Jeśli tak, to chyba sobie łyknę tuż po świętach :)
Awatar użytkownika
cobretti
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

0 seedów i peerów, szkoda. Widziałem zapowiedź pilota na TVN'ie.
Awatar użytkownika
cobretti
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

nawet nie przyznawaj się że patrzysz na statystyki torrenta pokazywane na mininovej. One NIGDY nie są adekwatne do kondycji danego torrenta. w tej chwili ja widzę 5 seedów i 55 peerów ze mną połączonych
Obrazek
Obrazek
Obrazek
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

serial przyjemny, na tv widzialem kilka odcinkow
polecam na zimowe wieczory przy cieplym napoju;]
pijawa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pijawa »

cobretti pisze:Z tego co wiem to drugi sezon ma narazie 8 odcinków wyemitowanych ale są tam takie rozbieżności w napisach że szok. kilka odcinków lepiej oglądać bez napisów po prostu.
Z tego co widzę to masz tylko 17 odcinków w sezonie 1. W Australii wyemitowano 22 odcinki pierwszego sezonu, a w USA tylko 17. Także teraz emitują "niby" drugi sezon, a w rzeczywistości są to te odcinki które nie były emitowane w USA i dopiero "7odcinek drugiej serii" jest naprawdę początkiem drugiego sezonu. Trochę to zamotane, nie wiem czemu wypuścili w Australii(czy też Nowej Zelandii) te odcinki, a w USA nie, ale tak jest. Żeby jeszcze bardziej namieszać-puszczany w USA odcinek 1 drugiej serii, nie był puszczany w Australii i powinien być zakatalogowany jako odcinek 18 pierwszej serii :wink:
W każdym bądź razie cieszę się i moja żona też że ktoś wziął się za ten bardzo sympatyczny serialik. Mam nadzieję że nie przerazi Cię ta zamotka z odcinki i wypuścisz drugi sezon(ile by nie miał odcinków). Niestety zawsze było krucho z napisami do tego serialu. Dzięki i pozdrawiam
Awatar użytkownika
cobretti
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

słyszałem o tych pięciu odcinkach emitowanych w Oceanii ale spojrzałem na www.epguides.com i tam znalazłem że pierwszy sezon ma 17 odcinków a te pięć wyemitowanych w australii należą do drugiego sezonu (bodajże miała to być w zamyśle producentów przedpremiera na rynek amerykański). co do drugiego sezonu, to ja niestety go nie wystawię bo po pierwsze są problemy z napisami, po drugie po wystawieniu składanki filmów Star Trek kończę swoją karierę jako uploader. Po prostu nie cieszy mnie to już tak jak na samym początku. zresztą codziennie myślę o swoim ukochanym motorze i tej pasji chciałbym się teraz oddać. mam nadzieję że nie będziecie mieć mi tego za złe i moje releasy będziecie ciepło wspominać
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

dzięki wielkie :D
widzialam kilka odcinkw super :D połaczenie przystanku Alaska i sexu w wielkim mieście :D mozna sie posmiać nie tylko z bochaterów ale czesto z samego a szczególnie samej siebie :D
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Pilot był w TVN'ie a reszta odcinków leci na TVN Style. Ale jak na mnie to serialik dla kobiet, ale jak kogoś śmieszy

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ